icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

veeev
20. bře 2018

@evawest
@handulkak
Holky, drzim moc palce. Urcite to dobre dopadne 😉

veeev
20. bře 2018

Jinak ja dneska na krvi potvrzeno, co jsem uz vedela.... Rovnou jsem se objednala na konzultaci, abych s doktorkou probrala co a jak. Ale stejne verim tomu, ze ten treti pokus vyjde na ty dvojcatka 😁 Tak jsem zvedava....zatim to ale vypada na prima leto. S pritelem planujeme uz dovolenou a uz ted se nemuzu dockat 😉

veeev
20. bře 2018

@sonisek A co vlastne ty, kdy zacinas pichat? 😊

sonisek
autor
20. bře 2018

@veeev a kam máte v plánu jet? Já bych taky jelaaaaa... 🙂

V pátek jdu do CARu a jestli bude dle utz vše ok,začnu asi v ten pátek i pichat,uvidíme.

veeev
20. bře 2018

@sonisek Tak to je super...desne to leti. Bude to urcite v pohode 😊
Zatim premyslime kam...nejdriv jsme chteli k mori, ale asi skoncime nekde v Alpach v Italii nebo v Pyrenejich na spanelske strane. Ale spis se rozkoukavame, co by se hodilo. Asi vezmeme i kola a dame to aspon na 12 dni, at si vazne odpocineme 😊

handulkak
21. bře 2018

@evawest tak ja dnes po kontrole 9 a 8 nadruhe straně. 🙂 odběr nakonec až v sobotu, jsem zvedava 🙂

hribek
21. bře 2018

holky drzte se, myslim na vas! Ja si dneska zavolala do Unicy a termin na konzultaci mam 3.4, tak sem zvedava jestli mi daji zadanku na reprodukcni imunologii. fakt by me zajimalo jestli neco nekdo najde

evawest
21. bře 2018

@handulkak Super. 🤗 Me obcas poboliva bricho, ale zatim nic extremniho, i kdyz jsem na konskych davkach gonalu. 😅 Takze zitra budes pichat spoustecku, ze? Ja dam vedet v patek, jak mi dopadl scan. ☺

handulkak
22. bře 2018

@evawest mě bolí hrozne, i do zad, teď jsem měla tři dny cetrotide, dnes vecer ovitrelle a sobota rano sup na to.
Na patek držím palce ☺️

sonisek
autor
22. bře 2018

@handulkak to máš jak jsem to měla já...taky čtvrtek večer poslední a v sobotu odběr 🙂 Držím palce!

sonisek
autor
22. bře 2018

@evawest tobě též držím palce! 🙂

veeev
22. bře 2018

@hribek Uvidis, ale zase pokud by neco nasli, tak to beru pozitivne, ze se na to da zamerit a event. neco podchytit. Je to teda ale silena veda.

veeev
22. bře 2018

@handulkak
@evawest
Holky, myslim na vas, jak kdybych to mela zase absolvovat ja 😂

veeev
22. bře 2018

Jinak....znate? Neco jsem o cinske medicine cetla, tak me to docela laka 😊 Tak uvidim, co za vitaminy zase vymyslim 😂

evawest
22. bře 2018

@sonisek
@veeev Dekuju, holky. Zitra uvidim, kolik folikul (folikulu?🤔) mam a jak jsou velke a kdy bude odber.

hribek
23. bře 2018

@veeev jo no, doufam ze neco najdou protoze to by byla trosicku jistota ze to mimco donosim. pokud nic tak uz pak jen doufat a doufat...

veeev
23. bře 2018

@hribek To chapu....asi je hrozne,kdyz nemuzu otehotnet, ale psychicky narocnejsi je asi o mimco prijit. Dokud proste nebude venku, tak bude porad strach. A az bude venku, tak uz budeme mit strach cely zivot, ale trochu jiny 😊 Doktorka rikala, ze si vzdy nejak poradi. Takze verim, ze tomu tak bude u vsech tady ve skupine 😉

sonisek
autor
23. bře 2018

Ahojky,tak jsem vyfasla 21 dávek Decapeptylu a hned jsem si jednu pichla v CARu...omg..teď jedu busem dom a štípe mi břicho 😀 Tak už jsem dnes zahájila dlouhý protokol...

hribek
23. bře 2018

@sonisek drzim pesti!!!

veeev
23. bře 2018

@sonisek Tfuj tfuj 😊

sonisek
autor
24. bře 2018

Holky,tady nikdo neměl dlouhý protokol,co? Jsem 23dc a Decapeptyl si budu pichat až do OPU. Až dorazí ms,mám tam zavolat a na 6dc se objednat na utz a zřejmě mi pak přidají Gonal. A OPU by vycházelo cca 20dc...no bude to dlouhý...

veeev
24. bře 2018

@sonisek A rekli ti, z jakeho duvodu ti ted dali dlouhy protokol? 😉

veeev
24. bře 2018

Ja dnes zajela do zahradnictvi koupit par kytek do velikonocnich truhliku....zitra si udelam vyzdobu 😊🐰🐣 A dneska pujdu opet procistit hlavu pri behu. Je paradni to pocasi ☺

evawest
24. bře 2018

@sonisek Ja mam ted uz popate dlouhy protokol. Prodlouzili mi stimulaci o den, takze odber by mel byt ve stredu na 90%, coz bude den 23.

sonisek
autor
24. bře 2018

@veeev prý ten dlouhý protokol je někdy účinnější...a hlavně,když krátký nevyšel....tak uvidíme,co z toho bude ;) už jsme říkali,že kdyby tento druhý pokus nevyšel,tak třetí pokus dáme v Plzni v jiném CARu 😂snad nebude potreba

veeev
26. bře 2018

@sonisek Tak to je jasne....ted to urcite vyjde 😊

sonisek
autor
26. bře 2018

@veeev dneska jsem si vzala injekci do práce a teď i dva dny budu muset tak,holt si píchám ve 12:30 🙂 Ale to neva...

veeev
26. bře 2018

@sonisek Vsechno je jedno.....protoze to vyjde a vsechny negativni veci budou zapomenuty 😉

sonisek
autor
30. bře 2018

tak ja stale cekam na ms...jsem uz 30dc zase...

veeev
31. bře 2018

@sonisek Si potvora dela, co chce, vid? Tak snad se umoudri 👍

Strana