icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

luciebx
24. lis 2018

@veeev wow.. .ses dobra.. ja uz od 7 dne breilila a brejlila zda tam neco je... mas muj obdiv

veeev
24. lis 2018

@sonisek Tak mame po pidi rodinne oslave. Ale prijemne to bylo 😊 Vcera jsem si upekla korpus a uvarila pudink na krem a rano ho jen dodelala. Ale byl vyborny....orechovy korpus,rybizova marmelada a kavovo karamelovy krem 😁

veeev
24. lis 2018

@crazy_girl3 Tak uvidis, treba to fakt nakonec bude tak, jak jste si se sefem domluvili,protoze tam nikdo nevydrzi 😁 A cim to, ze ma ta recepcni takova prava? To spi s reditelem? 😂

veeev
24. lis 2018

No jinak zatim nic. MS zatim nedorazila. Ale boli me podbrisek, tak mam strach, ze rano ani na test nedojde. Ale jsme porad s pritelem v nadeji. Dokud MS nedorazi, tak nadeje porad je 😊

veeev
24. lis 2018

A holky....uz mame koupeny vanocni stromecek. Byli jsme se jen podivat a hned prvni jedlicka nadherna, tak uz je doma v kybli 😁

crazy_girl3
24. lis 2018

@veeev já tě fakt obdivuju!!!! Nicméně tě chápu, že se udržuješ v naději tímto...Dneska jsem taky říkala, že musíme pomalu shánět stromeček a chvojky na květináče

crazy_girl3
24. lis 2018

@veeev no on tu kolegyni nikdo moc nechápe. Všichni na ni nadávají, jen ředitel jí brání a má samé výhody...o výplatě nemluvím....ale právě jsem to tak říkala, že on mu tam nikdo nevydrží, ona práce ve stavebnictví a s těma chlapama je celkově hodně specifická, ale teda nevím, čeho se paní zalekla...líčila jsem jí vše pozitivně...

veeev
24. lis 2018

@crazy_girl3 Tak to uz je vazne podezrele...reditel ji brani, vyplata super, da na jeji slovo....v tom neco bude 🤔

Ja uz bych testovala klidne driv. Ale zase nechci to testovani rozhodnout sama. Tak holt zitra. Psychicky se na zatim pripravime.

Kazdy den se mi zda o necem....ale spatnem s mimcem. Dostala jsem to ve snu...pak nejaka nemoc ditete apod. Jsem z toho na prasky asi 😂

hribek
24. lis 2018

@veeev dort krasnej! Hned bych si dala. S testem te obdivuju a stale verim ze nam sem zitra hodis dalnice.

Ja od vcera mam deti dve a sem rada ze se jednoho dnes zbavim🤪 obe dve jak sou jedinacci a silny osobnosti se v jednom kuse prervavaji a vymysli blbiny. Dopo sme byli na tech dilnickach. Pak na obed a odpo sme je vzali bruslit. Ale je hnusne a poprchava tak sme to vydrzeli hodinu a jelo se dom

sonisek
autor
24. lis 2018

@veeev ty máš teda napinas 😂😂😂 užijte si večer ;)

My byli po obědě se ségrou a dětma na výstavě mašinek,pak jsme u nich zkejsli do půl sesty a přijel tam i Lukáš,a jeli jsme jakože juknout na náměstí,že bude ohňostroj. No ale lidi nás tak odradili,že jsme jeli domů 😂😂😂 Ani na zvířata se nedalo podívat,že jsem řekla Tomikovi,že tam někdy zajedeme ve všední den a bude to lepší.

sonisek
autor
24. lis 2018

A to jsme si říkali,zajdem k Číňanům na nudle nebo něco dobrýho...pak že ne,zajedeme si dát něco do Globusu 😂😂 A jeli jsme domů si dát tousty,už jsme potřebovali spotřebovat toustak 😂😂

A mám v plánu koukat na film Útěk že Sibire,tak zda vydržím 😂

veeev
24. lis 2018

@hribek No jsem zvedava na zitrek. Uz jsme i premysleli, ze bychom se na test vykaslali a pockali do Po na krev, jestli bych to do te doby nedostala. Ale nevydrzim to. Zatim ms nikde, tak asi rano hned testnu.

veeev
24. lis 2018

@hribek Jojo, clovek chce dite. Ale nez ho ma a pujci si ho, tak pak zjisti, ze des. Ale stejne do toho jde. A to same se dvema 😂

@sonisek Nenapinam jen vas. Sama jsem nasponovana jak struna. Bricho me porad boli, ale buh vi.
Doma je doma. Taky mame vzdycky v patek milion planu a nakonec jsme radi, ze stihneme jeden 😁

sonisek
autor
24. lis 2018

@veeev zítra ho už udělej ;)

Na film nekoukám,titulky mi nebaví 😂😂

hribek
25. lis 2018

Dobré ránko holky, tak uz jsem napjata na @veeev testik 🙂 Vcera mela babicka svatek a ja v tom fofru na nej zapomnela. tak tam musime dneska zajet. Tom jede odpo do rakouska a zitra v noci se vraci tak my si udelame vylet k babci 🙂

sonisek
autor
25. lis 2018

Tak??? 😎😎

veeev
25. lis 2018

Holky....snehobilo 😢

sonisek
autor
25. lis 2018

@veeev 😢 to mě mrzí teda :( Já tomu věřila! Ale tak užiješ si Vánoce,zajedes si do lázní a to by bylo,aby nebylo 😍😘

veeev
25. lis 2018

@sonisek Zrovna dneska uz tomu vsemu nejak neverim. Uz nevim, co bych mela udelat jinak. Holt posledni moznost ty lazne nebo uz vazne nevim.

