icon

Ket po 10 dnech: Jsou moje hodnoty příliš nízké?

veronikavik
6. lis 2023

Ahoj holky, mam 10.den po ket 6.denni embryo a hodnotu HCG mám 102… nechala jsem se tady inspirovat a nechala si zjistit i hladinu progesteronu a tu mam 20,5… mam strach, ze jsou hodnoty nizke.. nemate nektera porovnani v tento den?
V prvnim tehotenstvi jsem mela 14.den hodnotu pres 2tis. A donosila dite, pak jsem byla jeste 2x tehotna, hodnoty byly takove normalni (asi jako ted bych rekla) a potratila jsem v obou pripadech:( dohledala jsem, ze cim vyssi hodnota, tim lepe… samozrejme vim, ze hcg ma byt za dva dny vyssi.. ale i tak bude dost nizke mi prijde..

Strana
z2
veronikavik
autor
22. lis 2023

@europa00 dceru mam z rizeneho cyklu taky.. tak nevim, zda je to jen tim, ale me sliznicecrostecjen tak do 4mm, takze me nic jineho nezbyva.. ale jo, po tomto mesici pujdu na kontrolu ten dalsi a kdyz bude vyrostla, tak at me to tam daji… mam posledni pokus a uz nechci cekat, uz to chci vse uzavrit.. a centrum menit nebudu, jsme uz ve tretim.. na hysteroskopii uz jsem taky byla :(

europa00
22. lis 2023

@veronikavik ano řízeny cyklus není otěhotnění nemožné jen proste se snižuje šance. Úplně té chápu věř ki žila jsem tak snad 6 let nemohla jsem to uzavřít vzdát žít normálně potratila jsem 7 x po zamlklem tehu mi vzali asi více sliznice a já už pak krvacela i mimo cyklus ale furt říkali tehotnete … co ne zraněny styk to těhotenství ale víc mimodelozni kvůli srustum nebo potrat … syn je z ivf protože už jsem neměla vejcovody… přesně vím jskmse citis chtěla jsem to mít taky vše za sebou a už se soustředit ns nevo jiného než furt řešit těhotenství zdraví psychika v prdeli… ver mi nejsi v tom sama. Jj určitě se zeptej jak ti sliznice roste teď po těch hormonech. A na hysteroskopii zjistil co ? Ano 4 mm je málo ale 6 by stačilo 🙏🙏🙏

Strana
z2