Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Jinak ja dneska na krvi potvrzeno, co jsem uz vedela.... Rovnou jsem se objednala na konzultaci, abych s doktorkou probrala co a jak. Ale stejne verim tomu, ze ten treti pokus vyjde na ty dvojcatka 😁 Tak jsem zvedava....zatim to ale vypada na prima leto. S pritelem planujeme uz dovolenou a uz ted se nemuzu dockat 😉
@sonisek Tak to je super...desne to leti. Bude to urcite v pohode 😊
Zatim premyslime kam...nejdriv jsme chteli k mori, ale asi skoncime nekde v Alpach v Italii nebo v Pyrenejich na spanelske strane. Ale spis se rozkoukavame, co by se hodilo. Asi vezmeme i kola a dame to aspon na 12 dni, at si vazne odpocineme 😊
holky drzte se, myslim na vas! Ja si dneska zavolala do Unicy a termin na konzultaci mam 3.4, tak sem zvedava jestli mi daji zadanku na reprodukcni imunologii. fakt by me zajimalo jestli neco nekdo najde
@hribek To chapu....asi je hrozne,kdyz nemuzu otehotnet, ale psychicky narocnejsi je asi o mimco prijit. Dokud proste nebude venku, tak bude porad strach. A az bude venku, tak uz budeme mit strach cely zivot, ale trochu jiny 😊 Doktorka rikala, ze si vzdy nejak poradi. Takze verim, ze tomu tak bude u vsech tady ve skupine 😉
Ahojky,tak jsem vyfasla 21 dávek Decapeptylu a hned jsem si jednu pichla v CARu...omg..teď jedu busem dom a štípe mi břicho 😀 Tak už jsem dnes zahájila dlouhý protokol...
Holky,tady nikdo neměl dlouhý protokol,co? Jsem 23dc a Decapeptyl si budu pichat až do OPU. Až dorazí ms,mám tam zavolat a na 6dc se objednat na utz a zřejmě mi pak přidají Gonal. A OPU by vycházelo cca 20dc...no bude to dlouhý...
Ja dnes zajela do zahradnictvi koupit par kytek do velikonocnich truhliku....zitra si udelam vyzdobu 😊🐰🐣 A dneska pujdu opet procistit hlavu pri behu. Je paradni to pocasi ☺
tak ja stale cekam na ms...jsem uz 30dc zase...

@evawest
@handulkak
Holky, drzim moc palce. Urcite to dobre dopadne 😉