icon

Ket - otázka🙂

terka_akret
22. únor 2021

Ahojda, jsem tu nová a chci se zeptat na jednu věc. Jsem 7. den po Ketu (5D blastocysta) . Vím, že testovat by se nemělo, ale to se prostě nedá. Dneska jsem ráno udělala test a je tam duch, slabý, ale je. Již jednou jsem Ket podstoupila, krev pozitivní a týden na to menstruace 🙄 je tedy pravda, že jsem neměla vyšetřeného Embryo. Teď mám tedy 5D blastocystu kvalita 1. Má otázka zní, jestli jste se některá setkala s tím, že jste měla pozitivní test, vyšetřené embryo a přesto pak přišla MS. Mám už cca tři dny pocit, že dostanu menzes dost silnej, ale někde zas píšou, že je to příprava dělohy na masivní zvětšení. Nedá se nad tím nepřemýšlet, tak jsem se chtěla optat. Všem přeji krásný den a moc díky za postřehy 🙂

Strana
z2
koderly
22. únor 2021

@terka_akret Testuj kazdy den a uvidis, jak carka poroste. Ja mela minule u ket ducha take 7. den, nyni jiz 4. den😅 a rostlo to...pocit a ms silene, dokonce v noci jednou krece jak pri silne ms, uplne jsem se bala zvednout, ze potece krev...Ale vse ok. Beres Utrogestan nebo neco? S vysetrenim embrya nemam zkusenost, ale me se pozitivni test a pak ms stalo vzdy u ET a Ket vysel😁 ted nam tedy vyslo i ET (chteli jsme 3. dite). Drzim palce!

terka_akret
autor
22. únor 2021

@koderly moc díky za odpověď. Beru Amelgen 2x Estrofem a prednison. Já jsem byla na Ketu před třemi lety a teď 15.2. No a jak mám zkušenost s tím, že to bylo pozitivní a pak to odešlo, tak teď jsem zas ve stresu, že to bude to samý 🤦 Jenže jak říkám, tenkrát jsem neměla vyšetřeny to Embryo. Připadám si, jak blázen, jak to zkoumu 🤣🤣

koderly
22. únor 2021

@terka_akret tak dej info, co zitra ranni testik☺️

lalen1
22. únor 2021

Nezáleží jestli je embryo testované.. Může se povest i s embryjkem horsi kvality.. Ted je to opravdu zase jen o čekání co bude.. Drzim palce at // sílí a podaří se živé a zdravé miminko ❤️

terka_akret
autor
22. únor 2021

Ženy a myslíte, že ty MS bolesti ( dost mě to děsí 😁) jsou v pohodě ? Já zas nechci volat na gyndu, jak nějaká hysterka 🙄😃 určitě dám vědět

koderly
22. únor 2021

@terka_akret ms bolesti jsou uplne ok na zacatku tehu, ac to opravdu vydesi...Pokud jsou to bolesti k opravdove ms, na gynde s tim stejne nic neudelaji. Nezbyva, nez cekat, doufat☺️

koderly
23. únor 2021

@terka_akret tak jak jsi na tom?😉 zkousela jsi testik?

terka_akret
autor
23. únor 2021

@koderly já jsem netestovala nakonec🤣 jsem srab 🤦 ale řekla jsem si, že zítra to prubnu, ať mám klídek 😁 tak dám vědět

terka_akret
autor
24. únor 2021

@koderly tak jsem to prubla 😊

ivcaac
24. únor 2021

@terka_akret myslím si, že to vypadá dobře 🙂 já testovala po KET 9.den a čárka vykoukla 🙂 zkus ještě další dny jestli bude sílit 🙂 kdy jdeš na nabere HCG?

terka_akret
autor
24. únor 2021

@ivcaac no já mám spíš vítr z toho, co bude potom, než z toho, že by se nechytlo. Že teď se ,,raduji" ,zas mi to potvrdí a pak to zase odejde 🤦 je to hrozny tohle 🙄😁 ale ještě furt tam mám kdyžtak, ještě jedno 😊

koderly
24. únor 2021

@terka_akret no to je krasny test!!!!👏👏👏 kolikaty den po ket?

