Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@veeev dekuju snad to bude ok.
Dneska sem mela obed s kamaradem, byvalym kolegou z prace. Ukazal mi byt co si s pritelem koupili a pak sme se sli najist. Bylo to fajn, pokecali sme si a tak do mesice ze udelaji kolaudacku tak uz se tesim 🙂 celou dobu sem se nedrbala, sotva dojdu domu tak me potka tchyne a me to zacne nanovo 😀 tak nevim jestli to je alergie na prasky nebo spis na dum a tchni 😀
@hribek no kdo ví,na co ta alergie je,možná jen vidíš tchýni a drbes se 😂 ale tak to může být od té injekce a může se to projevit až teď,no...tělo je nevyzpytatelné
Ty dýně vypadají super!
Já byla dopo taky s kamoskou,ale jako že měla malou tříletou v kočárku a šli jsme se projít tady kolem nás,tak aspoň něco 🙂
Teď si tu připravuju na bábovku,mňam mňam si pak dáme 🙂 zítra k snídani spíš 😂
Ty ceny pozemků jsou mazec. Manžel tim,že získal z prodeje baráku po dědovi,půlku za to,tak příští rok končí fixace a může se hypotéka splatit. Ale taky přemýšlel,jestli by nebylo lepší koupit ještě třeba 1+1 a pronajimat ho. I když to se může klidně i pak,když jiná hypo nebude.
A jsem nervní,zítra jde na odběr vajíček holčina,která byla na tom úplně stejně jak já,dva pokusy,nic k zamrazeni a na třetí přešla taky sem,tak jsem zvědavá,jak budou úspěšní oni. Má ze mě pozitivní náladu,když vidí,jak mám //,tak snad se jí taky povede.
A udělala jsem si Latte a jdu si dát něco dobrýho 😂
@crazy_girl3 Tak ja misto na dyne nemam, tak musim kupovat. To si necham jednou na tu chatu 😁
@hribek Takze to je jednoznacna alergie na tchyni 😂 Na to ale bohuzel prasky nejsou ☹
@sonisek Tak dej vedet, jak dopadla kamoska. To me fakt zajima.
Ja dorazila k nasim. Cesta teda silena, zavrena silnice kvuli bouracce, tak jsem to musela objizdet. Zitra si obehnu kadernici, ortodoncii a kafe s kamoskou. A pak navecer frcim domu i s maminou a bude u nas cely vikend, tak musim vymyslet nejaky program.
@veeev nosíš nebo nosila jsi rovnátka? Ty jo program s maminou? My být zima,ty jo :(
My asi půjdeme v sobotu tady do Techmanie,ale asi tam bude dost lidí. Zrovna jak je 28.10. tak tady v Plzni bývají vstupy skoro všude za 28 Kč,právě třeba i do zoo a tak. Ale na zoo mi přijde asi,že bude dost chladno. No uvidíme.
@sonisek V 19 letech jsem mela rovnatka. Do ted jsem jednou za cas nasadila rovnatka na noc, ale ted jsem to flakala a ty spodni uz nenandam. Ale zuby mam porad rovne. Tak jdu jen na kontrolu, zda vse ok 😊
O vikendu ma byt prave hnusne. V sobotu vyjedeme asi smer Ikea. V nedeli uvidime.
@hribek Tak aspon ze to je lepsi. Na tchyni funguje pouze odstehovani alespon 100 km daleko. Navic, kdyz nema ridicak, idealni 🤣
@veeev chodíš? Mě je sundali loni horní a v létě spodní. Měla jsem je už v pubertě, ale zuby se mi zkřivily zase, tak jsem se na minulé mateřské odhodlala a šla do nich znovu a teď jsem ráda
my jsme chtěli jet do rakouska do zoo, že někde u Vídně je nějaké safari, ale nic jsem na netu nenašla...tak nevím, co budeme dělat. Dneska si k nám zase naplánovali švagrové sedánek, tak nám to zase aspoň oznámili :D :D
JInak si chci půjčit šicí stroj a já jako antitalent, si zkusit ušit mantinel :D :D
Ahojky 🙂
Tak já rovnátka měla v devítce a a v prvaku,nahoře i dole,docela šílená doba,každý si že mě utahoval :( Ale zuby se mi aspoň srovnaly a neříkám,že teď je mám úplně rovný,ale už bych teď do nich nesla. Ale za tipuju za 3 roky to budu muset řešit u malýho.
