icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
10. lis 2018

@hribek ty brdo,to je matika 🙂 Když to vidím,jestli není klasicke učení 😂

Tak my okoukli obchody a přijeli jsme taky až po šesty,ufuf. Jsem ráda,že sedim doma 🙂 a malej dokonce našel telefon ležet normálně na parkovišti u obchoďáku a teď jako co s ním...? Nejdřív,že si ho malej nechá 😂 nakonec jsme zjistili,že vlastně telefon není uzamčen pod žádným gestem,heslem,tak jsme ho tloukli a zjistili,jak se dotyčný jmenuje a pak jsme zkoušeli volat na číslo paní,jsme se domnivali,že to bude jeho žena...a docela pak sranda,protože Lukáš říká,máme asi telefon vaseho manžela a ona: jooo? A bylo slyšet,jak říká manželovi vedle: tato,máš telefon? A on,že ne 😂 Tak oni nakupovali v Marksovi,tak pan přišel ven a děkoval,ale že by byl nějak extra nadšený,a to mu ho předával malej. Tipuju tak děda 65 let,ale telefon Samsung,docela pěkný. A to mu musel vypadnout a kluci ho pak našli,protože to bylo na tak blbem místě,že kdyby tam přijeli auto,tak telefon je kaput.

sonisek
autor
10. lis 2018

A vsude taky potravinové sbírky,ale my na to neprispivame. Já max kupuju v květnu kytičku na rakovinu.

sonisek
autor
10. lis 2018

@veeev vyspala ses odpolko? 😂😂 Já jak nespala odpo,tak jsem teď docela K.O. a pokud tu u telky nebudu s mobilem,tak usnu 😂

sonisek
autor
10. lis 2018

@hribek já možná na Grinche půjdu v úterý s Tomem,jaký to bylo,krom usinani? To se mini těch dětských filmů taky stává...😂

@veeev to trhaný maso taky měli v nějakém burgeru,ale já radši šla do mletyho...my si taky občas uděláme doma,fakt občas no 🙂 Ale venku,s masem na grilu,to musí být naminka

crazy_girl3
11. lis 2018

ahoj holky!! Nedělejte mi tady chutě! Burgery z grilu miluju. V pátek jsme byli posedět s kolegy a skoro všichni si dali burgery, v té hospodě je mají luxusní a já jsem trpěla jak pes, že si dát nemůžu... :( Byl to super večer, zasmáli jsme se jak dlouho ne, pupík byl středem pozornosti :D Přišla jsem domů o půl třetí...no ale paráda.
včera Martin začali stavět zeď za bazénem a dneska pokračují. Odpoledne jsme ještě Jiříka vzali do Rajhradu, měli tam mít výstavu modelových kolejišť, slyšel to an déčku a hrozně tam chtěl jet, ale byli jsme zklamaní, prakticky nic tam nebylo. Večer ještě druhá návštěva, takže jsme přišli v 10 domů a dneska musím doma dohnat všechnu práci a dát byt dopořádku a zítra zase práce....

@hriberk jste skvělí!! My jsme sbírku propásli...

@sonisek tos měla taky krásný sedánek ne?

@veeev super zprávy!!! Strašně moc na tebe myslím a určitě to vyjde!!!!

veeev
11. lis 2018

@hribek Tak hlavne, ze uz ti je lepe a svedi to min 😊 Ta matika je des teda. Koukam tady na to uz par minut a porad to nechapu 😂 Ale ted jak to pisu, tak jsem to konecne pochopila. Ale chudaci deti 🤣

veeev
11. lis 2018

@sonisek Tak vcera jsem odpo nakonec neusnula. Pritel vedle mne funel, ale ja nemohla usnout. Tak jsem si to vybrala az vecer 😊 Ja to trhany maso mela parkrat nekde v restauraci, ale doma ho nedelala nikdy. Ale je to mnamka.

veeev
11. lis 2018

@crazy_girl3 No mas uz paradni pupik 😘 Strasne moc ti to slusi. A je super, ze sis to takhle uzila to posezeni. Ja jsem cely vikend lehce neco delala, ale spis se flakala. Nejak se pripravuju na pondeli, verim, ze tam na nas ceka a ze pujde ke mne, tak pak budu v tom flakani pokracovat 😂

hribek
11. lis 2018

@sonisek ale jo oproti pohadkam co sme byli driv to je pekny a relativne kratky 🙂 takovy pekne vanocni. To ste hodni ze ste jim to vratili, malokdo to tak udela.
No ta matika neni tak tezka, kdyz clovek pochopi jak to pocitat tak je to jednoduchy 🙂

