Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@monikaxoxo mohu poprosit o odkaz na skupinku? děkuji
@monikaxoxo a co to je za skupinu? Je tady, co vim, Zaciname s IVF, asi jsem tam taky byla parkrat, ale nevim... ptala jsem se i znamy, tkera na IVF byla pred 7 lety a kdyz ji pisu o bilkovinach, tak o tom taky nic nevi.
Je to holky kvůli tomu OHSS. Opravdu je to mooooc důležité a doporučuju dodržovat. Pitny režim 3-4 litry a dostatek bílkovin. Já v Motole vždycky dostala i lísteček, kde je to do podrobna vypsané....jíst maso, tvaroh, pribinacky, vejce...atd...😘
@petruska23 asi blbý dotaz ale co je OHSS?nikdy jsem to neslyšela
ja vim tak o tom hyperstimulacnim syndromu...to je ono?
@sonisek
@pipinka IVF asistovaná reprodukce, je to super skupina, holky si tam moc pomáhají a podporují se. https://www.modrykonik.cz/group/2336/
@monikaxoxo moc děkuji
@sonisek Ano, OHSS je hyperstimuční syndrom.
holky zeptám se vás byli jste na kontrolním utz než se vám rozjela MS? já ne a ani nevím jestli jsem měla jít😢 je to špatně nebo ne?
@pipinka Ja u 1.IVF sla jen na konzultaci a rikam dr, ze jsem 2DC a ona, tak vecer zacneme pichat. Tak jsem nafasovala jen injekce a ultrazvuk mi nedelala.
Mě zase utz dělala pokaždé...aby viděla, jak to vypadá před stimulaci a jestli třeba není cysta...Tak to říkali mě❤
Tak dneska jsem dostala posledni puregon a vecer picham ovitrelle a ve ctvrtek rano uz Opu. Vypada to pry ze na tu hladinu hormonu co byla nizka ze asi byla chyba v labine protoze vcera uz ta hladina byla tak jak ma byt. Akorat opet to vypada max na 2 vajicka. Hruza.
holky které centrum asistované reprodukce jste zvolili?
Ahoj holky, tak se taky přidávám 🙂 Máme za sebou dvě neúspěšné IUI a v pátek jsem byla na odběru vajíček a dnes....transfer. Tak snad to vyjde. Jinak chodím do Podolí a super, nemůžu si vynachválit.
@petruska23 diky, liju do sebe caj a vodu s citronem tak snad to bude dobry. na kontrolu jdu v nedeli a pak v utery a pak se uvidi kdy opu
@cambra Ahojky...tak jak to u tebe vypadá?❤

Holky, fakt se divim, protože co tady je jedna skupinka IVF, tak tam to holky hodně píšou, že to tak taky mají a mě vyloženě dr říkala, jak je to důležitý. Ale jako poslední dobou mi přijde, že čtu dost odlišný postupy ohledně IVF.