KET, listopad 2011
Je tu nějaká holčina co jde taky na ket ted v listopadu? 🙂
@darazv No sice není moc úspěšná,ale i u této metody se občas zadařilo..Jde o to,že sperma předtím pročistí a pošlou tam jen ty pohyblivé..ty mrtvé vyloučí..Ono když je tam víc mrtvolek tak je asi problém se někam dopracovat..jsem si já představovala..A vzhledem k tomu že je to zadara,bych to být tebou aspon zatím prubla.. 😉 Je to jen o injekci ovitrelle před a pak zavedení a braní utrogestanu 🙂
@darazv 45% pohyblivost je dost dobrá,co ti kdo navykládal? 😲 My měli 35% a zkoušeli jsme to! 😲 Myslím. že 45% pohyblivost jsme neměli ani u prvního těhotenství,tam to tenkrát bylo snad 40% a podařilo se nakonec přirozeně..Určitě tě nebudu ukecávat,stresu je dost i tak,ale překvapuje mě,že s takovou pohyblivostí máte problémy,vždyt mě to příjde SUPER 😎 na dnešní dobu..
Holky moc dekuji. Budu průběžně dávat info jak to se mnou vypadá. Ovšem doufám, že další dny budou lepší, páč dnes jsem šíleně unavená, začíná mě bolet v krku a celkově mě není vůbec dobře, tak nevím zda za to nemůžou i ty hormony :(
Holky my když jsme zkoušeli inseminaci tak jsem za každou platili 1500 :(
ahoj,
v patek jsme s mimiskem absolvovali dalsi ultrazvuk a melajsem na krajicku,hezky se tam mrskal,videla jsem uz rucicky,nozicky,srdicko...uz to vypada pri trosce fantazie jako mimi....jsme s manzelem tak stastni...ikdyz manzel je v zahranici a prijede az v cervenci denne mi vola a strasne sena miminko tesi.Mame 3 cm,což odpovida 9+5,jsme dvadny dopredu...a co je hlavni,muj drahy doktor mi predepsal horcik takze od patku jsem NEZVRACELA...predtim asi 10x denne...no,pokazdem dousku vody.Doufam,ze uz vsechno bude v poradku,zadne spineni,myslete na me.P.s.Detatka si vymyslela naprosto silena jmena Edgar a Bella 😀 tak mi da trochu prace presvedcitje,ze vitecek a Amalka budou prece jenom lepsi...myslim na vsechny,mam vas moc rada a drzte se.
@audrina
to je paráda, že je mimčo v pořádku.Máš pravdu, že Edgar a Bella jsou naprosto šílená jména, přijdou mi spíš jako taková pro pejska 🙂
my zkusíme inseminaci příští měsíc, šanci tomu moc nedávám,ale proč to nezkusit. Snad se i na nás čtěstíčko jednou usměje a nebudeme mít v dětském pokojíčku jen neteřin kočárek pro panenky...
Tak holky moje zlaté prišlo mi na mail že sa mam objednat telefonicky na genetiku,pretože už mám vysledky čo som prekvapená po 10dnoch 🙂 Tak zajtra tam zavolam a objednám sa na 6.4 lebo to už budem mat vysledky aj z imunologie tak nech to obehne daní den,tak mi držte palce nech už konečne možem hlavne otehotnet s uspešnym koncom 😀
tak holky, které sledujete seriál Ulice, zítra bude náš dům v televizi. Lumír půjde kolem našeho balkonu a byt, ve kterém bydlí Světlana je u nás v domě.
Holky tak OPU v pondeli rano v 8 hod. 🙂 Tak držte palečky ať máme velkou předvelikonoční úrodičku 😒
Holky prosím vás, Pregnyl se píchá do bříška že???? Nějak sem si neuvědomila se zeptat a to jsem si ho už před léty píchala několikrát.

@z4401 Děkuju moc a tobě také držíím palce🙂