icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

monikaxoxo
16. říj 2017

Holky, fakt se divim, protože co tady je jedna skupinka IVF, tak tam to holky hodně píšou, že to tak taky mají a mě vyloženě dr říkala, jak je to důležitý. Ale jako poslední dobou mi přijde, že čtu dost odlišný postupy ohledně IVF.

pipinka
16. říj 2017

@monikaxoxo mohu poprosit o odkaz na skupinku? děkuji

sonisek
autor
16. říj 2017

@monikaxoxo a co to je za skupinu? Je tady, co vim, Zaciname s IVF, asi jsem tam taky byla parkrat, ale nevim... ptala jsem se i znamy, tkera na IVF byla pred 7 lety a kdyz ji pisu o bilkovinach, tak o tom taky nic nevi.

petruska23
16. říj 2017

Je to holky kvůli tomu OHSS. Opravdu je to mooooc důležité a doporučuju dodržovat. Pitny režim 3-4 litry a dostatek bílkovin. Já v Motole vždycky dostala i lísteček, kde je to do podrobna vypsané....jíst maso, tvaroh, pribinacky, vejce...atd...😘

pipinka
16. říj 2017

@petruska23 asi blbý dotaz ale co je OHSS?nikdy jsem to neslyšela

sonisek
autor
16. říj 2017

ja vim tak o tom hyperstimulacnim syndromu...to je ono?

monikaxoxo
16. říj 2017

@sonisek
@pipinka IVF asistovaná reprodukce, je to super skupina, holky si tam moc pomáhají a podporují se. https://www.modrykonik.cz/group/2336/

pipinka
16. říj 2017

@monikaxoxo moc děkuji

monikaxoxo
16. říj 2017

@sonisek Ano, OHSS je hyperstimuční syndrom.

pipinka
16. říj 2017

holky zeptám se vás byli jste na kontrolním utz než se vám rozjela MS? já ne a ani nevím jestli jsem měla jít😢 je to špatně nebo ne?

sonisek
autor
16. říj 2017

@pipinka ja byla na utz 24DC...takze vlastne 4 dny pred planovanou ms, ale ta prisla stejne az 32dc

pipinka
16. říj 2017

@sonisek bude u mě nějaký problém že jsem nebyla?

hribek
16. říj 2017

@pipinka jj byla jsem nejak 22DC, dr zkontroloval vajecniky a kolik je tam vajicek, ja mela na jednom 4 a na druhym myslim 5. Pry to neni moc a diky tomu mi upravil mnozstvi puregonu

monikaxoxo
16. říj 2017

@pipinka Ja u 1.IVF sla jen na konzultaci a rikam dr, ze jsem 2DC a ona, tak vecer zacneme pichat. Tak jsem nafasovala jen injekce a ultrazvuk mi nedelala.

petruska23
17. říj 2017

Mě zase utz dělala pokaždé...aby viděla, jak to vypadá před stimulaci a jestli třeba není cysta...Tak to říkali mě❤

danaet
17. říj 2017

Tak dneska jsem dostala posledni puregon a vecer picham ovitrelle a ve ctvrtek rano uz Opu. Vypada to pry ze na tu hladinu hormonu co byla nizka ze asi byla chyba v labine protoze vcera uz ta hladina byla tak jak ma byt. Akorat opet to vypada max na 2 vajicka. Hruza.

hribek
17. říj 2017

@danaet to je dobre ze ty vysledky nakonec byly ok. Drzim pesti at je vajicek vic! Ja dnes druhej pichanec a chripka jak hrom😞

danaet
17. říj 2017

@hribek Dekuji. Se spis bojim aby aspon v tech dvou velkych folicich ty vajicka byly. No uvidime. Jej, tak to mne mrzi. Ptala jsi se v Car jestli chripka nevadi behem stimulky?

danaet
17. říj 2017

@pipinka pred ms jsem kontrolni ultrazvuk nemela. U nas se dela ultrazvuk az 2 DC. Prvne jsem jej mela klasicky jako vzdy na gynde a tentokrat mne tim nemucil a udelal ultrazvuk jen pres bricho ten 2 DC. Pokazde ok a bez cyst takze po ultrazvuku se brala krev a pichal se puregon.

hribek
17. říj 2017

@danaet neptala, vzala sem si paralen a lezim a snad to prejde

pipinka
17. říj 2017

ahoj holky, tak jsem byla u mudr. v neděli jsem to dostala, nabral mi krev a utz prý uděláme příště, že prý při ms se to neděla. mám prý čekat zítra na telefon z heliosu aby mi řekli kdy píchat puregon
@hribek přeji ať je brzy lépe
@danaet určitě budou věřím tomu a držím palce👍

pipinka
17. říj 2017

holky které centrum asistované reprodukce jste zvolili?

hribek
17. říj 2017

@pipinka diky, uz je mi lip nez rano tak snad se to bude zlepsovat.. Chodim v Brne do Unicy. Tam me poslala moje dr. ze tam ma byvalyho kolegu

pipinka
17. říj 2017

@hribek my se rozhodli pro helios tak uvidíme

veeev
17. říj 2017

Ahoj holky, tak se taky přidávám 🙂 Máme za sebou dvě neúspěšné IUI a v pátek jsem byla na odběru vajíček a dnes....transfer. Tak snad to vyjde. Jinak chodím do Podolí a super, nemůžu si vynachválit.

petruska23
17. říj 2017

@danaet tak na tebe budu moooooc myslet❤

@hribek ať ten bacil setřeseš..já měla teď u stimulace taky...vařila jsem si zazvorovy čaj a cely den ho popijela...a krásně jsem to vyhnala❤ na opu už jsem byla fit❤

pipinka
17. říj 2017

@veeev ahojky, držím palečky

hribek
17. říj 2017

@petruska23 diky, liju do sebe caj a vodu s citronem tak snad to bude dobry. na kontrolu jdu v nedeli a pak v utery a pak se uvidi kdy opu

petruska23
17. říj 2017

@cambra Ahojky...tak jak to u tebe vypadá?❤

veeev
17. říj 2017

@pipinka Dekuji,lezim a drzim to tam zuby nehty 🙂

Strana