icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
28. čer 2018

Ahojky,tak vlevo mám jeden velký folikul 17mm,na IUI by to bylo zítra samozřejmě,ale to nemůžu,je ten pohřeb. Dostala jsem tedy domu Ovitrelle,zítra si píchnu a víkend se snažit 🙂 Tak uvidíme 😂

hribek
28. čer 2018

@sonisek tak drzim palce, ja jdu zitra na utz jak vypada sliznice, snad to bude ok a pristi tyden snad transfer

avalon07
28. čer 2018

@sonisek To je smutne. Uprimnou soustrast. U nas to bylo taky tak. Narodily se 2 deti a 2 clenove rodiny odesli. Tenkrat jsem tehotna objizdela pohrby. Letos jsem tehotna a odesel 1 clen rodiny. Takze u nas to fakt plati.

veeev
29. čer 2018

Tak co tady tak čtu, tak to musí klapnout a bude tady spousty miminek 😉

@sonisek Držím palce, o víkendu pošlete dítko pryč a pořádně se snažit 🙂 Ten jeden folikul musí být ten nejlepší ..... Ale jinak upřímnou soustrast. Přítelovi taky umřela babička, je to pár dní. Ale já jí viděla jednou, pak už byla v ústavu a moc nepobírala kdo je kdo. Takže to třeba vážně tak je, že staří uvolní místo pro ty budoucí narozené 🙏🙏🙏

@hribek Taky držím palce, ať se udrží a vydrží po transferu. Ten kouzelný rok 2018 musí klapnout 😀

veeev
29. čer 2018

Já teď čekám na MS, má přijít v úterý, tak pak se nám to pomalu taky zase rozjede a pokud bude vše ok, tak v srpnu odběr. Musím zase dokoupit vitamíny. Nějak rychle zmizely....ale řeknu vám, to je peněz teda 😲 Zkusila jsem si objednat menstruační kalíšek, abych vynechala tampony. Zkouším kde co.....a taky jsem si objednala intimky (a pro případ potřeby pár tamponů) z bio bavlny, takže jsou bio, nejsou bělené chlorem apod. Udělám jí takové prostředí, že bude čubrnět 😂😂😂

veeev
29. čer 2018

Nepoužíváte náhodou nějaká ten menstruační kalíšek? Že byste poreferovala co a jak (plusy, mínusy) 😉

sonisek
autor
29. čer 2018

@veeev jo,tak to mě by taky zajímalo s tím kalíškem ;)

hribek
29. čer 2018

@veeev
@sonisek kamoska ma kalisek a je spokojena nadmiru, ja se do toho nejak nejsem schopna dokopat...
Dneska kontrola sliznice - 6,2. chteji aspon 7, takze v utery jdu na kontrolu a rovnou na injekci a transfer by pak pry mohl byt dalsi pondeli, no nevim to uz budu 22DC. zajimalo by me jak to pocitaji.

luciebx
30. čer 2018

@hribek zlato já měla transfer taky až myslím 21 nebo 22. A mám tu půl roční. Oni ví co dělají 🤩

hribek
30. čer 2018

@luciebx jo to asi vi 🙂 jen mi to prijde pozde, ale kdyz to maji podchyceny velikosti sliznice, kecat jim do toho nebudu 😀 a co mala? to uz je pul roku? to je mazec

luciebx
30. čer 2018

@hribek jo jo 18 teho měla půl roku. Mazec jak to letí. Neboj určitě to vyjde. Držím ti palce 😍🤩

sonisek
autor
1. črc 2018

@hribek tak já při dlouhým protokolu měla transfer taky až někdy 22dc. Ale oni ví,co dělají...

A holky v pátek ráno letíme na Zakynthos,tak se teda jako tesiiiiiim 🙂

veeev
1. črc 2018

No jsem zvedava na kalisek. Slysela jsem jen chvalu, tak uvidim. Pak poreferuji 😁

veeev
1. črc 2018

@hribek Oni vi, co delaji. Nech to na nich a uzivej si....ono to vyjde 👍

veeev
1. črc 2018

@sonisek Tak to je parada. Preju kraaaasnou dovcu 🏖

sonisek
autor
1. črc 2018

@veeev já si ten kalich už taky objednala 😂

sonisek
autor
1. črc 2018

Ta dovca,výběr,mi dalo dost nervů...hlavně kam...recenze na hotel dobrý,tak se těšíme. Po 2 letech svatební cesta 🙂

hribek
2. črc 2018

@veeev
@sonisek diky holky, jj me je to vlastne fuk kdy to bude, hlavne ze to bude, jen me to prekvapilo 🙂

Uzijte si dovcu, my jedeme zitra po injekci, rakousko vyzvednout neco v manzelove materske firme a pak hura smer Francie, Saint tropez... jen na par dni ale i to staci... 🙂

