icon

Kdo dnes podstoupil inseminaci a jaký je váš příběh?

13. lis 2025

Ahoj chtěla bych se zeptat a dát diskuzi kdo je dnes po iui?Já byla dnes s darovanými spermiemi a moc bych si přála aby to konečně vyšlo.Celkove to je me 4 za 9 let

Strana
z2
annie777
25. lis 2025
@anonym_autor

@annie777 přesně toho se bojím jestli to není před ms ach jo snad se dočkáme, ukaž fotku?Já udělám za chvíli

@anonym_autor něco tam vidím, ale může to být epo čára.. páč pak to zmizelo mi přijde.. podle mě vidím něco, co není 🤣

autor
25. lis 2025
@annie777

@anonym_autor něco tam vidím, ale může to být epo čára.. páč pak to zmizelo mi přijde.. podle mě vidím něco, co není 🤣

@annie777 a foto zaschnuteho testu tady vidím douška,já testovala pepinem a na něm nic

annie777
25. lis 2025
@anonym_autor

@annie777 a foto zaschnuteho testu tady vidím douška,já testovala pepinem a na něm nic

@anonym_autor zkus fakt jiný test, ten Pepino za mě není spolehlivý.. tohle je Dr Max. Vyfotím až dorazím dom. Ale když jsem koukala tak jsem už nic nevykoukala.

autor
25. lis 2025
@annie777

@anonym_autor zkus fakt jiný test, ten Pepino za mě není spolehlivý.. tohle je Dr Max. Vyfotím až dorazím dom. Ale když jsem koukala tak jsem už nic nevykoukala.

@annie777 zkusím ještě plastovy mamatest ale teď se mi nechce na wc tak před sprchou ale pochybuji protože M8 nic není až na to sem tam bolesti podbřišku právě🤨

autor
25. lis 2025
@annie777

@annie777 tak jsem ho zkusila a je negativní u mě to opět nevyšlo.🥲

annie777
25. lis 2025
@anonym_autor

@annie777 tak jsem ho zkusila a je negativní u mě to opět nevyšlo.🥲

@anonym_autor ještě je moc brzy podle mě, to co se objevilo u mě je asi ta evap. čára. Už jsem tam nic nevykoumala..

autor
25. lis 2025
@annie777

@anonym_autor ještě je moc brzy podle mě, to co se objevilo u mě je asi ta evap. čára. Už jsem tam nic nevykoumala..

@annie777 a co to evap cara? nemyslím si že brzo iui jsem měla předminulý čtvrtek to už by tam byl aspoň duch zkusím ráno a pak počkám na ms a ty budeš ještě testovat?

annie777
25. lis 2025

To je taková ta ryska, co na testu jde z nějakého pohledu vidět a z nějakého ne, je to falešně pozitivní. Ukazuje se na některých testech. Pak zmizí po zaschnutí.
Každopádně já byla vlastně den před Tebou. Tak se ještě uvidí.. zkus 14dpoiui ještě testovat. Zkusím taky zítra a když nic, tak už jen čekat na ms.

annie777
26. lis 2025

Tak dneska nic a už mě bolí i břicho. 🫣

autor
26. lis 2025
@annie777

Tak dneska nic a už mě bolí i břicho. 🫣

@annie777 vubec nic jo?To mi mrzí já asi také ne i když možná douška vidím ale je to ten pepino zkusím dnes koupit jiný a ten rozhodne ukaž foto prosím

annie777
26. lis 2025
annie777
26. lis 2025

@anonym_autor včera to byl asi nějaký omyl no 🙈🫣 už i špiním.. takže nic. Pak dej vědět a klidně pošli fotku 😊 přeju štěstí aspoň Tobě 🍀

autor
26. lis 2025
@annie777

@anonym_autor včera to byl asi nějaký omyl no 🙈🫣 už i špiním.. takže nic. Pak dej vědět a klidně pošli fotku 😊 přeju štěstí aspoň Tobě 🍀

@annie777 špinění nemusí nic znamenat ale je to docela brzo ne? posílám par fotek ten fialový je ze včera večer kolem 20 hodiny a ten jeden zelený je že včera kolem 17 hodiny a jak jsou dva zelený vedle sebe tak první je ze včera rano a ten druhý v těch 17.00 Ale nic moc nevidím třeba to bude ještě ovitrelle

annie777
26. lis 2025
@anonym_autor

@annie777 špinění nemusí nic znamenat ale je to docela brzo ne? posílám par fotek ten fialový je ze včera večer kolem 20 hodiny a ten jeden zelený je že včera kolem 17 hodiny a jak jsou dva zelený vedle sebe tak první je ze včera rano a ten druhý v těch 17.00 Ale nic moc nevidím třeba to bude ještě ovitrelle

@anonym_autor já něco vidím na prvním a posledním 😊 ale uvidí se..
já jsem včera vysadila progesteron, takže mně sedí, že bych to měla dnes nebo zítra dostat.. 🫣 na testu mi přijde, že po zaschnutí se něco objevilo.. ale špiním, tak myslim že se mi rozjíždí ms, nebo to bylo treba biochemický podle toho náznaku ducha.

autor
26. lis 2025
@annie777

@anonym_autor já něco vidím na prvním a posledním 😊 ale uvidí se..
já jsem včera vysadila progesteron, takže mně sedí, že bych to měla dnes nebo zítra dostat.. 🫣 na testu mi přijde, že po zaschnutí se něco objevilo.. ale špiním, tak myslim že se mi rozjíždí ms, nebo to bylo treba biochemický podle toho náznaku ducha.

