KET, listopad 2011
Je tu nějaká holčina co jde taky na ket ted v listopadu? 🙂
@jahodnice Aspon se věnuješ tomu,co ses naučila..🙂Já mám strojárnu,nic na co bych byla hrdá a ani bych se tím nechtěla živit..A hned jsem šla makat a většinou prodávat,1x jsem byla v kanclu,ale to ještě nebyly takové nároky ,jako jsou dnes... 😒 Ale nestěžuju si,měla jsem dobrou práci na letišti deset let a ted tam jsem sice taky,ale už jinde a v podstatě jsem jen čekala, kdy otěhotním ,abych to tam zabalila..I když také to není zlé,ale to dojíždění 100km tam a zpět je dost,i hodin mám víc..ted bych to nerada riskovala se zimou před náma..Minulé těhotenství jsem makala až do toho 8měs,jak je dovoleno(tak nějak), ale ted jsem to neměla v úmyslu,přece jen jsem starší a mimi bude vymodlené..
🙂
@vormoni
jestli se mi někdy povede otěhotnět, tak do práce taky chodit nebudu. Sice to mám do práce asi 10 min,cesty busem,ale nebudu riskovat, že mě nějaké dítě rozčílí a já potratím.Doufám, že se při příštím pokusu zadaří a zbytek zimy strávím doma v teploučku, mimo dosah chřipek a podobných radostí.
Rozhodně,zasloužíme si to..budem už zasloužilé matky,tak co🙂držím palce,at je to co nejdřív.. 😉
Ahojte holky, můžu se k vám přidat? Mám 6 dní po KETu a tak čerpáv všelijaké zkušenosti od ostatních maminek (příznaky,rady atd.)
@z4401 ahoj ahoj vítámtě 🙂, taky jsem tady u holek nová 🙂, jinak jak jsem se dívala 1 miminko máš.
@jana321969 Přesně tak, máme už holčiku z 1.IVF a teď chceme druhé mimčo - sourozenečka pro Nellinku

@vormoni
punkce je odběr vajíček