Jo a konecne se mi to strovnalo v hlave a zacala sem hubnout, moje vaha uz nezacina cislem 9, ale 8 a jedu smele dal 🙂 snad brzo zacne 7 😀

crazy_girl3
2. črc 2018

@sonisek u nás to tak s prvním bylo taky. Vyšla jsem z ordinace s potvrzeným těhotenstvím a manželova babička zemřela zrovna.
@veeev já kalíšek mám, koupila jsem ze zvědavosti a byla jsem teda překvapená! Používám běžně tampony, ale tohle je super pohoda, kor když jdeš na malou a tak, že nemusíš pokaždé měnit. Nespala jsem s ním teda, ale přes den super. Chce to drobet cvik s tím zaváděním, ale není to žádná hrůza

veeev
2. črc 2018

No teda....to neni kalisek, ale kalich 😂 Uz citim, ze MS prijde zitra presne na termin a ve St delam z domova, tak to zkusim. Jsem zvedava. Ale prijde mi, ze to musi byt citit. Pak napisu 😁

veeev
2. črc 2018

@hribek Ty jo, tak to budete mit krasny vylet. Uzivejte 👍

sonisek
autor
2. črc 2018

@veeev a to sis objednavala vel. M? Jako jestli je fakt dobrej a neprotece,tak to je super vynález,ale nevím jak to do sebe budu cpat 😂😂

veeev
3. črc 2018

@sonisek Tenhle nabizeli jen maly a velky. Je to ten Yukki. Takze tohle je ten maly 😁 Zitra to zkusim. Nejak to tam musi jit 😂

sonisek
autor
4. črc 2018

@veeev jestli to tam přepuleny narves? Asi to bude chtít cvik,co... 😂😂

Holky,já jsem asi nervózní 🙂 Už mám doma připraveno v pokojíčku malýho věci,co vzít s sebou a papírek s tím,co ještě přibalit až zítra...dneska nesp od 4 a to jsem měla budíček na 6:10...tak jsem v pět ráno čistila morče, křečky 😂😂 teď jsem v praci,zítra taky ještě do tří,ufuf. A v devět večer zítra jdem na vlak a jedem do Praglu. A budem pak čekat 3 Hodky na letišti na odbaveni. Autem se nám nechce,minule bylo omláceny z Go Parking. A nikdo nás asi ve dvě v noci vozit nebude,tak si poradíme sami. A zpátky přiletíme v 11 dopolko,takže do Plzně se pak dostaneme v pohodě.

veeev
4. črc 2018

@sonisek Tak jsem to tam narvala 😂 Jako jde to,spis jak clovek nevi, tak jsem mela pocit,ze to mam moc blizko a chtelo by to dal. Ale nic netece,je to v pohode. Jen tu stopku na konci budu muset smiknout. Kamoska rikala,ze ji ustrihla celou, ze ji vadila. Ale jinak spokojenost. Mam MS druhy den, takze nejhorsi a vyliti po 6 hodinach naprosto v klidu. Klidne bych to tam mohla mit i 12 hodin. Dneska budu zkouset i noc s tim 😁 Za mne zatim super 👍

veeev
4. črc 2018

@sonisek To uz za chvili letite.....to utece a budete v letadle. Nejdulezitejsi jsou penize,obcanka,letenky a plavky. Ostatni koupite 😁

veeev
4. črc 2018

Ted se mazu Testimem (kvuli nedostatku testosteronu) a to teda pekne smrdim 😂 Smrdi to jako duchodce, ktery se navonel nejakym starym parfemem
.....doslova 🤣 Jeste ze se mazu vecer,jinak by ode mne odstupovali lidi dal 😂

sonisek
autor
4. črc 2018

@veeev na co je ta mast?
Tak kalíšek fajn,jo? Mně psali,že do 4.7.doruci,ale z Uložený nic nepřišlo,to určitě bude v pondělí...tak to na mě kdyžtak vydrží

sonisek
autor
4. črc 2018

Manžel šel na noční,tak jsem si sedla na balkon,odpalovala nehty na nohách a hodila nový lak. Tak chvíli čekám ;) Kufry zpakovany máme a dokonce ještě máme rezervu asi 3 kg každej,jsem se divila 😀

veeev
4. črc 2018

@sonisek Kdyz mi delali kontrolni hormonalni profil, tak zjistili nizkou hladinu testosteronu. To ma vliv na tvorbu progesteronu a to muze mit vliv na udrzeni embryi .... snad jsem si to vse zapamatovala spravne. Tak mazu mastickou a ta mi ma ten testosteron dat nejak do pucu. V pondeli jeste musim volat na genetiku. Ta by uz mela byt taky hotova....

Strana