terka_akret
autor
Autor odpověď smazal
terka_akret
autor
24. únor 2021

@koderly tohle je devátý. Tady na fotce to je vidět blbě, ale na předchozích dvou, jsou taky 😊

koderly
24. únor 2021

@terka_akret no ja myslim, ze uplne super!!! vidim dusika i predesle dny! skvele, moc drzim palecky🙏 Ja si dnes dala vylet na pohotovost s krvacenim, ale vse ok🙏 miminko uplne krasne roste, ja mela dnes trosku jednu akci se synem a musela jsem ho chvilku nest v naruci a asi mi praskla cevka🙈 ale vse ok🙏

terka_akret
autor
25. únor 2021

@koderly ježkovi oči, tak hlavně že je vše v pořádku !!!!. Já se teď budu modlit dalších 8 měsíců, aby to bylo v pohodě, protože dokud ho ,,nevyprdnu" klid mít nebudu 🤞🙏

koderly
28. únor 2021

@terka_akret tak jak to vypada?☺️ nebyla jsi na krvi?

terka_akret
autor
2. bře 2021

@koderly ahojky byla a jsem těhotná. Prý jsou ty hodnoty moc pěkné, ale já jsem stejně furt vnitřně strašně nervózní 🙄 🤦 a nemůžu se toho zbavit, teď mě prepadl úplně šílenej strach že to zas odejde, protože ta doba se blíží. Já vím, že si tím nepomáhám, snažím se cvičit dechem, uklidňovat ale nemizí to 😤

ivcaac
2. bře 2021

@terka_akret držím moc palecky, ať je vše v poradku <3

koderly
2. bře 2021

@terka_akret ja ti uplne rozumim, mela
jsem to stejne, protoze mam tu NK imunitu....zkus se nestresovat no...bude to dobre😉🙏 informuj!!! me pak uklidnil ultz☺️ pro zmenu mame doma covida🤣🤦‍♀️

terka_akret
autor
2. bře 2021

@koderly Covid néé 🤦 tak ať jste hlavně brzy fit. No já doufám, že už letos se dočkáme a bude to dobrý 🤞 ale uvidíme.... Určo budu dávat vědět 😊

terka_akret
autor
7. bře 2021

Čauky holky. Já jsem fakt marná. Vše je zatím v pohodě, ale mě fakt fest, bolí to břicho, jak při menzesu. Furt, furt , furt....tak já nevím, jestli už tohle je normální 🙄 plašim, že jo ? A Vendulu mám citlivou, jak když mám menzes stupně 7816141 🤦 už mi z toho jebe 😁

ivcaac
7. bře 2021

@terka_akret možná to může být tím jak se zvětšuje děloha a vazy, vše se prokrvuje držím palce ať je vše ok 🙂

koderly
7. bře 2021

@terka_akret je to uplne normalni🤣👍

terka_akret
autor
8. bře 2021

@koderly díky 😂 já už jsem tady na hlavu, to čekání, je šílený 😂

terka_akret
autor
14. bře 2021

Čau holky. Tak zítra jdu na ultrazvuk. Jsem teda nervózní, jak pes při s*aní (pardon). Krom toho, že mě dneska bolí hlava jak střep, mi nic jinýho není. Já vím, že některý ženský, třeba krom břicha nevěděly, že jsou vůbec těhotný, ale tak prostě první těhotenství a ta nervozita tam je 🤦 tak dám zítra vědět, držet palce 🤞

terka_akret
autor
15. bře 2021

Ahoj, tak těhotná nejsem. Díky za váš čas ženy. Mějte se krásně

koderly
15. bře 2021

@terka_akret jaktooo, co se stalo?😓

koderly
15. bře 2021

@terka_akret psala jsi vyse, ze se ti to stava, ze to odchazi...mas vysetrenou poradne imunologii? vypada to, ze problem bude tam! ja to mam take a bez kortikoidove lecby bych to mel uplne stejne...

terka_akret
autor
17. bře 2021

@koderly ano, máme všechno včetně genetiky. Stalo se mi to jednou.

Strana
z2