icon

Jsem po IVF a následném ET 2 embryí

ivca266
13. srp 2015

Dobrý den jsem po 2 ivf a z prvního Ivf 5 trans. Bez úspěchu ted po druhem Ivf kdy bylo odebráno pouze 5 vajíček a oplodnit se jich povedlo všeho vsudy dvě tak ted po ET 2 embryi 5.8.2015 od 10 krásný duch na testu ted už krásné pozitivní i pres den na odběr jdu 19.8 a nemohu se dočkat myslíte ze to vypadá nadějné jsem ted jak Alenka v Říši Divu ....

tehulka1167
30. srp 2015

@hanulkavelunka asi joo. Ale je to brzy.🙂

hanulkavelunka
30. srp 2015

Ok tak jo 😉
Hele jeste me napadla bazalni teplota ale kdyz mame utrog.tak to nic.
Mam dole takove zvlastni simrani obcas ne porad.
Takze zitra rano ju??

hanulkavelunka
30. srp 2015

Ja si to rano jeste rozmyslim ale asi do patku pockam,skoda testu
Promin jsem hrozna,pokud by zitra byl duch tak zas budu nervozni aby se drzel nebo silil. Uvidim. pa pa

tehulka1167
31. srp 2015

@hanulkavelunka včera jsem toho moc přečetla o zahnizdovani atd. Testovat fakt nema smysl. Nejdřív tak středa a i to je brzy. Ach joo

hanulkavelunka
31. srp 2015

@tehulka1167 ahoj jo jo taky porad neco ctes??? Ja uz radeji ani ne. Vis co me trapi? Kdyz kychnu tak mam silenou bolest v podbrisku a trva to tak 20s dyl ne a z toho mam strach. Jak ti jinak je?

tehulka1167
31. srp 2015

@hanulkavelunka v podbřišku uz me zaboli jen sem tam. Dnes je mi lehce spatne od žaludku. Prsa bolej,ale to me bolej od doby co beru utrogestan.

tehulka1167
31. srp 2015

@tehulka1167 ale ten čtvrtek nebo patek asi testnu 😉

hanulkavelunka
31. srp 2015

@tehulka1167 no od so mam tady v loznici kopu opraneho pradla,snad ho dnes poskladam,peru v arielu protoze mi strasne voni ale dnes me vzbudil smrad a az ted jsem prisla na to co to je,je to to pradlo a tak strasne mi ten ariel smrdi.
A od toho kychnuti me picha v brichu,na l.str
Co zajimaveho ses docetla o tom zahnizdovani,uz by meli byt zavrtani ze?

tehulka1167
31. srp 2015

To je dobrý znamení, že ti to najednou smrdí. Zahnizduji se od 6 do 12 dne. Takhle to tam popisují a pak teprve se začne produkovat HCG. A jsou tam i tabulky hcg.

hanulkavelunka
31. srp 2015

@tehulka1167 posli mi odkaz takze.

tehulka1167
31. srp 2015

@tehulka1167 Ten s tou tabulkou je v jiným článku,až to najdu tak to pošlu. Ten co jsem ti ted poslala je o zahnizdování. 😉

tehulka1167
31. srp 2015

@hanulkavelunka od kud jsi? Máš Facebook? Máš děti?Já dvě holky,už velký 🙂

tehulka1167
31. srp 2015

@hanulkavelunka Zajímavý čtení,že ?

hanulkavelunka
31. srp 2015

@tehulka1167. Jeste jsem se na to nedivala ted jrtem dovarila a lezim.
Jsem ze Zlina mam dceru 6let,odkud jsi ty?
Jdu cist 😉

tehulka1167
31. srp 2015

@hanulkavelunka Od Vrchlabí. Já dnes asi nebudu nic moc dělat. Je mi nějak divně. Dneska se dopapká ze včera.

hanulkavelunka
31. srp 2015

@tehulka1167 med bolí divné břicho
Je to zajímavé čtení takže ve ct testnem ? Ka asi jo sice se premlouvam at počkám na krev ale test u ve ct jinak se zbláznil mám dnes v sobě nějakou nervozitu a třes nějak se mi chvěje tělo

tehulka1167
31. srp 2015

@hanulkavelunka mám nový zjištení. Jen tak jsem zmáčkla bradavky a teče mi z nich.... 😉

hanulkavelunka
31. srp 2015

@tehulka1167 tak ty jsi jasna a nechces testnout? Jen tak ze srandy?

tehulka1167
31. srp 2015

Ještě ne. Test ani nemám doma a dneska je mi tak,že jsem se od rána ani neučesala 😀

hanulkavelunka
31. srp 2015

@tehulka1167 měla bych jet na nákup ale chvěje se mi celé tělo nechápu. Hezky odpočívej
Ted mi volala sefka kdy dojdu do prace co tam nejsem tak mi odpadaji klienti protoze me zastupuje nekdo jiny a tak radeji prerusuji sluzby,jsem pecovatelka v terenu jezdim do domacnosti k seniorum. No jsem rada ze mam neschopenku je to psych.a hlavne fyz.narocna prace

ivca266
autor
31. srp 2015

@tehulka1167 nechci te nekaj znervoznovat ale takto brzo ti nic tect nemuze :( jinak minimum tekutiny tece kazde zene se muze obevit kapicka a nemusi byt tehotna

tehulka1167
31. srp 2015

@ivca266 To je jasný i s tím počítám.

tehulka1167
31. srp 2015

@hanulkavelunka Jak ti je? Taky mám nějaký třes nebo co to je. Dneska mi je celkově divně....

hanulkavelunka
31. srp 2015

@tehulka1167 ahoj no mi uz to nastesti ustalo ale mela jsem to od rana tak do 14.hod nevim jak to popsat,jak kdybych mela tremu a chveni v celem tele,nervozitu. A prekonala jsem se a jela s manzelem nakupovat 3 hodky pryc a ted lezim,boli me bricho nejak celkove a picha na leve strane.
Uz nic nedelam,jim meloun a koupila jsem si pivo birela na nej jsem dostala v obchode chut a to jsem abstinent a nepiju vubec. Zjistila jsem ze mam doma 10 testu takze od zitra na to najedu a budu testovat at mam co delat a vyhledavam duchy 😉🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

hanulkavelunka
31. srp 2015

@tehulka1167. na zacatku teto disj.davala ivca266fota testiku ale ona ceka dvojcatka takze ja mam zavedeny'2 a uz by tam mohl byt zitra DUCH ale taky to budu brat s rezervou ze jo. Je brzy vim to,chtela jsem vydrzet do krve ale fakt na to nemam jerue 7 dni.

tehulka1167
31. srp 2015

@hanulkavelunka Tak jo. Já Zkusím ve středu nebo ve čtvrtek. My jsme byli pro koberec jinak jsem nikde nebyla. Dneska bych se šla zakopat. Leje ze mě jako z blba 😠

Strana