Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@veeev ty prsa jsou pecka co? Jen otočit se na posteli byl porod, jsem si je musela přidržovat, nebo když jsem si slíkala podprsenku, tak jsem musela hooodně, opatrně :D :D ...teď už je to lepší
@sonisek já právě nemám žádný ekzém ani nic jinak viditelného na kůži
@crazy_girl3 Jojo, prsa jsou mazec. Kdyby tak to cislo navic chtelo zustat. Ale bez te bolesti 😂
@veeev já teda na sladký vůbec nejsem, ale tohle vypadá luxusně
@crazy_girl3 Ja desne....taky uz jsem jeden zpucovala 😂 Jablecny povidla od maminky, mak a tvaroh 😍
@veeev mnaaam posli!
My mame dneska vyroci, 14let a 4 mesice spolu a 5let od svatby. No tak to hezky slavime. Ja nastvana ze male i pres muj zakaz dal do skolky (primestskej kemp) telefon, nerekl mi to a mala mi az dneska ukazovala fotky.... tak me to mrzi ze se na necem domluvime a stejne to nedodrzi a jeste se divi ze se rozciluju. me neva ze ma telefon ale kdyz je s detma tak tel nepotrebuje (meli tam dva dny prespani) ale i tak, myslim ze se decka dokazou zabavit i necim jinym nez telefonem.
@hribek Uz jich mame jen 6 (kolacu) 😂 Tak posilam postou 🤣
Jo telefony. To je mor dnesni doby. Byla u mne neter, 17 let, mela s sebou nejaky stary mobil bez internetu a zadonila, jestli muze na notebook. Druhy den jsem se smilovala a aspon na chvili ji pujcila tablet. Sebrala ho, zavrela se do pokoje a dlouho o ni nikdo nevedel. Des...... Na FB obcas mrknu na stranky Denik facebookove matka a ta pani je uzasna. Ma tri deti a vychovava je uzasne. Deti si preji knizky jako darky, porad nekde cestuji a nejen po cechach a kdyz jsou ty deti u babi a dedy, tak si nevzpomenou ani jednou na mobil. Uzasne, ze se ji tohle vsechno podarilo 👍
Ahojky při neděli 🙂 Já pracovní víkend,jak se patří...pátek 12-22:30,v sobotu hned ranní,dneska odpoledni 😝 zítra mám volno,tak pojedu k našim za malým. Víkend ho měl táta,tak snad už ho tam vrátil,ale telefony neberou,tak jsou venku nejspíš 🙂
Koláčky vypadají luxusně,prosím jeden povidlovy 🙂 Napíšeš recept @veeev ?
Kdy zkusíš testovat? Teď to bude týden, vid
@veeev já už jsem taky zvědavá. Mě svrběly ruce a testovala jsem už 5.den po ET
@sonisek
@crazy_girl3
Testovat budu az za tyden. Rada bych klidne ted,ale desne se bojim. Chci si uchovat aspon ten pocit, ze se mozna zadarilo 😌
Cauky tak ja uz sedim v iscare a cekam na dr. Snad bude na odberech vse v poradku. Jela sem i s malou. Manzel jel na sluzebku. Malou hlida kamoska se svyma detma a uz se tesim na pokec decka si pohrajou a my pokecame po dlouhe dobe
@crazy_girl3 Ale je to boj. Dneska je to tyden, ale prijde mi to jako vecnost.
@veeev úplně ti rozumím. Moc na tebe pořád myslím
@veeev jééé, taky máte takové miminko? My máme taky takového drobka
@crazy_girl3 My si ji pujcujeme od rodicu. Jsme od rana do vecera v praci, tak aspon ve volnu si ji uzivame 😊 Jsou to takovy mimina. Mate krasavce /krasavici 😍
@veeev to je naše psí slečinka (teda už bude mít 10 let). Pořídili jsme si jí s tím, že jestli zvládneme vychovat psa, tak zvládneme i dítě...no...pes je postelový rozmazlánek :D :D
@crazy_girl3 To jo, nase je taky postelovy povalec 😂 Tak my zvladneme si ji pujcovat. Ale bojime si vzit pejska (chteli bychom z utulku),protoze bychom ho obcas museli nechat 10 hod. doma nez prijedeme z prace. Obcas bych ho brala i do prace nebo by ho hlidali rodice. Ale stejne se nam to zda pro pejska drsne. Ale nasla jsem jednu fenecku a laska je to na prvni pohled......asi uvidim, jak dopadne testovani za tyden....
Ahoj holky, verte, ze brzy to vyjde. Svuj pribeh jsem tu psala, ze jsme meli odber 5 vajicek, jedno zavedli a nic a z KETu zbylo jen jedno. No a je to uz 16 dni co mame doma krasneho chlapecka. Tak vam vsem drzim moc a moc pesti at to co nejdriv vyjde. A ten pocet nic neznamena. Dulezite je jen to jedno ne 20 odebranych vajicek. Kdybyste se chtely jeste na neco zeptat, tak nevahejte napsat. Timto se loucim s nasim skupinkou a mejte se hezky.
@avalon07 graruluju!
@crazy_girl3 odbery na imuno. Jestli mi zabira lecba imunoglobulinem nebo ne. Vyfasovala sem 6injekci ted po 14dnech a za 6tydnu mam prijet na kontrolu. Se zpravou ze screeningu tak snad bude vse v poradku. Ve stredu jdu na gyndu. Po trech tydnech utz tak sem zvedava. To zas budou nervy

Holky,já mám od malá atopak a v zimě se to zhorsuje,že mám ruce rozdrapany,ruce taky...praská to furt,no šílenost :( moc nemůžu dělat s rajčaty,páč ty to šílené zhorsujou.