icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
24. srp 2018

Holky,já mám od malá atopak a v zimě se to zhorsuje,že mám ruce rozdrapany,ruce taky...praská to furt,no šílenost :( moc nemůžu dělat s rajčaty,páč ty to šílené zhorsujou.

crazy_girl3
24. srp 2018

@veeev ty prsa jsou pecka co? Jen otočit se na posteli byl porod, jsem si je musela přidržovat, nebo když jsem si slíkala podprsenku, tak jsem musela hooodně, opatrně :D :D ...teď už je to lepší

crazy_girl3
24. srp 2018

@sonisek já právě nemám žádný ekzém ani nic jinak viditelného na kůži

veeev
24. srp 2018

@crazy_girl3 Jojo, prsa jsou mazec. Kdyby tak to cislo navic chtelo zustat. Ale bez te bolesti 😂

veeev
24. srp 2018

Cekame dneska navstevu, tak jsem si zase vycistila hlavu a udelam vam chute 😁

crazy_girl3
24. srp 2018

@veeev já teda na sladký vůbec nejsem, ale tohle vypadá luxusně

veeev
24. srp 2018

@crazy_girl3 Ja desne....taky uz jsem jeden zpucovala 😂 Jablecny povidla od maminky, mak a tvaroh 😍

hribek
24. srp 2018

@veeev mnaaam posli!

My mame dneska vyroci, 14let a 4 mesice spolu a 5let od svatby. No tak to hezky slavime. Ja nastvana ze male i pres muj zakaz dal do skolky (primestskej kemp) telefon, nerekl mi to a mala mi az dneska ukazovala fotky.... tak me to mrzi ze se na necem domluvime a stejne to nedodrzi a jeste se divi ze se rozciluju. me neva ze ma telefon ale kdyz je s detma tak tel nepotrebuje (meli tam dva dny prespani) ale i tak, myslim ze se decka dokazou zabavit i necim jinym nez telefonem.

veeev
25. srp 2018

@hribek Uz jich mame jen 6 (kolacu) 😂 Tak posilam postou 🤣

Jo telefony. To je mor dnesni doby. Byla u mne neter, 17 let, mela s sebou nejaky stary mobil bez internetu a zadonila, jestli muze na notebook. Druhy den jsem se smilovala a aspon na chvili ji pujcila tablet. Sebrala ho, zavrela se do pokoje a dlouho o ni nikdo nevedel. Des...... Na FB obcas mrknu na stranky Denik facebookove matka a ta pani je uzasna. Ma tri deti a vychovava je uzasne. Deti si preji knizky jako darky, porad nekde cestuji a nejen po cechach a kdyz jsou ty deti u babi a dedy, tak si nevzpomenou ani jednou na mobil. Uzasne, ze se ji tohle vsechno podarilo 👍

sonisek
autor
26. srp 2018

Ahojky při neděli 🙂 Já pracovní víkend,jak se patří...pátek 12-22:30,v sobotu hned ranní,dneska odpoledni 😝 zítra mám volno,tak pojedu k našim za malým. Víkend ho měl táta,tak snad už ho tam vrátil,ale telefony neberou,tak jsou venku nejspíš 🙂

Koláčky vypadají luxusně,prosím jeden povidlovy 🙂 Napíšeš recept @veeev ?

Kdy zkusíš testovat? Teď to bude týden, vid

crazy_girl3
26. srp 2018

@veeev já už jsem taky zvědavá. Mě svrběly ruce a testovala jsem už 5.den po ET

veeev
26. srp 2018

@sonisek No hezky. Ja mam pred sebou jeste tyden dovolene 😊 Je to parada nic nedelat. My jsme ted byli na prochazce na Vrani skale, pred chvili jsme se vratili. Tak deloha snad je prokrvena 😁

veeev
26. srp 2018

@sonisek
@crazy_girl3
Testovat budu az za tyden. Rada bych klidne ted,ale desne se bojim. Chci si uchovat aspon ten pocit, ze se mozna zadarilo 😌

