Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@crazy_girl3 ja si zase říkám že jestli to má přijít tak to přijde.A jestli ne tak se zas budem posouvat nekam dal no....jednou to vyjit musí
Tak zatim nam zije vsech 7, ale nevypada to se vsema vubec ruzove....snad aspon dve prezijou. S tema to zatim vypada nejlepe, ale embryolozka nechtela uplne rict, te ty dve to daji 😔 Tak snad zbyde aspon to jedno ✊✊✊
@sonisek No ja vlastne uplne nevim. Rikala, ze ty dve snad budou dobry, ale ze si musime pockat do zitra. Zije jich porad tech 7, ale 5 se nezda uplne ok. Je to nejak naprd. Prijde mi uplne stejny prubeh jako u prvniho pokusu.....takze mi prijde, ze ty kortikoidy proti tem protilatkam nejak nefunguji 🙁
Tak jsem byla v CARu,budem zkoušet dlouhý protokol,takže bych si mohla pichat od 23.3.
@sonisek Tak super, uz aby to bylo 😉 V cem ma vlastne vyhodu dlouhy protokol od toho kratkeho?
Ja jsem dnes byla na transferu, rano jsem tam volala a jeden byl pry uplne super, tak ho tam hned soupli 😍 Ted se musi hodne snazit, aby vydrzel 😊 A se dvema dalsima se pocka do zitra, zda "dojdou" a kdyztak mrazak. Tak ted cekat 14 dni a doufat 🤗
@veeev ty brdo,tak ti ho soupli teda 4.den? Tak tfuj tfuj,držím palce a ať vyjdou i ti do mrazácku.
Asi se dlouhým protokolem lépe nastimuluje tělo...hlavně se píchá už od 23dc,teda budu. Takže bych píchala od 23.3.,nevím co,to se dozvím pak,a pak samotná stimulace by se píchal zas asi Gonal,víc jednotek teda a odběr by byl někdy kolem 16.4. Ale přesně ti taky neřeknu.
@veeev tak tfuj tfuj, ať se mu u tebe líbí 🙂
@crazy_girl3 Dekuji 😊 Radsi moc nepocitam, ze to vyjde (abych nebyla tak zklamana, i kdyz urcite budu,kdyz to nevyjde). Tak uvidime....bude ted hodne dlouhych 14 dni...
@crazy_girl3 a jak vy to plánujete?
@veeev tak aspoň chodíš do práce a nepremyslis tolik doma ;)
@sonisek my jsme si řekli, že půjdeme až na konci prázdnin nebo na podzim. Teď jsme si užili hory, plánujeme nějakou pěknou dovču v létě, zrelaxujeme, nabereme síly a zkusíme to znova. Já jsem se začala trochu víc hýbat, tak se dám do pořádku i fyzicky po tom všem a pak to snad vyjde. Děkuju za optání 🙂
@crazy_girl3 Drzim palce. Sila, hlavne ta psychicka, je rozhodne potreba. Pokud nam to ted nevyjde, tak vyrazime taky ne nejakou paradni dovolenou 😊
@veeev mě se teď daří v práci, tak chvíli přesměruju pozornost tam. To neuškodí 🙂
@crazy_girl3 Tak to je super. Drzim palce....treba se stane zazrak, kdyz posune myslenky clovek jinam 😇
Holky,kdyby se na to tak nemyslelo,to by bylo Bajo. Neříkám,že jsem úplně posedlá,ale občas to prostě štve. Já dneska spíš depkovatela kvůli tomu,že si zas budu pichat já a ten chlap nemusí nic. Ale tak už vím,že ty injekce nebyly zas tak strašné no...
Tak holky mrazacky zadne opet nemame 🙁 Ale tak snad nebudou potreba 😊

@hribek Ježíši,co to čtu :( to je mi moc líto!! Drž se!!