Ja mam takovou radost, dneska sem objednala darky pro Toma a pro Izu. Dostanou spolecne listky na Cirque de soleil do Prahy na cerven. Ja budu s prckem doma, budou mu cca 2 mesice tak se mi nechce ho nechavat samotnyho. A Iza si prala prvne plastovej obchod za 2500 tak sem ji to vymluvila a ta potvora mi rekla ze chce 5 krabic lega minecraft 😲, tak sem nasla na Aliexpresu a 3 ji objednala 😀 uz ho odtud mame a je vicemene stejny.
Synovec s neteri asi dostanou nejakou stolni hru.

hribek
11. lis 2018

@crazy_girl3 moc ti to slusi! cela kvetes 🙂
@veeev hele ty decka to vetsinou zvladaji levou zadni, to my odchovani klasickou matikou sme na tom hur. a na zitra te trochu poplivu tema tehu bacilama at je vse v nejlepsim poradku a vse se vydari!! to bude krasnej vanocni darek
ja sem dneska nejaka protivna. uz abych sla spatt. ale ceka nas jeste neohlasena synovcova oslava vubec se mi tam nechce. zitra jdu na rano do prace tak aspon zabiju cas a vecer mozna babinec s holkama

veeev
11. lis 2018

@hribek Klidne plivej o 106 😁 Je to potreba. Snad timto koncime a uz nebude nic dalsiho treba. Ale uvidime,je otazka,jestli tam na nas ceka 😊

Ja ted upekla Misa dort a pripravila ruzne pomazanky na jednohubky. Vezu to do prace k mymu 10 letemu vyroci v praci. Tak snad to vyroci oslavim prave v Podoli 😂

veeev
11. lis 2018

@hribek To je neco ty vanoce,co? Ja uz nad nima premyslim dlouho, ale snad uz mam vymysleno. Pro pritele urcite. A rodicum bych nejradsi dala obrazek z utz, ale buh vi. Jinak musime dovymyslet neco jineho. Nejake napady jsou, ale jeste mame chvili cas.

veeev
11. lis 2018

Objednala jsem si novou knizku, ceka na me v praci, tak jsem na ni zvedava. Je to od Vlastiny Kounicke Svatkove (te herecky), Prostor pro dusi. Tak jsem na ni natesena. Vsechny zenske si ji chvali, tak se tesim 😊

hribek
11. lis 2018

@veeev ja vetsinou vanoce vim ale letos vubec. Resp ted pro Toma a Izu uz mam a zbytek se uvidi. Tchyne dostane masaz asi tchan knizku nebo novou beranici. Horsi budou nasi vsecko maji nebo si koupi tak je to narocnejsi

veeev
11. lis 2018

@hribek To je nejhorsi, kdyz nekdo ma dost penez a vse ma nebo si koupi. Takovy problem mame s pritelovo brachou. Jeho jediny konicek je pocitac a kolo. Prachu ma jak svina a je ajtak (takovy ten, co programuje). Takze darek, ktery by ho potesil neexistuje, protoze co chce, to uz davno ma. Navic ma vse v kategorii, na kterou my uslintane koukame 😂 Takze darky se resi lahvema 😞 Jo, a navic je gay, tudiz spolecne darky pro nej a pritelkyni neexistuji 😂

sonisek
autor
11. lis 2018

@veeev na zítra držím palečky!

My dneska zas venku,manžel si koupil nový telefon,tak si hraje. Byli jsme se na náměstí podívat na trhy a byl tam Martin na Bílém koni,ale jako nějak extra akce to nebyla. S malým jsme si koupili palačinky,mňam 🙂
Jinak dneska malej krapet na ránu, manžel tomu taky nepřidává... Takový ty dny,kdy si říkám,proč je manžel na malýho takový,že bych pak brečela a nevím co s tím...ale to by bylo na tak dlouhý vyprávění,že to asi nechci rozepisovat...jako někdy jsou ty dny super a někdy nevím komu bych vstřelila první. Jako příklad dneska,že ať si malej vezme nějaký svy peníze,že si může něco koupit,tak malém že si vezme a koupí si balíček s Pokemonama. Než jsme někam dojeli,tak manžel proste,že za tohle si utrácet nemá a že ať si radši koupi malý Lego...nakonec jsme ani do hraček nedošli,tak malej prudil,nafrnenej,že si nemohl nic koupit a já se snažila vysvětlit,že Pokémonů má dost... A pak přijdeme do velkýho Alberta a malej,že si koupí ten malý balíček,co tam teďka máj za body,no manžel zase,že to je kravina a že si to může postavit z toho,co má doma. A co malej dneska prvně udělal,že normálně si lehl na zem a scéna,tak já ho capla a prostě dostal přes pusu,to bylo i na mě moc a nemá nic. Pak doma na něj,že ať si sbalí Lego a odnese mu to do sklepa. No nekonalo se..malej si pak hral,pak jsme vecereli a dobrý. Jenže ten pocit,že jsem na něj byla hnusna,mi mrzí,ale jako válet se mi nikde nebude. A on prostě,že když dostane od babicek peníze,proč si něco malýho nemůže koupit...

