icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
27. dub 2018

Holky, tu přemýšlím o blbostech....když mám dlouhý protokol, tak se asi teď normální cyklus nepočítá? Jakoby jsem dnes 26dc. Tzn že odběr byl 19dc,což je jako den ovulace...?

Tak strašné doufám,že embryjko tam stále je...

crazy_girl3
27. dub 2018

@sonisek nn. vůbec se teď nesrovnávej s normálním cyklem. Práškama ti všechno upravili jinak. A OPU byla vlastně ovulace 🙂

sonisek
autor
29. dub 2018

Holky,teda to je čekání :(

Včera jsme byli alespoň u tchánu odpoledne na chalupě a opikali jsme buřty a pak jsem nemohla ani v noci spát,jak mi tlačili břicho...

Ještě týden a zkusím test...říkala jsem si,že fakt dřív jak 10.den ho dělat prostě nebudu 🙂

hribek
29. dub 2018

@sonisek jj vydrz. To cekani je desny ale urcite tam budou //

crazy_girl3
30. dub 2018

@sonisek já poprvé testovala po pěti dnech...to čekání je neskutečný. Do té doby jsem byla úplně v pohodě a nemyslela na to, ale po transferu jsem byla jak v tranzu a nedovedla jsem myslet na nic jinýho...držím pěsti

sonisek
autor
30. dub 2018

Nejhorší je,že při minulém pokusu jsem snad až takový psycho nebyla...nechápu...asi jak se člověk boji zklamání...

veeev
30. dub 2018

@sonisek Rozumim ti. Poprve jsem z toho taky nebyla tak vypleskla jako podruhe. Clovek uz vi, co a jak bude, tak ma vetsi prostor premyslet. Ted si taky rikam, proc jsem tak vyvadela a co minutu na to myslela, ze ted si ani nekdy nevzpomenu, jak je den dlouhy. Ale holt se mysli neda porucit. Tak bud hlavne v klidu a pohode,at si pak muzes ten vysledek // nalezite uzivat 😉

veeev
30. dub 2018

My jdeme ve ctvrtek na genetiku, tak jsem zvedava, jak to bude probihat a jeste vic zvedava jsem na vysledky. A jen co to dostanu, tak znovu na hormonalni profil. Nejak to zase vsechno leti.

sonisek
autor
1. kvě 2018

@veeev neboj, určitě vysledky budou ok a budete moci brzy zase na další pokus 🙂

Holky, takovy intimnější dotaz...stalo se vám někdy, že jste měly ve spánku orgasmus? Já jsem se dnes v noci vzbudil a úplně mi to vzbudilo a docela mi pobolíval podbřišek, jak to bylo spíš až nepříjemné? Nevím, čím to bylo. Že jsme dlouho už nesexovali? Někde jsem se dočetla, že to může způsobovat Utroš....ba dokonce, že se to na začátku těhu holkám stává...tak nevím :D

crazy_girl3
1. kvě 2018

@sonisek upřímně...já bych při prvním umělku a po ETu, posléze na začátku těhu, sexovala 5x denně :D :D měla jsem to tak i se synem :D :D

luciebx
1. kvě 2018

@sonisek ja mivala samovolny orgasmus dost casto i pred tehu. nekdo rika ze orgasmes neni dobry ze to jsou jak vztahy porodni a ze to muze zpusobit potrat a pak ctu ze to na potrat nema vliv ze se to tam dole krasne vse prokrvi a je to na tenu dobre. tak si vyber no. a pry to jeste vylucuje dobre hormony do tela. tak ja bych se spis priklanela k te druhe variante. orgasmus preci teste nikomu neublizil

sonisek
autor
2. kvě 2018

Ahojky ;) Něco nového tady?

veeev
2. kvě 2018

Ahojky...dnes jsem na chvili zustala koukat na 4 v tom na Ct a nejak mi to nedelalo dobre a cloumala se mnou zavist. Bohuzel....a to se tomu snazim vyhybat (te zavisti). Ale jeden par pet deti, dalsi par po roce znamosti meli uz po porodu. Tak se z toho musim poradne vyspat 😐

sonisek
autor
2. kvě 2018

@veeev joo,mají tam zajímavé rodinky...já rvala hned,jak tu malou vyndali z břicha 😂

