Jsem po IVF a následném ET 2 embryí
Dobrý den jsem po 2 ivf a z prvního Ivf 5 trans. Bez úspěchu ted po druhem Ivf kdy bylo odebráno pouze 5 vajíček a oplodnit se jich povedlo všeho vsudy dvě tak ted po ET 2 embryi 5.8.2015 od 10 krásný duch na testu ted už krásné pozitivní i pres den na odběr jdu 19.8 a nemohu se dočkat myslíte ze to vypadá nadějné jsem ted jak Alenka v Říši Divu ....
@tehulka1167 co vysledek 😞
@tehulka1167 co vysledek?
@hanulkavelunka zase klesl.
@tehulka1167 To mě moc mrzí moc! A neřeší mimoděložní? Ty jo to je divný, že ti hcg roste a zase klesá ☹
@tehulka1167 co bude dál
Moc mne to mrzi
@tehulka1167 jejda.. a já tomu rak věřila ☹ co teď? co ti řekli?
@mrshka No divný to je. Já vůbec nevím co si myslet. Prostě jsem vysadila i léky a děj se vůle boží. Protože to stejně podle mě odejde. Už jen ty lítající hodnoty.to o něčem svědčí.....a kdyby se to mělo udržet tak to zvladne i bez léků a jestli to má jít pryc tak to odejde tak jako tak. Takže pak hned na Ket.
@tehulka1167 ahoj jak se dari?
@hanulkavelunka Ahoj, tak nějak stejne. V utery jdu na gyndu.
@tehulka1167 NETESTUJEŠ ŽE?
TEDA ALE HEZKY TĚ TO ZKOUŠÍ
JAKÉ MÁŠ POCITI A CO TI TEDA DR ŘEKL ? DÁVÁ NĚJAKOU NADĚJI ?
KOLIK DNÍ JSI OD ET? CO S TEBOU BUDOU DÁL DĚLAT?
@tehulka1167 drž se! mně KET posunuli o měsíc, možná o dva, záleží za měsíc na UZ, jak se budou líbit vaječníky.. a jak se cítíš? zítra gynda, tak dej pak vědět!! 🙂
@mrshka ted cekam jestli se to spustí samo. Zítra jsem mela jit na revizi. Hcg je negativní uz.
@hanulkavelunka uz netestuju dlouho. A priste se na testy vyprdnu. Jestli to vydržím.

@tehulka1167 podle dvou astrolozek to 8 mesicu otehotnim prirozene
Tak to nechame na prirode a zacneme si uzivat a ne vyrabet ☺