KET. Kdy testovat?
Aohoj holky jak moc jstee statečne vydrželi jste těch čtrnáct dní? a kolikátý den po ket jste začali testovat🫢🫢🫢🫢🫢
@nevimne testovala jsem vždy od desátého dne, dřív je to fakt zbytečné
Nevydržela jsem 14 dní, ale testovala jsem asi 11. den že zvědavosti. Na krvi jsem nebyla a po pozitivní testu mě objednali na ultrazvuk za další 2 týdny. To byla pro mě mnohem horší doba čekání než na ten test. 😄
@ludmilka90 😂😂😂 a jak to dopadlo nebo spíš bylo už něco poznat
@nevimne slabá čárka už byla vidět 🙂 a pak samozřejmě další x testů 🙈😁😁
U druhého ketu jsem si udělala test už 4 dny po ket 6ti denního embryjka a byl tam duch který krásně sílil.
U třetího ketu jsem testovala taky tak brzy a ty nervy co jsem si tím sama způsobila byly strašný. Nakonec to bylo biochemické, neustále jsem kontrolovala jestli čárka sílí, pořád samí duchové na testech ..bylo to psychicky strašně náročné.
Přitom se doporučuje dělat tt 14 dní po ket. To už jsem měla testy sněhobílé. Mohla jsem se toho skoro dvoutýdenního trápení vyvarovat, kdybych testovala až později :/
Je to těžké být trpělivý a netestovat. Ale tohle pro mě byla neskutečná lekce a už to nechci nikdy zažít. Budu už testovat daleko později.
Tak dneska pátý den po ket jsem zkusila test 🥴 nevydržela jsem 😂😂😂ale nic tam není 🫢
Ahoj, ráda bych se přidala do diskuze. Jsem cca 7 dní od zavedení 5 denního embrya do dělohy. Jsem strašně nervózní to čekání a včera už jsem to nevydržela a zašla si na krev jako samoplátce. Bohužel hodnoty ukázali 0-5 U/I . Na krev mám jít jinak až 16.5. Ale už to nemá cenu když teď krev nevyšla jsem z toho strašně špatná … a je mi to líto že to nevyšlo …
Ahoj, ráda bych se přidala do diskuze. Jsem cca 7 dní od zavedení 5 denního embrya do dělohy. Jsem strašně nervózní to čekání a včera už jsem to nevydržela a zašla si na krev jako samoplátce. Bohužel hodnoty ukázali 0-5 U/I . Na krev mám jít jinak až 16.5. Ale už to nemá cenu když teď krev nevyšla jsem z toho strašně špatná … a je mi to líto že to nevyšlo …
@bozenalucka já to čtu až teď 😬 jak to dopadlo? Já Teda na testech taky nic a v pátek proběhl druhý transfer

@nevimne nevydržela jsem 😁 testovala jsem hned 4 den po KET 😁😁