hribek
25. lis 2018

@veeev ach jo ☹ to me moc mrzi ☹ fakt jsem verila ze to pujde, hele ale treba krev bude pozitivni, kolikrat maji zensky pozitivni test az tyden po MS

veeev
25. lis 2018

@hribek Nemyslim si,ze tohle bude muj pripad...uz me od vcera boli bricho. Ocekavam i ms.

crazy_girl3
25. lis 2018

@veeev to nevadí, jen to dýl trvá...krev bude pozitivní 🙂 naděje ještě je!!! švagrová to tak měla taky a vyšlo to, takže tomu pořád věřím!!!

my tu včera měli všechny tři děti (Jiřík a dva synovci) a to bylo tornádo...ty bláho zlatý jedno dítě. S těma dvěma to bude fakt masakr....nicméně kluci jsou od sebe stejně věkově, jak byl manžel s bratrama a v tý době už jejich máti měla ještě čtvrtou ségru roční a čekala poslední...ty vole....nechápu to...já bych byla na práškách..kor oni jsou všichni velmi silné osobnosti..

venku je fakt hnusně....dneska je tu v tescu nějaké stavění lega, tak se tam možná po obědě zajedeme podívat, ale asi tam taky bude lidí milion

hribek
25. lis 2018

@crazy_girl3 my tu meli vcera taky od male kamaradku a to sou tornada, dva jedinacci a silny osobnosti... no docela sem zvedava na to az tu budou permanentne dve 🙂
@veeev hele dokud neprisla MS tak to nevzdavej! myslim na tebe, udelej si peknej den venku hnusne tak film a neco dobryho na zub.

crazy_girl3
25. lis 2018

@hribek když ono je to pak asi s tím vlastním taky něco trochu jiného...

já jsem dneska úplně KO. Spala jsem do půl deváté, což se mi nestalo už opravdu hodně dlouho a už jsem dneska 3x usnula...

sonisek
autor
25. lis 2018

Ahojky,tak my už máme taky klídek. Naši přijeli na oběd,pak jsme s nima jeli na náměstí na trhy,protože oni by sem asi jen tak na trhy nejeli. Pak domu do tepla,na dortiky,kafe,přijela ségra s dětma a po čtvrté všichni odešli. Manžel s malým ještě šli ven,něco koupit (asi kytku 😂😂😂).
Tak já tu ležím,koukám na telku a užívám si klid😂

@crazy_girl3 byli jste na tom Legu?

sonisek
autor
25. lis 2018

A teda od ségry Péťa,to je taky něco :( Já jsem ráda,když občas s Tomem si hrajou,ale ona vymysli takové kraviny. Sotva sem přijde,už vytahuje všechna zvířata, křečky hned ven,morče chvíli na to. Pak přijdeme a ona tu sedí se želvou,která má zimní spánek,spi skoro pořád,tak ji taky tahá 😂 Pete bylo 11 v září. No a teď že už půjdou,všichni oblečení a ona tu leží jako na zemi na chodbě a že nikam nejde,že ji nikdo nezvedne. Výtah už tady a my na ni,ať se laskavě zvedne,že jedou domu,mamka musí na noční a ona si leží na zemi. Ve mě se to bouřilo jako prase,protože ségra ji fakt nic neřekne. A náš Tom? Ten už šel pro varecku a šel na ni s vařečkou 😂😂😂 A ona Lažo plážo..ségra s našima už byli dole u auta a ona se tu nahoře obouvání 😁 My prostě rekneme a jde se,a ne že budeme 10minut přemlouvat dítě...

veeev
25. lis 2018

Holky, sanci tomu uz nedavam ani z krve. MS teda zatim nic, ale bricho uz boli poradne, tak ocekavam. Na krev tedy pujdu zitra, ale spis z povinnosti. Ale dekuju za podporu, moc si toho vazim.

My byli u pritelovych rodicu ted na kave a vratit psi vochechuli. Mela jsem ji tady aspon na mazleni. Dopo jsem uvarila, s pritelem poklidili a ted polezu na pudu pro vanocni vyzdobu. Udelam adventni venec a vyzdobu si pripravim a pristi vikend nazdobim barak.

veeev
25. lis 2018

Tak odreagovano, pristi vikend muze vypuknout advent 😊

hribek
25. lis 2018

@veeev Je ten je krasnej, ja si koupila venec a svicky a budu muset na pudu pro serepeticky a zkusim si to naaranzovat taky. snad se to povede.
Odpo sme byli u brachy az do pul 7. Ted uz konecne doma a snad v klidu. Jeste sem ted mela od Toma telefon, nevzali me kartu na rezervaci hotelu, tak sem na bookingu jeste menila karty, do toho k sousedum ze u nich zaparkujeme za plotem merici auto co tu opravoval, no veselo, ale uz dem s malou sednout na Tatove na tahu.

sonisek
autor
26. lis 2018

Ahojky,tak já zase strasim 😂

@veeev super věnec 😍
Taky se musím podívat,co kde mám za pozůstatky z loňska a něco spáchat.

Strana