@crazy_girl3 šicí stroj mám,koupili jsme ho tenkrát s bývalým,mám ho u našich v krabici a neumím na něm 😂😂😂
@crazy_girl3
@sonisek
Ja jsem byla s rovnatkama v pohode. Nikdo si v tech 19 letech ze mne neutahoval, vsichni spis koukali,ze jsem si je nechala dat takhle pozde. Ja mela dole krive zuby a nahore hlavne spicak strasne vylezly a dvojku zase soupnutou dozadu. Ted je to parada. Nekde doma vystracham fotky a poslu 😂
Ja ted sedim u kadernice, napatlanou celou hlavu a uzivam si. 😊
@veeev já jsem si nechala dát ty bílý a spousta lidí si toho vůbec nevšimla. já jsem měla nahoře dvojky přes jedničky a dole..škoda mluvit. Trvalo to dlouho, bolelo to, ale jsem ráda, že jsem se odhodlala
@crazy_girl3 Ja mela klasicke kovove 😂 Menila jsem jen barvu gumicek. A za rok a ctvrt bylo hotovo. Rozdil ale bomba. Pak jsem vymenila plomby za bile a delam paradu 😊
Ahoj holky ja jdu asi narazit do zdi. Od vcera migrena jakou sem jeste nemela. Je mi zle hlava tresti nic nepomaha. V noci vesmes vzhuru. Na koznim dobry dostala sem masticku a na gyndu mam skocit na krev.
@hribek to tě lituju. Já měla migrénu jen 1x v životě, cca v období jako jsi ty a teda masakr...fakt litju lidi, co to maj pravidelně! Já jsem teď dvě noci víceméně spala, ale dneska klasika pořád vzhůru a kyčle mě bolely...no hrůza
@crazy_girl3 mivam to tak tri dny v kuse pak to zas na mesic odezni tak snad uz zitra bude lip..... zkus polstar mezi nohy pry to pomaha, srovnat vysku
Jinak mi dneska majitel firmy schválil HO při mateřské, že teda nemá zkušenost, ale vyzkoušíme to, tak snad budeme spokojení všichni. Doladíme ještě peníze a konkrétní podmínky, ale mělo by to být ok. Tak je zas dobré, že třeba nemusím řešit telefon, zůstane mi PC a ještě bych to chtěla uhrát na auto během roku, protože se má firma stěhovat, tak snad vše půjde, jak jsem si naplánovala
@veeev krasny!! ani mi to neprijde ze by to bylo moc tmavy, ja si treba umyvam vlasy denne pokud nekam jdu a barva se fakt smije brzo..
@crazy_girl3 to mas super. on nemusi nikoho hledat a zaucovat a ty z toho nevypadnes. ja sem zvedava co po materske najdu. rada bych nakou kancelarskou praci, takovej ferda mravenec pro vsechno to me bavi 🙂
Tak já byla s Tomem odpol na nove otevřeném parkourovem hřišti,byl ve svém živlu,ale mně tam bylo chladno😂 a s manzilkem jsme se jeli mrknout na náměstí na Vojtu Dyka,měl tu koncert,tak super. Konečně zas nějaká kultůra 😀 a už si doma zahrivam nohy
@crazy_girl3 tak snad ti bude HO vyhovovat a budeš to zvladat. Aspoň úplně nevypadnes z toho procesu ;)
Tak malej dneska jel k tátovi a přijede v pondělí
@crazy_girl3 ja u male sem pracovala az do konce teda tech 6tydnu pred porodem. Tedkom tim ze me skoncila prace a planovali sme maly tak sem nikam nenastupovala jen brigada a pomoc tomovi s administrativou. Ale uz se tesim na nejakou poradnou praci.
Holky já taky pracovala co to šlo. Pak aby mi to vyšlo na Vánoce a stihla sem vybrat zbytek dovolené šla sem o měsíc dřív. Pohoda ale nuda. Teď už od 11 září dělám 4 dny v týdnu. První měsíc jen 3 dny a super. Já teda nedokážu jen tak sedět doma na zadku
@luciebx ja bych taky pracovala ale bylo mi blby nastupovat do nove prace s tim ze vim zeza par mesicu otehotnim a pudu na materskou a v horsim pripade na rizikac. Tak sme to vyresili s chlapem tak ze mu pomaham s cim je potreba a plus jdu 2-3x do tydne na brigadu. Tam ted zaucuju brigadnice pac uz to zacina byt narocnejsi tahat misu s testem na vetsi mnozstvi chleba. A ted se mi i hodilo byt doma pac po tom 3.mesici mi byvalo blbe. Ale do prace se tesim. Doma me to extra neba tak se aspon snazim uklidit atd
Ahojky, tak jak je u vás holky? Tady prší a trošku poletuje snih 🙂 Koukám tu na Panoramu a kocham se,jak je někde snizek 🙂 Od šesti nespím,to zas bude super den.

@veeev ty jo, no tam to teda mají fakt krásné!!! My pěstujeme hokaido a pár okrasných na zahradě, takže jedeme z vlastních zdrojů v tomto. Jinak polívku miluju se zakysanou smetanou nahoře. mnaaaaam