Kam na reprodukční imunologii? Poradíte lékaře?
Ahoj kde jste byli na reprodukční imunologii, po tom co jste měli neúspěšné IVF? Našla jsem prim. MUDr.Karin Malíčková , reprodukční imunologie ÚLBLD VFN a 1.LF UK v Praze , ale ta nás odmítla objednat, udajně už od zaří nebude ordinovat..... a do Plzně je to pro nás hodně daleko jsme z východní Moravy. děkuji za tipy
@fiedlermonika my půjdeme na imunologii do Brna. Do AKI 🙂
Můžu doporučit Podolí. Dřív tam byl MuDr. Madár, který byl naprostá špička. Teď nás doléčila MuDr. Trnková, taky výborná.
V brne jsme byli pred rokem a super 👎
@mariejosef ahoj, byli jste tam spolu s manželem? Co všechno Vám tam dělali ať vím s čím počítat?
dekuju zkusim to podoli
@linusha Ano s muzem prvni pohovor a pak spousty testu z krve a manzel i sperma a myslim 6 tydnu a byly vysledky i postou zaslali 👍
Ahoj, byli jsme u Dr. Galové Ulčové také v Plzni, ačkoliv jsme rovněž z Moravy - hodinu do Olmu, než člověk naváže rozumný spoj na Prahu a pak dál. V lokalitě nevidím problém, naopak se ledasco plánovalo pořádně tak, abychom nemuseli jet na několikrát, což místním klidně dělají.
@mariejosef moc děkuji. A tu krev brali při prvním při prvním setkání nebo jste tam pak ještě docházeli několikrát?
Ja doporucuji take Plzen - profesorku Ulcovou - Gallovou. Sice jsme to my mely kousek, ale rikala nam ze ji tam jezdi pacienti prave az treba z Moravy, nevim jak to chodi jinde, ale tady by se melo jet dohromady asi trikrat, ale oni jsou schopny vymyslet to tak, aby jste tam zbytecne tolikrat jezdit nemusely 😉
@fiedlermonika zažádej si svého gynekologa o žádanku a zavolej si do Podolí (na netu je číslo i čas od kdy volat). Počítejte s tím, že si cca dva měsíce počkáte (záleží na období). Musíte s partnerem chodit oba. On na spermiogram a ty na krevní rozbory. Pak trvá asi měsíc než přijdou výsledky. Jsem přesvědčená, že repr.Imunologie většině párů vyřeší problém s otěhotněním, stejně jako u nás. Hlavně u ženských to řeší "alergii" na sperma nebo zárodek plodu. Držím palce ať se co nejdřív dočkáte štěstí
@fiedlermonika Ahoj, ja chodila prave k prim. Malickove, je opravdu vyborna..a nerekla Ti, kde bude ordinovat? Udajne by mela totiz prejit snad nekam do soukromeho sektoru.. Jinak u ni jsem sla na krev pouze ja, partner vubec. Lecila me kortikoidy, uspesne🙂 Tak drzim palce at natrefite na nekoho schopneho a ne jen doktora, co Ti automaticky Prednison a poradi sex s kondomem🙂 Uz vite, ze mate nejaky imuno problem nebo potrebujete jen otestovat?
@teri3553 my máme už j3IVF xkrát KET jednou ET, ted priprava na poslední KET vic uz nemame zmrazenych jednou samovolný potrat, beznou imuno me delali v car NK bunky v poradku, leiden negativni, fosfolipid negativní, jen se roky lecim s hypothyreozou, jinak IVF chodíme kvůli PCO anoovulace, bez mesicku, klasické problémy spojeneé s PCO
@babeta1 3IVF xkrát KET jednou ET, ted priprava na poslední KET vic uz nemame zmrazenych jednou samovolný potrat, beznou imuno me delali v car NK bunky v poradku, leiden negativni, fosfolipid negativní, jen se roky lecim s hypothyreozou, jinak IVF chodíme kvůli PCO anoovulace, bez mesicku, klasické problémy spojeneé s PCO
malickova rekla jen ze uz nebude ordinovat
@fiedlermonika aha, no ja mela taky delane imuno normalne v CARu.. Zkusila bych tedy pripadne tu Plzen nebo na podzim mrknout, jestli Malickova bude nekde jinde. Hodne stesti!
@fiedlermonika jukni na stránky http://www.neplodnost.org/forum/forum54-reprodu...
Ony totiž výsledky klasický imunologie a reprodukční jsou trochu odlišný (někde to tam MuDr.Madár popisuje, musíš se tím probrat). Můžeš mu tu i přímo napsat celou svojí anamnézu a on ti za nějaký čas odepíše. Zeptej se ho zda vidí východisko v reprodukční imunologii. Je hrozně ochotný a hlavně jeden z průkopníků a kapacita v tomhle oboru. Nám po několika letech snažení a dvou potratech po spontálním i IVF oplodnění pomohl. Teď jsem ve 34tt a čekám holčičku na kterou se nemůžeme dočkat. Opravdu upřímně ti držím palce. Hlavně věřit že to jednou dopadne!!!
dekuju uz sem objednana na konec zari do podoli k mudr trnkove
@fiedlermonika ahoj můžu se zeptat na zkušenosti s Mudr. Trnkovou z Podolí? Pomohla vám?
@nimea tak jestli pomohla to netuším ale už mám 14 měsíční dceru pna imunologii mě nic moc nezjistili kromě toho že má imunodeficit tak jsme v dalších cyklech už nedávali prednison
doporučuji Mudr. Madara z Arepimu
žádné dlouhé čekání, objednání a výsledky do týdne

Zkus zavolat do Podolí - ÚPMD 😉 https://www.upmd.cz/