sonisek
autor
11. lis 2018

Není lepší ty děti do žádných obchodu nebrat? Vcera že jestli se půjdeme podívat do Bambule,jenom podívat,tak se podíval a odešel s katalogem.

hribek
12. lis 2018

@sonisek hele vcera byl den opravdu na ranu. Ja byla protivna jak noc a vsechno me stvalo. Asi bylo neco ve vzduchu. Ted uz se chystam do prace. A vecer babinec s holkama

crazy_girl3
12. lis 2018

@veeev plivu co můžu!!!! Držím pěsti!!!!!! V kolik jdeš?!?

večírek byl skvělej, fakt jsem se dlouho tak super nepobavila, ale to je lidma, byli tam všichni co mám ráda, takže spokojenost. Teď nás čeká ještě vánoční :D :D

já jsem letos s dárkama taky úplně mimo. Vůbec nevím, komu co. A ani nějak nemám slinu cokoliv kupovat, fakt se mi nechce. V sobotu u nás byl ježíšek pro dopis konečně, tak je malej spokojenej. Martin stavěl zeď za bazénem celej víkend, konečně nám ho mají ve čtvrtek přivézt, tak se těšíme....

@sonisek muž je taky horká hlava a to co popisuješ se podobně někdy odehraje i u nás. Někdy jsou prostě podráždění oba zaráz (stejná povaha) a postaví si hlavu proti sobě a to je peklo....úplně tě chápu

sonisek
autor
12. lis 2018

Dobré ránko,tak u mě klasika 3:40 a nemůžu spát 😂😂

@veeev držím palce!!! Dej pak hned vědět 🙂

No holky,je to někdy boj. Jestli je to tím,že není jeho. Ale když pak slyším od kamarádek,že jejich chlapi taky jsou někdy k dětem na ránu,a jsou jejich,tak ti chlapi asi to tak mají nebo nevím. Rádi děti ponoukaji a mámy jsou pak z toho akorát na prášky. Já když hledala chlapa,tak to bylo taky něco,takže když jsem pak našla tohohle,byl a je pro mě tím nejlepším,co jsem mohla potkat. A zas na druhou stranu malej taky potřebuje,aby měl respekt z chlapa,když ho nemá z táty,a aby mu taky něco zakázal,protože já jsem asi moc slabá na to,ale záleží jak kdy. A vím,že manžel to myslí to dobře. Tak občas zatnu zuby a ono zas bude líp.

veeev
12. lis 2018

Holky, tam embryjko vypada pry krasne....presne tak, jak ma vypadat. Takze v jednu nastup k mamince 😍😍

hribek
12. lis 2018

@veeev SKVELY!!!!!! no vidis ted to klapne! moc na tebe myslim!

crazy_girl3
12. lis 2018

@veeev juuuu, od jedné jsme všechny těhulky!!!! no to je nádhera!

@sonisek já třeba vidím u sestřenice, která má dvojčata z prvního manželství a jednoho syna s novým manželem a to je sprateček romazlenej, ale může všechno a ten starší syn je trochu takový aktivní, ale jinak fakt hodný kluk a on po něm taky furt jen řve a dělá mu naschvály....to je třeba až moc, že být sestřenicí, tak mě to fakt hodně štve I tomu klukovi to musí být líto...Jako někdy si taky říkám, že manžel vybuchne zbytečně kvůli prkotině, ale zase ho nechci "okřikovat" před Jiříkem, přece jen kvůli nějaké autoritě

sonisek
autor
12. lis 2018

@veeev tak paráda! To je krásná zpráva při pondělku 😍 takže lázně nebudou třeba 🙂 A bereš i nějaké léky?

veeev
12. lis 2018

Tak uz je doma u maminky 😁

crazy_girl3
12. lis 2018

@veeev jééééé

luciebx
12. lis 2018

@veeev super zprava. Jen tak dal. 💖🎉💖💖

hribek
12. lis 2018

@veeev jupiii

sonisek
autor
12. lis 2018

@veeev a budeš zítra odpočívat nebo jdeš do práce? Tak ať se pěkně zavrtá 😍

veeev
12. lis 2018

@crazy_girl3 Jinak ten Ježíšek je super nápad. Já ani nevěděla, že se to takhle dělá s těma stopama.
@sonisek A jinak žádné prášky neberu, jen klasika Utrogestan. A z embryotransferu jsem se vrátila do práce a zítra jdu normálně taky. Nějak to hrotit nebudu. Minule jsem měla celé 2 týdny dovču a nevyšlo to, tak teď budu normalka pracovat 🙂

Jinak holky @sonisek, @hribek, @luciebx, @crazy_girl3 …… moc děkuju za podporu. Snad to vyjde. Jste úžasné 🙂

Strana