Jen jeden folikul při IVF, je šance?
Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?
@maja1111111 - kujiii a co ty? Preju nam to vsem
@juliia - kujiii. Jeee drzim pesticky, at najdes dve carky
Jsem dva dny do mrchy a 7 dni od ofiko testovani, boze holky, ten strach je desnej
@maja1111111 - aj teprv ted ctu posledni zpravu. Nezoufej, jeste neni nic ztraceno
Mam tu oči test z predvcerejska odpoledne, můžu sem zkusit dát, ale asi se na tom stejně nic nepozná, chtěla jsem ho zkusit včera ráno, ale to bylo hrozný probuzení ☹
oči test mělo znamenat ovu test 🙂)
@juliia mysliš ovu test
@maja1111111 hele to je blbost ,tam ja mam čarku porad,celý rok 😀 ,udelej si tehu test..
pokud bude pozitivni,pujdu asi so pronatalu 😀
hele to je blbost ,tam ja mam čarku porad,celý rok :D ,udelej si tehu test..
pokud bude pozitivni,pujdu asi so pronatalu :D
@juliia
@juliia - supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer. Potichoučku gratuluji a ať se daří a testik sílí ;)
Jinak u mne včera odeznívaly příznaky, takže děsnej strach, dneska ale u kompu slušně bolí podbřišek - tlačí. Ale prsa nic a špatně taky nějak není.
No nevydrzela jsem a testla znovu...strach z predchoziho zamlkleho je desny.
@juliia - přítel už je z těch obav šílenej, tak ještěže se můžu svěřit aspoň tu a neventilovat u něj ;)
Díky moc...doufám, že nám bude sílit.
Ty si máš volat na objednání k vyšetření kdy?
Já až v pondělí - tj za týden, hrůůza. A to, že nejdu na krev, mi docela vadí :( A obvoďák mi přej žádanku nevypíše, jsem tam volala...ach jo.
Ještěže jsem ode dneška už v pracovním shonu, aspoň nebudu mít tolik času na přemejšlení o kravinách 🙂
@juliia , @maja1111111 - tak holky dnes den mrchy a k tomu aktuální ovu test ;)
Takhle pozitivní ho teda při ovulaci nechytím 🙂
@juliia jen jsem si ověřila, že povídačky o tom, že ovulační test také ukáže těhotenství, jsou opravdu pravdivé a sedí i na mne ;)
Tak ještě takovouhle dálnici na TT a bude mi chvilku líp ;)
Jak je? Já cítím jen podbřišek a občas tak divně v puse a minimálně knedlík ehm tedy žaludek v krku.
Horni z dneška, spodní ze včera
@maja1111111 - to je mi strašně moc líto :(
Jak budete pokračovat?
@dzimi jee děkuji za srdíčko 🙂 no ted zatím nijak ,chci se dat dohromady a ty dva mraziky co tam mam,tak přemyšlím zda je nepřevezt nekam jinam.Už jim tam nejak nevěřim 😠 ..v každém případě si je tam nechám dát ,až někdy příští rok..(možná pronatal ..
@maja1111111 - a kam že jsi to doteď chodila?
No moje kamarádka zas měla s Pronatalem špatné zkušenosti a zadařilo se jí hned napoprvé - dvojčátka - v ISCARE.
Mi doporučil Pronatal můj gynekolog a žádanku mi vlastně vypsal přímo tam 🙂 A teda narozdíl od kámošky si na přístup tam nemohu stěžovat, až na pár věcí, ale to asi bude všude
ale já su v tomhle nováček, byla jsem prvně
@maja1111111 jinak nemáš zač - za srdíčko teda ;)
Strašně moc ti držím pěstičky, ať se zadaří.

@juliia tak to vypadá nadějně.... 🙂 holka u me nic 9 den negativni,takže ani nedoufám.. 😠 ,to už by muselo byt něco vidět