icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
15. dub 2018

@hribek to je taky zase měsíc čekání,vid :( To zkus tam zavolat a uvidíš ;) Pak se zase čeká na výsledky ... 😏

sonisek
autor
15. dub 2018

My včera byli na kolech,tak bylo parádně. A jelikož jsme jeli před polednem,tak jsem si injekci vzala s sebou a pichla si ji v lese 😂😂😂 A teď už nemůžu spát,záda bolí...38 km je na nás výkon 😁😎

hribek
15. dub 2018

@sonisek v patek mi dr nqakonec volal s tim ze pani dr nema vliv na to kdy me objednaji, tak sem si tam volala a termin mame 17.5. tak za 2 tydny zkusim cinknout jestli se jim to neuvolnilo. to ste sikulky. my v patek byli ja na bruslich a manzel na kole a nejakejch 7 km sme dali. pro me teda mazec na prvni jizdu. jeste dneska to citim, ale bylo to pekny

danaet
16. dub 2018

@hribek To zkus zavolat, klidně každý týden. I když mi volali z imuna z Prahy z Podolí sami. Jsem se objednala a chvilku na to se jim uvolnil termín. Podle mne se to stává často, že se termín uvolní. Jinak koukám, že tenkrát jsme tam byli 5.5 na vyšetření a 27.5. je datum na zprávě, tak nějak koncem měsíce nebo hned ze startu června jsme to museli mít ve schránce. Kdyby jsi se chtěla optat na průběh toho imuna, klidně se ptej. Pokud jdete taky do Prahy do Podolí, tak tam jsem byla a můžu poreferovat.

danaet
16. dub 2018

@sonisek Děkuji 🙂 zítra mám opu v 6:45. Sice už jdu na toto potřetí, ale jistě zase budu nervózní.

sonisek
autor
16. dub 2018

@danaet tak tfuj tfuj ;)

hribek
16. dub 2018

@danaet drzim pesti at to moc neboli a at je dostatek 🙂 no ja vlastne ani nevim co ocekavat, pocitam ze bude nejakej pohovor, odeberou vzorky krve a budem cekat na vysledky....

sonisek
autor
17. dub 2018

Holky,tak v pátek jdu na odběr,mám 12 folikulů 🙂 Tak uvidíme. Ještě dneska píchám Decapeptyl,Eigenorm,a zítra večer Ovitrelle.

hribek
17. dub 2018

@sonisek super pocet😉

danaet
18. dub 2018

Ahoj holky. Tak folikulů bylo 38, vajíček 16 a z toho je 11 vajíček oplodněných a zatím to prý vypadá dobře. Včera jsem skončil po opu na 3 hoďky na kapačkách a měla jsem pak do večera slušné bolesti. Dneska už je to lepší. Když vše půjde dobře, tak v neděli jdou embryjka na genetiku. Tak snad nějaké projde a bude co vkládat.

danaet
18. dub 2018

@hribek Jj, na imunu je pohovor. Prvně takový krátký, na osobní údaje atp. Pak jdeš ty na krev a manžel odevzdat sperma a nakonec jdete oba na pohovor, kde budete rozebírat vaši výšku, váhu, nemoci. Jaké nemoci máte v rodině atd. A to je vlastně vše. Jdete do Podolí?

sonisek
autor
18. dub 2018

@danaet tak počet máš dobrý a cože jsi skončila na kapackach? 😲

sonisek
autor
18. dub 2018

@danaet někde dokonce na imunu dělají i výtěry kolem ovulace,jsem se dočetla...my měli jen malý pohovor,oba krev,manžel spermiogram...

danaet
18. dub 2018

@sonisek já ty výtěry v době ovulky měla v rámci PCT testu v CAR. To ti vysledují ovulku, případně navodí léky, pokud neovuluješ a v době ovulace ti nařídí určitý čas, kdy má být sex a potom se dělají stěry a zkoumají, jestli v děložním hlenu vypadá vše jak má a zda v něm přežily spermie. Jinak ani vlastně nevím, sestry říkaly, že jsem byla dehydrovaná a doktor říkal, že mi kapačky dali preventivně kvůli OHSS, přeci jen 38 folikulů je moc. Ale objevila jsem pak modřinu na uchu a z každé strany mne bolí čelist hned pod uchem, tak si říkám, kdo ví jak to bylo.

