icon

Včera pozitivní test, dnes negativní a menstruace

matulinka88
3. pro 2014

Ahojky holky.

Mám otázečku.
Včera to byli skoro 4 dny kdy se mi spozdila menstruace. Večer jsem si dělala test který mi vyšel pozitivně. Ještě dneska tam krásně vidím //... Dneska ráno jsem to zkoušela a skoro nic tam není... a ktomu jsem dostala menzes.
Takže teďka nechápu jestli bych mohla být těhotná nebo ne ?
Volala jsem i doktorovi, mám počkat až odmenstruuji, apak znovu zkusit test....
Moje otázka je, jestli se tohle někdy některé stalo a přesto byla těhotná....

Děkuji moc za všechny odpovědi.
Pěkný den M.

nonacek
•
3. pro 2014

@matulinka88 podle me pokud byl test pozitivní a nyní není a dostavila se MS tak se jedna o nějaký biochemicke tehu,proste se vajíčku nepodařilo se uhnízdit a odešlo z MS.
stává se to bohužel ..✌
Mě se to stalo , to samé. A bylo to biochemicke těhotenství co odešlo z ms

matulinka88
autor
•
3. pro 2014

no něco strašně málo je tom druhém testu vidět, ale malinko...
V podstatě moc nedoufám :( ale děkuji

nonacek
•
3. pro 2014

@matulinka88 čárka na testu musí sílit a ne slabnout

mysonek
•
3. pro 2014

@matulinka88 v začátku se potratí až 30% těhotenství, většina žen to ani neví, prostě se jim jen trochu zpozdí menstruace. Většinou je důvodem nějaká vada neslučitelná se životem a příroda to vlastně vyřeší sama. Zřejmě to bude i tvůj případ. Já se vždycky testovala až minimálně týden po vynechání. Teď to už neřeš a třeba se zadaří v dalším cyklu.

katyxq
•
3. pro 2014

ano, pravděpodobně se oplodněné vajíčko pokoušeli zahnízdit, ale nepovedlo se to nebo se vyvíjelo špatně, přestal se tvořit HCG, jeho hladina byla nízká a proto přišla menstruace. Není to nic neobvyklého. Moje první těhotenství taky takto skončilo brzo po tom, co začalo (6.tt), ale měla jsem předtím i hodně slaboučkou MS (což mi bylo divné a proto jsme testovala, jenže čárky byly slabé a dál slábly, pak jsem se jen nechala na pohotovosti zkontrolovat, jestli je děloha čistá).

matulinka88
autor
•
3. pro 2014

děkuji moc za názory.... Už se mi to takto stalo jednou. No nedá se nic dělat. Hlavu vzhůru a dál bojivat... bylo by to po třech letech, tak jsem se těšila. Ale naději neztrácím. Moc děkuji holky 🙂

katyxq
•
3. pro 2014

@matulinka88 možná nechat si vyšetřit štítnou žlázu, případně faktory sražlivosti krve, případně nějaké dědičné nemoci, pokud máte v rodině ... nemusí se nic najít, ale pro jistotu. To, že se vajíčko oplodní je první pozitivní krok.

martina250703
•
Autor odpověď smazal
•