@annie777 jj tam je vidět je zkusím ho možná večer,a zkousela jsi ještě test?Já beru Gynprodyl.Kez by nám to vyšlo.

annie777
26. lis 2025

Zkusím zítra ráno, testuju jen ráno.. ale když se mi to rozjede do ms tak už je to jasný.

reeeza
26. lis 2025
@annie777

Zkusím zítra ráno, testuju jen ráno.. ale když se mi to rozjede do ms tak už je to jasný.

@annie777 ahoj, trošku vás tu sleduji a fandím vám oběma. Ten progesteron bych nevysazovala, dokud by nebyla jistota, že nejsi těhu. Třeba si zajdi na krev a až pak jej vysaď. Aspoň já to tak vždy dělala...nikdy nevíš, jestli není třeba počkat o den dýl..

autor
26. lis 2025
@annie777

@annie777 tak snad se nerozjede věřím v tom,taky udělám poslední ráno a pak už počkám na mrsku.

autor
26. lis 2025
@annie777

@annie777 tak já testovala ještě tim plastovým a nic tam není protože je celý rozmočený nechala jsem ho v moci asi moc dlouho pod proudem🙈🙈

annie777
27. lis 2025
@reeeza

@annie777 ahoj, trošku vás tu sleduji a fandím vám oběma. Ten progesteron bych nevysazovala, dokud by nebyla jistota, že nejsi těhu. Třeba si zajdi na krev a až pak jej vysaď. Aspoň já to tak vždy dělala...nikdy nevíš, jestli není třeba počkat o den dýl..

@reeeza děkujeme moc, už jsem víc prášků neměla.. měla jsem je na 10 dní od doktora. Včera jsem měla ducha, dneska nic a rozjíždí se mi ms. Takže nejspíš biochemický 👀

annie777
27. lis 2025

Test včera

autor
27. lis 2025
@annie777

Test včera

@annie777 ahoj test je pěkný,neboj třeba to vyšlo jsem zaspinis.zkousela jsi dnes z ranní moči?

annie777
27. lis 2025
@anonym_autor

@annie777 ahoj test je pěkný,neboj třeba to vyšlo jsem zaspinis.zkousela jsi dnes z ranní moči?

@anonym_autor zkoušela, bílo.. max malinký náznak když se hodně hodně zadívám. Tak uvidíme.. počkám do zítra a kdyžtak zavolám na kliniku.

autor
27. lis 2025
@annie777

@anonym_autor zkoušela, bílo.. max malinký náznak když se hodně hodně zadívám. Tak uvidíme.. počkám do zítra a kdyžtak zavolám na kliniku.

@annie777 ukaž fotečku?Neboj bude tam, držím moc palečky.mas nějaký příznak?

autor
27. lis 2025
@annie777

@annie777 já zkoušela ráno mamatest viz foto možná dušíka vidím a teď ještě pepino a na něm vubec nic tak mám v tom zmatek dnes jsem 14 dni po iui i ovitrelle nejraději bych zkusila clear blue nebo krev jako samoplatce ale ty prachy do toho vrazit se mi nechce.Bricho mě poboliva jak kdyby měla ms přijít ale bolí mě spíše pravá strana kde byl folikul,tak fakt nevím a jsem z toho špatná.🤨😫 Jak tam jsou 2 testy tak první ze včera rano a druhý dnes ráno ale zase si říkám kdybych měla být tehu tak už bych měla mít hezčí čárky.

annie777
27. lis 2025
@anonym_autor

@annie777 já zkoušela ráno mamatest viz foto možná dušíka vidím a teď ještě pepino a na něm vubec nic tak mám v tom zmatek dnes jsem 14 dni po iui i ovitrelle nejraději bych zkusila clear blue nebo krev jako samoplatce ale ty prachy do toho vrazit se mi nechce.Bricho mě poboliva jak kdyby měla ms přijít ale bolí mě spíše pravá strana kde byl folikul,tak fakt nevím a jsem z toho špatná.🤨😫 Jak tam jsou 2 testy tak první ze včera rano a druhý dnes ráno ale zase si říkám kdybych měla být tehu tak už bych měla mít hezčí čárky.

@anonym_autor já tam ducha vidím, ale těžko říct.. vidím je už skoro všude 🙈🫣 u mě nic, bolí mě břicho a špiním.

autor
27. lis 2025
@annie777

@anonym_autor já tam ducha vidím, ale těžko říct.. vidím je už skoro všude 🙈🫣 u mě nic, bolí mě břicho a špiním.

@annie777 také malinkého vidím ale teď jsem dělala a možná že nic tam není.mozna duch zítra ráno zkusím poslední to mám termín ms tak se uvidí.dej vědět urco a dělala jsi ještě testik

autor
28. lis 2025
@annie777

@annie777 tak já teď zkoušela s testik je negativní takze čekám až přijde s možná pujdeme do posledního pokusu už na to nemám nervy.ms dorazí během víkendu.dnes by měla tak počkám bříško bolí.a ty jak jsi na tom

annie777
28. lis 2025

Negativní.. a břicho mě nebolí.. už skoro nešpiním. Tak nevím. Asi ten progesteron trochu oddálil MS, tak ji čekám každým dnem. Kdybych byla těhotná, na testu by bylo něco vidět 😊 takže zase nic, jako vždy.

autor
28. lis 2025
@annie777

Negativní.. a břicho mě nebolí.. už skoro nešpiním. Tak nevím. Asi ten progesteron trochu oddálil MS, tak ji čekám každým dnem. Kdybych byla těhotná, na testu by bylo něco vidět 😊 takže zase nic, jako vždy.

@annie777 asi ano jako u mě,dnes si už brát prášek nebudu už začínám špinit takže to zkusíme ještě jednou.

Strana
z2