icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

hribek
28. říj 2017

@sonisek 🙂 jezis tam bych sezrala na co bych prisla 🙂 jako pro neschopenku? tu by ti meli vystavit kdykoli

sonisek
autor
28. říj 2017

@hribek chutná ti tam,jo... 😀 Já jsem ráda,že jsem doma a nic tam neujidam 😀

danaet
28. říj 2017

@sonisek ahoj. Doktor muze vystavit jakykoli nemocensky listek 3 dny predem. Takze v pondeli si pro nej klidne jdi. Cim driv dodas do prace tim driv budes mit penizky. Teda za predpokladu ze mate dobrou ucetni 😀 Manzel jednou cekal skoro pul roku na nemocenskou kvuli tomu ze ucetni nechala listek v supleti. Jinak listek nezapomen otocit na druhou stranu, zaskrtnout zda ppbiras duchod nebo ne a dat datum a podpis. Sice nejsem ucetni ale s temi listky v praci pracuju tak jsem se tu rozepsala 😀

hribek
28. říj 2017

@sonisek no spis mekac, ale my tam jedem jednou za 2-3 mesice, kdyz jsme nekde na ceste

sonisek
autor
28. říj 2017

@hribek no my vedle máme hned i Mekáč...v práci je to hrozný si nedat,je to nezdravý a palivy atd...kolikrát jsem šla a že už tam jíst nebudu,nejdýl mi to vydrželo 7 dní,co jsem byla každý den v práci a to byl úspěch 🙂

petulinkakadlecova
28. říj 2017

Jak je to se sexem po IUI?

hribek
29. říj 2017

@sonisek to verim, ja delala driv v cokoladovne, a taky nedat si kousek cokolady byl uspech 🙂 ikdyz po case uz me to v praci ani nelakalo jak clovek tu vuni cuchal, ale pak doma, byl to jak abstak 🙂

sonisek
autor
29. říj 2017

@petulinkakadlecova to můžeš jak chceš ;)

sonisek
autor
29. říj 2017

Ach ta změna času...jsem vzhůru od šesti 🙂
Teď tady byl pěkný liják a ficelo...

hribek
29. říj 2017

@veeev tak co testik?

@sonisek u nas doted nic nebylo az ted zaclo prset a sem tam zafouka ale nic extra.

sonisek
autor
29. říj 2017

@hribek teď je tu dokonce i polojasno...aprílové počasí nám vyšité 🙂

Dneska přijede konečně malej 🙂 Prý ho přiveze už dopoledne,tak jsem zvědavá.

hribek
29. říj 2017

@sonisek u nas leje jako z konve 🙂 manzel vzal Izu a jeli do prace neco poklidit a pak jedou do kina. ja mezitim poklidim a uvarim

sonisek
autor
29. říj 2017

@hribek copak vůbec teď dávají v kině pro děti?

hribek
29. říj 2017

@sonisek jdou na neco o prirode, namluvil to trojan - Earth: Den na zázračné planetě

sonisek
autor
29. říj 2017

@danaet díky za info...no my máme stejné uctarnu v Praze,takže jestli jí to aspoň naskenujou,nez to dojde poštou...zítra to obeham.

hribek
29. říj 2017

Tak uz sme jen na 3

sonisek
autor
29. říj 2017

@hribek ještě neztracej naději ;) do zítra se udrží ;)

hribek
29. říj 2017

@sonisek sme treti den a kultivace mame do 5.

sonisek
autor
29. říj 2017

Stejně to jsou nervy,viď :(

hribek
29. říj 2017

@sonisek sou ale uz se na to asi vykaslu. Uzaby bylo po novym roce. Nova prace tak snad to zamestna mozek vic a pak treba to nejak vyjde....

sonisek
autor
29. říj 2017

@hribek já si kolikrát říkala,že změním práci a pořád jsem si říkala,že ne,co když otěhotním za měsíc a pořád něco měla...a najednou jsem zjistila,že je to už dva roky... 😲

hribek
29. říj 2017

@sonisek napodobne. S kamoskou mame neco malyho v planu tak snad se nam zadari. V kvetnu jsem skoncila v jednom korporatu a do dalsiho nechci takze zatim pomaham manzelovi s administrativou a davam dojopy ten nas business 😉

sonisek
autor
29. říj 2017

Tak Tomik je doma,akorát na oběd 🙂 Teď jsem si dala Gynprodyl,chvilku polezim a chcem jen na malou procházku,je tam pěkny fucak,ale polojasno...Před chvílí tu přijeli hasiči a teď jsem slyšela motorovku,tak asi tady někde mezi bytovkama spadl strom..

veeev
29. říj 2017

Holky,tak nic 😢 Ale jak ta hlava perfektne funguje....rano jsem vedela,ze nic a dopoledne jsem to dostala. Tak zase pokus nekdy priste. Tak jsme s pritelem zajeli aspon na nakup obleceni a terapie zafungovala uzasne. Dve tadky hadru a jedny boty 🙂

hribek
29. říj 2017

@veeev to me moc mrzi😞 jo no ty nakupy obcas cloveka nakopnou obzvlast pokud najde neco opravdu peknyho😉

danaet
29. říj 2017

@veeev hlavu vzhuru. Ted si odpocin. Ja taky do konce roku mam relax. Dalsi pokus chci az tak leden nebo mozna az unor nebo brezen. Jeste uvidim. Nastavila jsem si nizkosacharidovou dietku a vitam D plus gs mimistar forte a maca a zkusim nahodit ovulacni cyklus prirozene. Ta nizkosacharidovka nebo paleo nebo primal stravovani docela funguje na neplodnost nanastartovani cyklu a prirozene poceti. Tak uvidime.

danaet
29. říj 2017

Jedu teda spis tu primal jak tak koukam.

sonisek
autor
29. říj 2017

@veeev to je mi líto :( Držím pěsti na příště ;)
A byl problém u tebe nebo u přítele?
Nákupy jsou nej! Já říkám,že pokud se nepovedlo,tak si jedu koupit skinny morče 🙂

hribek
29. říj 2017

Holky zkousely ste nekdy homeopatika? Folliculinum? Kamoska mi ted posilala cosi o homeopatikach tak jsem to tam nasla

danaet
29. říj 2017

@hribek homeopatika by mely byt site ale primo na miru. Ono se totiz u nich rozlisuje jednak sice fyzicke obtize ale zaroven je dulezite to dopasovat i na psychickou stranku cloveka. Pokud toto neni urceno presne tak homeopatika neucinkuji.

Strana