Jen jeden folikul při IVF, je šance?
Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?
@vvercatkoo
4.den po IUI, obcas pocity jako pred MS, od vcera nafoukle bricho a nadýmání + rano křeče do lytek. Jinak se snazim zabavit vsim možným, abych na to nemyslela.😉
@juliia držím pěsti👍
@vvercatkoo
Dekuju moc, to i ja Tobe 😘
Jinak vcera odpoledne 10DPO jsem nejak nevydrzela s nervama, den pred me bolelo hodne břicho a zkusila jsem ovu test, byl vyraznejsi nez obvykle touto dobou, tak nasledoval i tehotensky. Tak takhle ja vcera ducharila ....😎...a ted si dam klid a uvidime v utery...co bude...drz mi palce 🙏
@juliia juuuu, supeeeer, gratuluji, jen tak dal😍
@vvercatkoo
Na zítřek drzim vsechny prstiky 🍀🍀🍀
U me MS zatim nikde, TT vcera negativni...jsem 16DPI...
Takze to nevyslo...😢
@juliia fakt??? Tak ještě krev, když ms nedošla. Pořád je naděje.
Díky, už nemůžu ani dospat jak se bojím, jestli bude srdíčko. Jdu na osm
@juliia tak srdíčko máme a odpovídáme 6+2
@vvercatkoo
Moc gratuluji 👏👏
A jedno nebo dve jsou? Zavadeli jste 2 vid?😉
@juliia ne jedno. Vic jsme neměli
@vvercatkoo
Aha, ja si pamatuji, že jsi psala, že jsou dvě, tak asi do transferu vydrzelo jen jedno a to ted vydrží az do konce...je to určitě bojovnik 😘🍀
@juliia děkuji v to doufam. A co ty?
@vvercatkoo
To se urcite povede az do konce! 😘
Ja cekam prichod MS. Ve čtvrtek mam termin na UZ, tak bych uz rada mela po MS. No asi dalsi IUI...v lete chceme IVF asi nakonec ...
@vvercatkoo
Ahoj, tak jak se citis, verim, ze je vsechno v poradku a užívás si to bez nevolnosti.😘
Ja jsem momentálně vycerpana, misto IUI jsme tento cyklus zkusili nativnu IVF, folikul 8.DC 17.5mm, vecer jsem pichla ovitrelle a druhy den na to jsem mela v poledne aso hodinu vyrazne bolesti a po nich jsem az do vecera spinila.
Doktorovi jsem následující rano vse rekla a dostala jsem odpoved, že to vypadá, že uz ovulace nejspis probehla. Nicmene udělal ultrazvuk a vlevo nic nevidel, vpravo nasel folikul, se slovy, že tady neco je a ze to zmeri.
Mel 18mm. Coz je divne, kdyz
Den a půl pred mel 17.5mm ne?
Nakonec se rozhodl pro punkci, že to zkusi. No neslo mu to vubec napíchnout, trefil se asi na 5-6. pokus.
Folikul byl ale prazdny.
Takze jsem zvladla punkci bez narkozy, zaplatila 6000,- za výkon a jela domů. Jsem z toho smutna.😢
@juliia ježíši, tak to mě moc mrzí ☹
Zkus každý cyklus ty grepy a bromelain. Greby do ovulky a od ovulky bromelain tablety nebo čerstvý ananas
Mě dnes čeká druhý utz, už se těším, ale zároveň mám strach
@vvercatkoo
Drzim palecky, tak pak napis jak to vypadá.😘
A je ti dobře?
Bromelain jsem si uz koupila, tak.jen užívání posunu o mesic.
Dekuju😘
@juliia nic mi není a toho se i děsím. Uvidim, co mi poví.
@vvercatkoo
To bude dobry..mne bylo spatne a stejne to nedopadlo. Kazdy to ma jinak. V kolik hodin jdeš? Myslim na tebe a preju dobré zpravy. 🙏😘
@juliia děkuji, vše je v pořádku, srdíčko krásně bilo, další kontrola 10.7.
@vvercatkoo
Takove zpravy jsem chtela slyset, supeeeer 👍👏
@juliia děkuji, ještě tobě aby se to povedlo
@vvercatkoo
Ve ctvrtek jdu ma dalsi konzultaci, tak uvidime co bude dal.
@juliia tak držím pěsti, ať můžete do dalšího boje a tentokrát úspěšného. Nezapomen na grepy 😉
@vvercatkoo
Jak prijde ms tak zacne grepovaci období 😉
Diky😘
@juliia dej vědět, když já začla s grepama, tak doktor viděl rozdil
@vvercatkoo
Ahojky, jak se mas? Vsechno v pořádku.
?
Jdu si pro radu. Dnes jsem 9.den po ovulaci a 11.den po ovitrelle. Vcera na TT duch...dnes rano uz bys ho hledala lupou.
Vcera odpoledne bolesti v podbřišku a dnes opet odpoledne opet zacaly. Udelala jsem si pred chvili znovu test a najednou ram carka zase je a neni to zadny duch.
Navic jsem v tom cyklu po nepovede punkci...
Tak nevim co si myslet??
@juliia ahojky a co to máš za testy? Nejlepší je klasicky dr max.
Ovitrelle se v těle drží cca 10dni
@juliia musíš věřit, že to vyšlo 🙂
@vvercatkoo
Ahoj, tak zatim nic nevim, dnes jsem 14.DPO a rano mi vzala dr.krev, zitra budou vysledky...drz mi palce 🙏
Jak se ti dari?
Jsem 12-13DPO, 14.den od ovitrelle, napsala jsem to spatne 😉

@juliia 8.6. Už aby to bylo. A co ty? Jak jsi na tom?