crazy_girl3
3. kvě 2018

Já koukám taky, viděla jsem všechny série, ale tahle mě baví asi nejmíň, nevím. I ty komentáře jsou takové suché, přijde mi, že je to celkové tak nějak dobře nenatočené, ani písnička se mi nelíbí...nevím...nicméně koukám a taky závidím...:( ale však se taky dočkáme, jen to prostě bude trvat

sonisek
autor
3. kvě 2018

Jako v týhle sérii mně vůbec nezaujali ti z Moravy,takový nemastny neslaný pár... V těch minulých řadách byly páry určitě víc koukatelnejsi,ale tak mají teď jiné producentky? Nebo koho...no a ta písnička na konci je mimo totálně. Jen nechápu v čem ta ráda je zaměřena na tatínky - já to zatím moc nepostřehla 😂😂

crazy_girl3
3. kvě 2018

@sonisek přijde mi, že v téhle řadě jsou hlavami rodin holky, všichni ti tatínci jsou takový podpantofláci mi přijde :D :D

sonisek
autor
3. kvě 2018

@crazy_girl3 jsem si říkala,kdo sem píše 😀

crazy_girl3
3. kvě 2018

@sonisek jo já jsem si změnila fotku :D :D

sonisek
autor
3. kvě 2018

Holky,tak test mám negativní...jsem to nevydrzela

crazy_girl3
3. kvě 2018

@sonisek a kolik dní máš po transferu? Moje švagrová měla 14 dní po transferu úplně bílo a malýmu teď byli 4 roky, tak pořád nějaká naděje je!!!!!

sonisek
autor
3. kvě 2018

@crazy_girl3 8.den,ale dávali mi morulu

hribek
3. kvě 2018

@sonisek zamereny tim ze myslim dva tatinci budou na materske, resp. jeden urcite 🙂
neboj jeste jje brzo, treba se to uchytilo pozdeji 🙂 vydrz jeste par dnu. drzim moc palecky!!!

sonisek
autor
3. kvě 2018

Stejně mám pocit,že mne se tam neukáže ta druhá... No samozřejme musím počkat na pondělí na odběr...

Navíc dnes se mi tuplem nic nechce dělat...tak jsem tu pospavala,konečně jsem aspoň protridila prádlo,které se mi tu kupilo a malej před chvílí přišel,tak si půjdem nakoupit nanuky do Lidlu 😀

hribek
3. kvě 2018

@sonisek jasne cokoli co rozptyli hlavu, to se lehko rekne ze? 🙂 ja dneska byla na reiki, pani mi procistila cakry a citim se lip. manzel jde za tyden tak sem zvedava jak se mu to bude libit.
jinak od pondelka sme najeli na jidelnicek a super. vaha na jidlo se stala mou pravou rukou🙂 ale zvykla sem si. oba s manzelem mame kilo dole tak snad to pujde dolu. prevazeni mame 22.5. tak snad tam aspon 4kg budou

sonisek
autor
3. kvě 2018

@hribek tak určitě výsledky budou ;) Jste sikovny !! Jen tak dál ;)

Malej že jde ven na kolo,tak tu sedím v parku,lustim sudoku a užívám si sluníčka 🙂 Kéž by ale zapršelo...

veeev
3. kvě 2018

@sonisek To nemusi nic znamenat, treba je to vazne brzo. Drzim palce a moc moc na tebe myslim 😘

@hribek Strasne se mi libi, ze jste do toho sli oba. Aspon mate jeden v druhem obrovskou oporu 😉 Ty 4 kg date v pohode, uvidis 👍

@crazy_girl3 Dockame se to jo, ale je to nejake dlouhe. A obcas nespravedlive....mi prijde. Ale nesmime hazet flintu do zita. Nekde na nas ten svist ceka 😊

veeev
3. kvě 2018

Jinak my dnes byli na te genetice. Doktorka tam nevidi zadnou genetickou zatez. Prozkoumaji pry i tvorbu a genetickou kvalitu spermii a u me zda tam neni problem s embryi...nejaky geneticky, kdyz tak odchazi a nic nikdy nezbyde. Tak uvidime za 2-3 mesice podle vysledku. Pak jeste znovu hormonalni profil a na podzim snad treti a posledni pokus ☺

veeev
3. kvě 2018

A zase jsme tam potkali tenisty....Stepanka s Vaidisovou 😂 Mame na ne nejake stesti 😃

sonisek
autor
3. kvě 2018

@veeev mně by taky zajímalo,proč embrya odchází...

Strana