Jen jeden folikul při IVF, je šance?
Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?
@maja
No je to moje první IVF a ještě v nativu, neplánované rozhodnutí vzhledem k počtu folikulů, měla to být původně další inseminace, tak zatím nemám důvod o jejich postupech pochybovat. Ale chápu, že ty jsis už zažila více. 😒
Bereš taky prednison? A kolik? A u utrogestanu máš jaké dávkování?
@juliia predniso beru preventivne,ultroš 2-2-2 ,estrofem 1-1-1 a fraxiparin...ted mam nejvíce leku co jsem kdy brala
@juliia uz to nepíchá,jen začínám opět pěkně otýkat ☹ ,těch léku mám fakt dost..A co ty?
@juliia uz si 9 den ,tak to uz bys něco mohla videt na testu ne. 🙂
ja teprve 4 den..a to ještě včera tam byla videt carka z ovitrelu...ja vždy hodne otykala po ultrogestanu a to jsem nemela takto velké dávky 😖 ..jinek i prednisón a estrimax,vše zadržuje vodu 😢
@juliia to určitě,stejně to neovlivníme 🙂
@juliia ja nikdy nic po transferu necitila 😒 (až ted trochu píchání) a hlavně jsem to vždy docela rychle po et dostala ☹ (test jsem nestihla nikdy 😢 )Minule už 3 den po et me zacala bolest vajecniku a asi 3-4 nato menses...Proto mám ted ten estrofem..snad pomuže 🙂
Teda 1-0-1 jsem měla dávkování
@juliia měla předtím vždy 1-1-2 a ano menses mi to nikdy neudrželo...měla jsem to jak hodinky.. 😖
@juliia taak jak je?kdy si budeš dělat testík? 🙂
@maja
TT v neděli, no já jsem téměř bez příznaků, jediný co, tak mi je během dne tak těžko od žaludku a večer je to horší než ráno. Dnes ráno mě po probuzení trochu palila prsa, ale teď už zase ne.
Nechci se na to.moc upinat, abych pak nebyla moc zklamaná, když nic, tak si dáme 3 měsíce pauzu od hormonů a zkusíme znovu.
A co ty?
@juliia tak mě od včera bolí prsa píchají vaječníky, 😒 Takže m,yslím,že je to opět v p...
Jsem sice 6 den ,ale minule jsem to měla taky tak a 3 dny nato menses..Dostat to mam v pondělí...Ale na testu nic není a duch by tam už byt měl 😖
@juliia Tak si myslím,že je větší šance z ketem a nativem.Než po těch šílených dávkách hormonu co jsem měla...Měla jsem se nato už vykašlat,jen jsem si zase rozhodila organismus 😠
@juliia hmm nic 😢
@juliia tak kdyby mi tak nebolela prsa a břicho ,řekla bych si to taky...příští patek je to 14 dni..ale to stejne do te doby dostanu ,jako vždy 😖
Ahoj, jsem 7 den po prvnim ET - minuly patek - 5ti denni hatchujici blastocysty vcera tj. 6 den duch na testu, ktereho vidi i pritel...vyrysoval se hned ani ne do minuty. Dneska jsem si delala jen ovulacni a druha carka o dost silnejsi nez 13teho....strasne moc dufam a verim, ze se podarilo a ze se bude darit az do konce. Mela jsem nativni IVFs minimalni stimulaci 1-0-1 clostylbegyt, odebrana dve vajicka, jedno vlozeno. A mam porad strach.....jste po IVF na neschopence? Ja byla jen na transfer, od pondeli mi zacala naplanovana a uz schvalena dovca, tak jsem i nechtela rusit. A ted v pondeli uz do prace..
Tak to si uplne stejně jako maja, má taky myslím 7. den po et.
A já měla taky svoje první IVF a taky nativ. Clostilbegyt 1-0-1, takže stejně, 6 folikulu a 1 vajíčko. Já jsem dnes 12. den po et....nic moc příznaky, jen taková občasná nauzea.
Byla jsem bez neschopenky, 1 den po et jsem si vzala volno, jinak makam.🙂
A máš ten testik? Šel by vyfotit? Každopádně to vypadá velmi nadějne, když vidíte ducha. 🙂
@juliia - jojo, koukala jsem, ze jsem stejne s maja.
Tyjo 6 foliku...ja jen dva, 8DC vlevo 19mm jeden a vpravo 18,5 druhej..hned vecer pregnyl a v nedeli 10 DC punkce...oba foliky s vajickem, obe zrala, po 5ti dnech jedna hatchujici blastocysta a druha casna blastocysta. Doporucovali transfer obou, dala jsem jedno, ze druhe, kdyby dorostlo, zamrazime. Bohuzel skoncilo. Tak mam jen to jedno v brisku.
Drzim nam vsem pesticky, at mame uspech.
Jinak testik mam, duch je stale krasne videt. Tlusta ruzova carka. Ale bohuzel se mi ho nepodarilo vyfotit. Nic, co mam ted k dispozici k foceni, mi to nezaostri...rozmazana cara misto. toho testovaciho prouzku, natoz aby v nem bylo neco videt...predchozi telefon byl tomhle lepsi....ten novej - levnej sluzebni, ma fotak na dve veci :/
Diiik...snad bude zitrejsi silnejsi, asi zas zkusim, mamjeste tri Dr. Maxe

@juliia to je dobře ,že jim věříš...mě už po té době co to podstupuji,víra v doktory celkem opustila 😒 ....