icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

luciebx
20. srp 2018

@veeev
@crazy_girl3
dekuji holky

crazy_girl3
20. srp 2018

@veeev aaaa, držím vše co mám!! A jdou teda obě?

luciebx
20. srp 2018

@veeev no super... drzim co mam

hribek
20. srp 2018

@veeev tak tfuj tfuj a za 14 dni //. drzim vse co mam!
@luciebx mala je krasna, uteklo to strasne, nedavno si tu rodila 😀

sonisek
autor
20. srp 2018

@veeev tak moc držím palce!!!

sonisek
autor
20. srp 2018

@luciebx malá je krásná,letí to letí šíleně

veeev
20. srp 2018

@crazy_girl3 Jojo, jdou obe. Pritelovi jsem uz rikala,ze to mam s miminakama domluveny, ze to je kluk a holka a ze to daji obe 😁 Tak uvidime. I ta holcina, co se mnou byla na odberu, tak jde taky dnes na transfer. Takze pondelni dobre zpravy.

veeev
20. srp 2018

A vsem dekuju za podporu...jste uzasne. A verim, ze do konce roku to tu bude plne tehotnych a dojde ke zmene nazvu skupiny 😂😍😁

crazy_girl3
20. srp 2018

@veeev takže už jsi těhotná nebo ještě čekáš?

veeev
20. srp 2018

@crazy_girl3 Zatim jen externe, ale dneska ve 12:30 uz budu 😂

crazy_girl3
20. srp 2018

@veeev jéééééé

sonisek
autor
20. srp 2018

@veeev externě 😂😂😂

veeev
20. srp 2018

@sonisek To mi rikala embryolozka po odberu v patek, ze od soboty budu externe tehotna 😂

veeev
20. srp 2018

Uz jsem tu holky a asi se pocuram,nez prijdu na radu. Jsem to s tim pitim nejak moc prehnala 😂😣

crazy_girl3
20. srp 2018

@veeev a už máme další těhuli!!!!!!!

sonisek
autor
20. srp 2018

@veeev já prvně taky byla hodně napita a podruhý už tolik ne,ale je to šílený 🙂

veeev
20. srp 2018

A jsou tam devcata 😍 Jsem tu s dalsima dvema holkama a jedna ma taky zavedena 2 a druha jen 1. Zajimave zivotni pribehy teda 😊

sonisek
autor
20. srp 2018

@veeev takže budeš teďka doma do testovani? A přítel bude jak dlouho ještě doma?

My dneska fajn den, návštěva do Kolína se odsunula na zítřek,tak jsme se byli s malým koupat,pak na Sportmanii a domu jsme přišli v osm. Pak zabalit,ještě vyprat,myčku zapnout...a ráno chceme jet v 7 vlakem,tak snad vstanu 😀

veeev
20. srp 2018

@sonisek Presne, dva tydny do testovani doma 😁 A pritel bude asi se mnou. Po te nehode se mu dava noha do kupy, takze by rad na kolo, takze si tu dovcu asi taky prodlouzi. Naplanujeme nejake vylety do okoli (ZOO Plzen, kozi farma Skryje, Skryjska jezirka...) 😊

veeev
20. srp 2018

@sonisek A co mate v planu v Koline? Parkrat jsem tam byla za znamyma, ale nejak si nevybavuji co je tam za vyziti. Ale dny si teda uzivate paradne 😉 Me zakazali venkovni koupani, chlorovany bazeny, opalovani,takze mam smolika. Co bychom ale nevydrzeli pro ten nas vysneny cil 😊

sonisek
autor
20. srp 2018

@veeev já mám v Kolíně bratránka s rodinnou,tak za nima,budem tam do středy. A za bytovkou mají aquapark 🙂 Takže tak no..a spíš tak pokecat,děti si pohrajou...Terezka jde do třetí třídy a Kuba myslím do první,ale to si nejsem úplně jistá 😀

sonisek
autor
20. srp 2018

A manžel teda má odpoledni,tak ten nic 🙂 Ale malej byl 14 dní na táboře,tak jsem si vzala 3 dny volno,ve výsledku mám 5 dní volno 😂 a ve ct ho odvezu našim a zase do práce 😑 a pak se malej vrátí až den před nástupem do školy no..ale to je zachvilku

sonisek
autor
20. srp 2018

@veeev a když jsem s ex bydlela v Milovicích,tak v Kolíně jsem byla s malým na operaci,tak ten Kolín trochu známé 🙂

Zoo tu je pěkná 🙂 My chcem jít až bude trochu normální počasí 😀

veeev
20. srp 2018

@sonisek Tak to jo. Ja myslela ze tam je nejake vyziti. Ja tam byla to uz je pekbych par let. Dokonce jsem tam byla parkrat jako mala i na Kmochove Koline 😁
Zoo v Plzni mame moc radi. Uz jsme tam byli mnohokrat. Miluju makaky....minule jsem na ne delala ksichty a oni se desne opicili 😂😂

sonisek
autor
21. srp 2018

@veeev tak my frcime,jsme přijeli teď Berounem a kocham se Berounkou podél trati 🙂

veeev
21. srp 2018

@sonisek Tak mavej 😁 Ja dneska nemuzu spat a pred chvili jsem vstavala. A to normalne pred devatou nevylezu 😝

sonisek
autor
21. srp 2018

papa lala 😀 z Praglu má malej slibeno,že jedem do Kolína Elefantem,ať může sedět nahoře 😀 Aspoň můžu zavzpomínat,protože když jsem ho čekala,tak jsem jela Elefantem do práce,seděla jsem nahoře a říkala si,že sakra se to nějak houpá. Byla jsem 12h v práci,přemýšlela a večer doma na testu // 😂

sonisek
autor
21. srp 2018

@veeev už jsi prespala 😂😂

veeev
21. srp 2018

@sonisek Asi. Uz me z toho lezeni boli krcni pater a desne hlava 😕

veeev
21. srp 2018

@sonisek Jak je v Koline?

Strana