icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

hribek
16. črc 2018

@luciebx
@kolapav
@crazy_girl3 dekuju holky, snad bude....

sonisek
autor
16. črc 2018

@hribek juuuu,paráda!!! Tak ať sílí!!!

sonisek
autor
16. črc 2018

Holky,tak jsme byli dneska na lodi na výletě a prijedem zpátky a co myslíte...dostanu to...tak aspoň,že tak,když ráno jedeme...ale stejně mi to zase mrzi no :(

hribek
17. črc 2018

@sonisek jejda to me moc mrzi😔 ale po MS na to vlitnete a povede se verim tomu!!!

veeev
18. črc 2018

@hribek Tak to je paráda...držím moc palečky, ať vše probíhá naprosto v pořádku 😍

veeev
18. črc 2018

@sonisek Je to potvora.....já to už ani nějak neprožívám a prostě jí každý měsíc potvoru očekávám. Říkám si, že už můžu být maximálně jen mile překvapena. Zítra jdeme na výsledky z genetiky, tak pak písnu, jak jsme pochodili. Další týden utz a kontrola u doktorky a jdeme na to. Ale preventivně si koupím nové boty na běhání, nějaký dražší. Zákon schválnosti snad funguje a já v nich nebudu snad moct vyběhnout 😂

veeev
18. črc 2018

@crazy_girl3 Moc vám to sluší...a malý je celá ty. Užívej si to rostoucí bříško a držím palce 😉

veeev
18. črc 2018

Holky, já když o tom přemýšlím, tak jste obě (@hribek a @crazy_girl3) měly KET.....jestli ono to není lepší, protože při klasickém ET mi přijde, že to tělo dostalo zabrat. A při KET je tělo víc v klidu, není tam žádný odběr vajíček apod., tak to třeba lépe vyjde. Zkusím se na to zeptat doktorky.

crazy_girl3
18. črc 2018

@veeev no já před KETem narazila někde na článek, že je při něj o 20% vyšší šance na úspěch. Taky si myslím, že tělo není tak zblázněné těma dávkama hormonů před odběrem a nesedá si do klidu potom, že je to možná lepší. U nás zatím ano, snad to vydrží

veeev
18. črc 2018

@hribek Já se vždycky snažila vydržet aspoň ty dva týdny do testování (jednou jsem ani nestihla testovat a dřív to dostala).....mám děsný strach testovat dřív, že se akorát budu stresovat, že tam nic není vidět (stejnak se stresuju, jak to asi dopadlo)....tak obdivuju, že to zkoušíš takhle brzo 🙂 Ale i já slepoň tam ducha vidím, takže to je super 👍

veeev
18. črc 2018

@crazy_girl3 Jestli se teda nevyplatí si je dát rovnou zamrazit, dát se do pucu po odběru a pak to zkusit. Když u nás vždycky nebylo co mrazit, vyšlo vždy jen jedno, tak možná měli strach i to jedno zamrazit, jestli by přežilo potom rozmrazení (navíc za to platit) 😕

crazy_girl3
18. črc 2018

@veeev chápu tě, je to dilema. Nám na mražení zůstalo jen jedno a ty nervy v den KETu, jestli to zvládne, byly hrozné...ale asi je to bojovníček a zvládá to. Jinak já testovala obojí už 5.den po KETu. Poprvé jsem čárku viděla až odpoledne a podruhé byla čárka vidět jasněji, i celkově byly testy silnější, takže asi to je fakt šampion. Teď se třepu na NT screening, aby bylo všechno v cajku....snad jsme si všechnu smůlu světa už vybrali...

veeev
18. črc 2018

@crazy_girl3 To víš, že to bude v pohodě, když si ten život takhle vybojoval 🙂 Ono je asi jasně daný, co má vyjít a co ne. Tak o tom člověk nemůže tak moc přemýšlet. Prostě přijde to tak, jak má....tak uvidíme. Třeba se to tu na konci roku bude hemžit samýma těhotnýma 🙂🙂

crazy_girl3
18. črc 2018

@veeev já tomu věřím....ta cesta je fakt trnitá a dlouhá, i když si nemyslím, že jsme na tom úplně nejhůř ze všech, ale spíš je člověk už tak nějak psychicky vyčerpaný z toho všeho. Teď jsem i vnitřně strašně v klidu a od začátku JSEM prostě těhotná. V zimě jsem to tak neměla, teď se cítím jinak. Ani jsme to nikomu neřekli, teď už to pár lidí vím. Věřím, že je to dobré znamení

sonisek
autor
18. črc 2018

Tak koukám,že KET je lepší ;) No uvidíme,kéž by nám příště něco do toho mrazáku vůbec zbylo 😂😂😂