veeev
26. srp 2018

Tady receptik na kolace. Fakt jsou bezkonkurencni 👌

veeev
26. srp 2018

A tady z dnesniho vyletu 😊

hribek
27. srp 2018

Cauky tak ja uz sedim v iscare a cekam na dr. Snad bude na odberech vse v poradku. Jela sem i s malou. Manzel jel na sluzebku. Malou hlida kamoska se svyma detma a uz se tesim na pokec decka si pohrajou a my pokecame po dlouhe dobe

veeev
27. srp 2018

@hribek Pak dej vedet. Urcite bude ale vse ok 😉

crazy_girl3
27. srp 2018

@hribek a odběry na co? Držím pěsti!!

@veeev jsi dobrá. Obdivuju všechny. kdo mají pevnou vůli a fakt to vydrží

sonisek
autor
27. srp 2018

máme o zábavu dneska postaráno 🙂

veeev
27. srp 2018

@crazy_girl3 Ale je to boj. Dneska je to tyden, ale prijde mi to jako vecnost.

crazy_girl3
27. srp 2018

@veeev úplně ti rozumím. Moc na tebe pořád myslím

veeev
27. srp 2018

@sonisek Tak to je dobry zverinec. Jak ta zviratka dokazi uklidnit dusi...moc dobre to znam 😁

veeev
27. srp 2018

Ja se jeste dneska uklidnuji s nasi chlupatou 😊

crazy_girl3
27. srp 2018

@veeev jééé, taky máte takové miminko? My máme taky takového drobka

veeev
27. srp 2018

@crazy_girl3 My si ji pujcujeme od rodicu. Jsme od rana do vecera v praci, tak aspon ve volnu si ji uzivame 😊 Jsou to takovy mimina. Mate krasavce /krasavici 😍

crazy_girl3
27. srp 2018

@veeev to je naše psí slečinka (teda už bude mít 10 let). Pořídili jsme si jí s tím, že jestli zvládneme vychovat psa, tak zvládneme i dítě...no...pes je postelový rozmazlánek :D :D

veeev
27. srp 2018

@crazy_girl3 To jo, nase je taky postelovy povalec 😂 Tak my zvladneme si ji pujcovat. Ale bojime si vzit pejska (chteli bychom z utulku),protoze bychom ho obcas museli nechat 10 hod. doma nez prijedeme z prace. Obcas bych ho brala i do prace nebo by ho hlidali rodice. Ale stejne se nam to zda pro pejska drsne. Ale nasla jsem jednu fenecku a laska je to na prvni pohled......asi uvidim, jak dopadne testovani za tyden....

avalon07
27. srp 2018

Ahoj holky, verte, ze brzy to vyjde. Svuj pribeh jsem tu psala, ze jsme meli odber 5 vajicek, jedno zavedli a nic a z KETu zbylo jen jedno. No a je to uz 16 dni co mame doma krasneho chlapecka. Tak vam vsem drzim moc a moc pesti at to co nejdriv vyjde. A ten pocet nic neznamena. Dulezite je jen to jedno ne 20 odebranych vajicek. Kdybyste se chtely jeste na neco zeptat, tak nevahejte napsat. Timto se loucim s nasim skupinkou a mejte se hezky.

crazy_girl3
27. srp 2018

@avalon07 užívej si miminka, moc gratuluju!!

@veeev ta naše potvůrka občas taky zůstane doma dlouho sama, ale teda ne každý den. A zvládne to. Ty fenečky jsou dobré, skrz venčení. Navíc teď budeš 3 roky doma 🙂

hribek
27. srp 2018

@avalon07 graruluju!
@crazy_girl3 odbery na imuno. Jestli mi zabira lecba imunoglobulinem nebo ne. Vyfasovala sem 6injekci ted po 14dnech a za 6tydnu mam prijet na kontrolu. Se zpravou ze screeningu tak snad bude vse v poradku. Ve stredu jdu na gyndu. Po trech tydnech utz tak sem zvedava. To zas budou nervy

Strana