Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@veeev aaaa, držím vše co mám!! A jdou teda obě?
@crazy_girl3 Jojo, jdou obe. Pritelovi jsem uz rikala,ze to mam s miminakama domluveny, ze to je kluk a holka a ze to daji obe 😁 Tak uvidime. I ta holcina, co se mnou byla na odberu, tak jde taky dnes na transfer. Takze pondelni dobre zpravy.
A vsem dekuju za podporu...jste uzasne. A verim, ze do konce roku to tu bude plne tehotnych a dojde ke zmene nazvu skupiny 😂😍😁
@veeev takže už jsi těhotná nebo ještě čekáš?
@crazy_girl3 Zatim jen externe, ale dneska ve 12:30 uz budu 😂
@veeev jéééééé
Uz jsem tu holky a asi se pocuram,nez prijdu na radu. Jsem to s tim pitim nejak moc prehnala 😂😣
@veeev a už máme další těhuli!!!!!!!
A jsou tam devcata 😍 Jsem tu s dalsima dvema holkama a jedna ma taky zavedena 2 a druha jen 1. Zajimave zivotni pribehy teda 😊
@veeev takže budeš teďka doma do testovani? A přítel bude jak dlouho ještě doma?
My dneska fajn den, návštěva do Kolína se odsunula na zítřek,tak jsme se byli s malým koupat,pak na Sportmanii a domu jsme přišli v osm. Pak zabalit,ještě vyprat,myčku zapnout...a ráno chceme jet v 7 vlakem,tak snad vstanu 😀
A manžel teda má odpoledni,tak ten nic 🙂 Ale malej byl 14 dní na táboře,tak jsem si vzala 3 dny volno,ve výsledku mám 5 dní volno 😂 a ve ct ho odvezu našim a zase do práce 😑 a pak se malej vrátí až den před nástupem do školy no..ale to je zachvilku
@sonisek Tak to jo. Ja myslela ze tam je nejake vyziti. Ja tam byla to uz je pekbych par let. Dokonce jsem tam byla parkrat jako mala i na Kmochove Koline 😁
Zoo v Plzni mame moc radi. Uz jsme tam byli mnohokrat. Miluju makaky....minule jsem na ne delala ksichty a oni se desne opicili 😂😂
papa lala 😀 z Praglu má malej slibeno,že jedem do Kolína Elefantem,ať může sedět nahoře 😀 Aspoň můžu zavzpomínat,protože když jsem ho čekala,tak jsem jela Elefantem do práce,seděla jsem nahoře a říkala si,že sakra se to nějak houpá. Byla jsem 12h v práci,přemýšlela a večer doma na testu // 😂

@veeev
@crazy_girl3
dekuji holky