hribek
18. dub 2018

@danaet jdeme do iscare. K malickove. Ty jo zase sperma? Ten me zaskrti. To mu snad ani nebudu rikat. A zase se ptaji na nemoci? To je jak na genetice no tak snad najdou neco co se bude dat lecit.
Jinak super ze tolik vajicek. Drzim pesti

sonisek
autor
18. dub 2018

@hribek můj chlap taky nechápal,proč všude se to vyšetřuje,proč se všude říká,co komu je... Nejdřív to byla klasická genetika, spermiogram a za 4 měs znova. Pak jsme teda šli do CARu a znova spermiogram. Pak na IUI,pak na IVF,pak imunologie... 😂😂😂 Já už tam s ním ani nechodím,má to sám rychlejší 😂😂😂

hribek
18. dub 2018

@sonisek 😀 ja s nim nebyla ani poprve 😀

danaet
19. dub 2018

Manžel už to bere jako rutinu :D byl na spermio při vstupu do CAR, pak kvůli imunologii, pak 6x kvůli iui, pak 3x kvůli IVF. Už to ani neřeší :D. Jen se pobavil, jak to mají kde zařízené. Někde kabinky jak kumbál s časáky z roku 80, a teď byl v místnosti s velkoplošnou telkou, kde si mohl navolit fotky a videa a až bylo hotovo, tak jen v té místnosti cinknul na dveře a přes okýnko, co pak otevřeli, podal lahvičku. No přeci jen je ale chápu, že jim to není příjemné, ale rozhodně to mají lepší než my, kdy rozkrok viděla "půlka" zaměstnanců kliniky, neustálé dopování prášky, injekcemi, samý odběr krve, narkózy. To by asi nedali vůbec :D

sonisek
autor
20. dub 2018

Ahojky, jsem doma a máme 8 vajíček. Zítra ráno budu volat,jak to vypadá.

danaet
20. dub 2018

@sonisek Ahojky, tak supr, teď hezky odpočívej. U nás se počet embryjek snižuje na 9, z čehož jedno je pomalejší a to asi odpadne. Další info mi dají v neděli. Dnes jsem byla na kontrole a zas mi brali krev a šla jsem na utz, vaječníky mega zvětšené. Ale nic mne nebolí. Každopádně v pondělí mám zase naklusat na kontrolu.

sonisek
autor
21. dub 2018

Máme 6 embryi,juchuu...tak snad zase zítra budou dobre zprávy a zatím to prý vypadá na PK

hribek
21. dub 2018

@sonisek super tak at vse dobre dopadne!!

My se s manzelem rozhodl ze pujdem k nutricni popradkyni aby nam pomohla se stravou. pac to sami nejak nedavame, tak jdeme ve ctvrtek. sem na to zvedava

sonisek
autor
22. dub 2018

@hribek to já taky jednou u terapeuta,zjistil mi "super" hodnoty,do nebe volající...nechala jsem si od něj udělat " jídelníček" ...nedal přesný jidelnicek,ale dal mi jakože několik variant co k snídani,svačině,obědu,svačině, večeři...i kolik toho sníst...hm,jsem to dodržovala týden? 🙂 Já na to asi nemám vůli...třeba jednou ho vytáhnu...

sonisek
autor
22. dub 2018

A jinak všech 6 embryí roste,tak super

hribek
22. dub 2018

@sonisek no budem na to dva a snad to zvladnem. mam 95 kg na 162 cm coz je nechutny ☹ takze uz s tim musim neco delat, zvlast kdyz chci otehotnet.
super snad jich vse 6 vydrzi!! genetiku delate?

sonisek
autor
22. dub 2018

@hribek aha.. :( no já mám taky dost, nějakých 97 ale na 176 cm...

veeev
23. dub 2018

@sonisek Tak to je super. Dej vedet, jak to s nima dal vypada 👌😊

veeev
23. dub 2018

Ja si udelala o vikendu radost...koupila jsem si auto. Do kufru se kocar vejde, tak ten kufr jeste mit cim naplnit 😉

hribek
23. dub 2018

@veeev super😄 je potreba si udelat radost😄

danaet
23. dub 2018

Holky, tou váhou se netrapte. Chápu, že to není nic, s čím by žena byla spokojená, ale jste jaké jste. Změnit to můžete, tak pokud na to máte energii, tak to zlepšete, ale netrapte se tím. Já jsem teda obdobně...výška 172 a váha 87, oblečení 44 velikost, ale loni to bylo po 2 IVF na váze 98kg. Pomohla až ta nízkosacharidovka. Teď jsem si dala po opu volnější režim, ale zase najedu na 100%. Jinak už máme bioptované embryjka. Nakonec z 16-cti vajíček oplodnili 11. A z těch 11-cti zůstalo 6 hatchujících blastocyst a z nich už jsou odebrány vzorky na genetiku a jsou už vitrifikovány. Výsledky genetiky cca za 2 týdny prý. Už jsem to i dostala, takže tento cyklus se nechává jako odpočinkový a v příštím cyklu už bude stimulka sliznice na KET, pokud bude aspoň nějaké embryjko geneticky ok.

Strana