icon

Jste také čerstvě po transferu? Podělte se o zkušenosti.

zuzicek2013
21. kvě 2022

Ahoj holky,je tu někdo čerstvě po transferu?já jsem 3 den, pojďme pokecat ;).

Strana
z2
brambora28
26. kvě 2022

Ahoj holky 🙂 Jsem taky čerstvě po transferu hatchující blastocysty (v pondělí). Ale nevkládali mi to nejlepší embryo - v podstatě jsem pochopila, že proto, že ET stejně nevyjde, tak necháme to nejlepší na KET. A taky si říkám, proč se nedělá ten KET rovnou.. Ale já věřím, že to vyjde, ať už se můžu konečně těšit na miminko. Držím palce všem, které jsou teď v té fázi čekání (pro mě zatím teda snad nejhorší :D )

soptik82
26. kvě 2022

@brambora28 držím palce a věř že je to malý bojovník 🍀

brambora28
26. kvě 2022

@soptik82 Moc děkuji! Říkám si, že s tím množstvím utrogestanu, co beru (8tbl denně) se musí udržet i kdyby nechtělo :D

soptik82
26. kvě 2022

@brambora28 to teda 😁🙏

dkk
28. kvě 2022

@zuzicek2013 já jsem dneska 12.den
Pocity malém takové zvláštní

dkk
28. kvě 2022

@zuzicek2013 v pondělí jdu na krev, od 10.dne špiním, bolesti nemám, ale že bych nic necítila se taky nedá říct… včera pidi duch, dnes nic… jsou to nervy. A jak se daří Vám?

zuzicek2013
autor
28. kvě 2022

@dkk já jsem dneska 10 den,včera mě tam bolelo spodek,že jsem myslela,že mi vypadne,myslela sem si,že to určitě dostanu a zatím nic,ale iluze si už nedělám,8 den jsem neměla ani ducha....takže asi v pondělí si skočím na krev a pak vysadím prášky.

dkk
Autor odpověď smazal
dkk
29. kvě 2022

@zuzicek2013 dokud není menstruace tak je ještě naděje, u mě už je to pasé. Začala jsem krvácet, mám dvě mraženky z PK tak snad alespoň jedno vyjde. Kam chodíte na kliniku? Chce to pozitivní mysl, ale je to strašně těžký ji mít.

brambora28
30. kvě 2022

Dobré ráno holky. Já to nevydržela a dělala jsem si dnes ráno těhotenský test - 7 dní po ET. Je pozitivní, brečela jsem radostí! 😍 Po 3 letech snažení se současným partnerem a předtím 2 roky s bývalým, jsem tomu nemohla uvěřit. Od středy mě šíleně svědí celé tělo, nevím, čím to je, příčin může být spousta.. Každopádně jsem volala na kliniku a mám přijít příští pondělí na krev 🙂 Pevně věřím, že u mě bude vše v pořádku. Moc na Vás všechny myslím!

soptik82
30. kvě 2022

@brambora28 ahoj holky tak bohužel u nás to nedopadlo 🥺... Tak jakou jsem měla naději po tom 10 dni testování tak dnes 15 den a krevní testy nulové hodnoty... Přeji vám hodně štěstí a ať se daří ve všech směrech 🍀

brambora28
30. kvě 2022

@soptik82 to mě moc mrzí 😔 budete zkoušet znova?

soptik82
30. kvě 2022

@brambora28 už ne.... Stačilo nám.

zuzicek2013
autor
30. kvě 2022

@brambora28 ahojky,moc gratuluji,a jak si se cítila první dny?co u tebe bylo jinak oproti jiným tra nasferům?

zuzicek2013
autor
30. kvě 2022

@soptik82 bohužel já jsem na tom stejně jako ty, dnešní testování velké nic,MS nikde ale myslím si,že je to jen otázka času,mám jít na krev,ale asi to kašlu,léky už jsem vysadila....😢,ach jo 5 transferů a nikdy ani duch...

brambora28
31. kvě 2022

@zuzicek2013 moc mě mrzí, že to nevyšlo ani tobě 😔 já mám za sebou první ET v životě. Kdysi jsme IVF postupovali s bývalým manželem, ale před transferem jsem zjistila, že má milenku. Takže se nám vztah rozpadl. Se současným partnerem jsme zkusili v jednom roce 2x IUI (na jiné klinice a skrz šílený přístup lékařů jsme sli do Reprogenesis k MUDr. Štelcl). Celkově jsme během těch 3 let zkouseli všechny možné alternativní cesty (Mojžíšovou, léčitelství, neřešit to..). Mám skvělou gynekolozku, a ta me pred celym procesem poslala na imunologii (měla jsem v dg.loziska endometriozy, tak mě mohla poslat) a hematologii- vse v poradku, i partner v poradku. Teď jsem IVF podporovala čínskou medicínou, říkala jsem si, že udělám vše hned napoprvé. Ale hlavně jsem se s tím vůbec nestresovala. Měla jsem kvůli bývalému blok z celého IVF procesu, nechápu, proč nám to nejde, když jsme v pořádku, vidím v tom obrovský byznys a absolutní nedostatek podpory psychiky paru. Skoro rok chodím na psychoterapie a mám tu nejlepší terapeutku, díky které všechny tyhle věci zpracovávám, včetně vztahu s partnerem, práci.. No a v práci jsem dala výpověď. Odcházím po 7 letech z organizace, kterou jsem budovala od nuly. Rekla jsem si, ze musím jít, protože jinak se od toho nikdy neodpoutam. A hlavně jsem si řekla, že teď prostě budu mama, že to je pro mě ta největší priorita.
Jinak se cítím normálně, jsem unavená a mám citlivé bradavky a nafoukle bricho a pořád chodím čůrat - to si myslím, že je z Utrogestanu. Jen mě začalo šíleně svedit 3 dny po transferu celé tělo, ale možná je to tím, že jsem vysadila léky na alergii. Občas mě páchne v podbřišku a včera chvílemi pocit jako na menzes. Pořád ale věřím, že to vyjde ❤️ A tobě to taky opravdu moc přeji 🙏