Já dneska z práce jela pro pas a kousek vedle je centrum,tak jsem se tam zašla na srpen rovnou objednat na další konzultaci,ať víme kam se dal ubírat...ale viděla bych to na IVF, IUI už zkoušet nechci

hribek
18. črc 2018

@veeev vcera takto a dnesni trochu zesilila tak snad je vse ok. Asi ten KET ma neco do sebe....

sonisek
autor
18. črc 2018

@hribek no to je krásná carecka 🙂

crazy_girl3
18. črc 2018

@hribek ta už je vážně krásná!!

hribek
18. črc 2018

@sonisek
@crazy_girl3 dekuju holky snad bude vse ok... zrovna se tu svijim nakou nevolnosti

crazy_girl3
19. črc 2018

@hribek já poslední týden bliju každý ráno...teda bliju....dávím se naprázdno, protože mám žaludek prázdnej...a pořád mi je zle....toto těhu si asi užiju se všema jeho krásama :D

hribek
19. črc 2018

@crazy_girl3 jaj to me mrzi😔ja vzdycky jen nevolnosti. Nekdy si rikam ze lepsi zvracet nez toto

sonisek
autor
19. črc 2018

@crazy_girl3 tak ať tě nevolnosti brzy opustí...kolikátý TT jsi?

@hribek myslíš,že už tehu nevolnosti? Tak ať netrvají moc dlouho :(

crazy_girl3
19. črc 2018

@sonisek
@hribek no mě bylo asi 14 pořád strašně zle a hrozně jsem si přála se vyzvracet, jenže to neumím. Bliju fakt jen svátečně. No a teď poslední týden se dávím pravidelně každé ráno, jenže jak je to na prázdný žaludek, tak mě žaludek pak akorát bolí....se synem tohle vůbec neznám... Jinak dneska jsem 12+2

sonisek
autor
19. črc 2018

@crazy_girl3 no já s malým nezažila taky žádné nevolnosti,vůbec nic mi nebylo...tak z toho mám taky strach,nebliju vůbec a jestli budu,tak mě to rozseka totálně 😂😂

hribek
19. črc 2018

@sonisek
@crazy_girl3 ja prave nevim jestli tehu nebo je to jen k tomu chemickymu koktejlu co do sebe cpu....ale obcas to stoni za to...ikdyz dneska treba musim zatukat je mi dobre.

crazy_girl3
19. črc 2018

@sonisek já to měla se synem úplně pohoda a laláč....ale teďka to asi fakt je hodně i lékama, co do sebe cpeme

@hribek ta už je nádherná. Kolik dní po KETu jsi?

hribek
19. črc 2018

@crazy_girl3 ja s malou sem mela ty tri mesice zaludek na vode, zhubla 3 kila ale nezvracela. dneska jsem 10dnu po ket

crazy_girl3
19. črc 2018

@hribek tak 10dní po je to krásná čárka! Nádhera. Tentokrát bude určitě vše v pořádku 🙂

veeev
19. črc 2018

@hribek To je fakt bomba....dalnice jako blazen 👍😁

veeev
19. črc 2018

Jinak my dnes po genetice. Konecne nejake dobre zpravy. Nenasly zadne geneticke mutace, chromozomy mame oba v pohode,jsme k sobe kompatibilni a pritel ma genetickou obnovu spermii v poradku 👌 Takze super. Jedine co nasli,tak jsme oba heterozygotni,coz znamena zvysenou potrebu kyseliny listove a mozne kornateni cev. Coz vzhledem k nasi vaze a zivotnimu stylu nehrozi 😉 Takze se jen dopovat listovkou oba dva,coz delame (pritel polyka dobrovolne asi 7 tablet denne vsemoznych podpurnych tablet). Tak vzhuru do dalsiho pokusu. Snad uz 😊

Strana