dkk
31. kvě 2022

@brambora28 moc gratuluji a držím pěsti
Mě tento cyklus čeká 1.KET
I Vám ostatním přeji hodně štěstí

brambora28
31. kvě 2022

@dkk Moc děkuji! A mocna tebe myslím, ať to vyjde jak nejlépe může!

leninka86
14. čer 2022

Ahoj skupinko,mám dnes týden po et 3 denních 8 buněčných embryí (2) 10 dni po opu a na tt duch muže to být ještě ovitrelle nebo už mimískové/mimísek ❤️
1. Foto včera
2. Foto dnes

dendis80
20. čer 2022

@leninka86 ahoj, tak jak to u tebe dopadlo ? Mě čeká ve středu první ET a jsem už trochu nervózní 🙂

leninka86
20. čer 2022

@dendis80 myslím ze nejlépe jak mohlo,zítra jdu na krev ❤️Držím pěsti ať to vyjde i tobě ✊🏻🍀

dendis80
21. čer 2022

@leninka86 úžasný , moc gratuluji . Já mám zítra své prvni ET

dkk
21. čer 2022

Všem kterým se to povedlo gratuluji, přeji hodně štěstícka 🍀
a ostatním přeji mnoho síly a naděje to náročné- mě po prvním neúspěšném ET měl čekat KET , ale zradila mě sliznice - tři kontroly, zvyšování dávek léku a přidání všeho množného a nic… sliznice neroste. Nejlepší to bylo při stimulaci a ani tak to nebyla žádná výhra… nemáte nějaké doporučení? Chci zkusit akupunkturu
Děkuji

leninka86
21. čer 2022

@dendis80 Ahojky dnes potvrzeno hcg v krvi utz 12.7. ❤️ Držím pěsti ať se také podaří ✊🏻🍀

leninka86
21. čer 2022

@dendis80 moc dekuji a přeji ať se také podaří 🍀✊🏻

brambora28
21. čer 2022

@dkk ahoj, já na akupunkturu začala chodit před celým IVF procesem (jen 2x aku a asi 2 měsíce dohromady jsem pila bylinné čaje) a povedl se nám hned první ET. Nevím, jestli to bylo kvůli tomu, ale věřím, že to pozitivně přispělo. Určitě doporučuji to zkusit 😊

brambora28
21. čer 2022

Krásný večer všem 😊 tak nám vyšel první ET a dnes na UTZ miminko i se srdíčkem ❤️ Dle UTZ 6+2 a za týden kontrola už u moji gyn. Moc na Vás čekající na ET, KET, test, krev nebo UTZ moc myslím. Je to něco nádherného po tolika letech objevit druhou čárku na testu a potom vidět to vytoužené miminko na UTZ 🙏

dendis80
23. čer 2022

Ahoj , já jsem dnes první den po ET . ( nebo byla jsem včera tak nevim jestli se to počítá jako první nebo jako druhý ) 🙂 .
Měla jsem po OPU 10 vajíček . Z toho se podařilo oplodnit sedm embryí . Včera ráno ( to byl 5.den ) mi volali , že bude transfer , že jedno je ve vysoké kvalitě a zbytek by nechali do šestého dne a popřípadě zamrazili dnes . Včera tedy proběhl transfer , embryo prý na jedničku a vše proběhlo v pořádku .
Dnes ale volali , že všech 6 embyri nepřežilo do dneška do šestého dne a tudíž nebudou nic zamrazovat . Jsem z toho teď tedy dost v šoku a říkám si jak je možné že ani jedno nepřežilo a jestli alespoň ta bublinka co mám teď v brisku přežila 😒

leninka86
4. črc 2022

@brambora28 jeeee nádhera moc gratuluji 🍀 ja našla // po 6-ti letech snahy … a teď 12.7.mne čeká 1.utz tak snad bude vše ok a budeme mít ❤️🙏🏻

brambora28
4. črc 2022

@leninka86 teda to je taky doba.. člověk si nejdřív říká, že si neumí představit čekat půl roku, pak rok, pak tři, pět, deset.. ale ta vidina toho, ze držíme svoje miminko v náručí, pořád dodává naději. Moc Ti gratuluji a moc datum palce, ať vše dopadne na jedničku. Budu se těšit na zprávy 😊🙏

Strana
z2