Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?
Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?
Jeej, no tak to sa tam mozno uvidime, ja idem na 13hod, cestujem z BA. Pipelle scratching je metoda napomahajuca uhniezdeniu embrya, "poskriabu"- narusia mi povrch endometria a nasledkom bude proces hojenia, ktory zvysuje sancu na uhniezdenie. Totiz nevedia pricinu, preco sa embrya nechcu uchytit, som zdrava, nemam ziadny nalez, embrya su v top kvalite a uz dvakrat nic...Tak skusime teraz pipelle, a este embryoglue- to je akoby "lepidlo" na embrya, aby sa lepsie uchytili, maju k tomu inak v cakarni take letaciky. A este mi budu davat aj kortikoidy, aby sa utlmila pripadna imunitna reakcia na embrya. Uff. Okrem toho som sa prihlasila na homeopaticke vysetrenie, no snad to pomoze.
Ahoj Holky tak dneska jsme byli RG a už máme embrijka ještě pět dní a bude transfer už se hrozně těším ale i bojím tak doužám že se nám všechno dobře dopadne 🙂 Má také některá s Vás ted někdy transfer ???
@misha83 supeeer, som rada za dobre spravy, ste v dobrych rukach 🙂 Ja sa chystam v strede maja, zalezi od menstruacie. Vysledky na stitnu su o malinko horsie, no vraj je to len tesne pod minimom, tak sa nemusim obavat. Zvisia mi davku medrolu a pre istotu mi daju aj intralipid infuziu. V utorok sa chystam k osteopatke a ta mi spravy aj akupunkturu, tak sa uz tesim, som cela dolamana a citim sa ako kus skaly, proste mam stuhnute svalstvo v celom tele 😠
Keby som mala viac embryjok, tak by som bola kludnejsia, no v zapati si hovorim, ze prave toto posledne zazracne zrniecko bude to prave 🙂
Ahoj holky tak transfer mam za sebou nakonec nám zůstali jen dvě embya tak jsme se s manželem dohodli ze jsi je necháme zavést obě tak a ted musíme čekat jak to dopadne a jak jsem měla strach ze zavádění tak to me vůbec nebolelo ☺
Ahoj holky dneska jsem den po transferu a myslím že Mé asi jedno embryjko opustilo poznali jste to nějak vy nebo Já nevím jsem s toho hrozne smutna možná je to předčasne ale mám strach
Teda 4 den
Protoze jsem na spodním prádle měla tuhou jakoby hlenitou malou kulicku (těžko se to popisuje )uvnitř jako by byli něco trosku tmavšího a nevím jako ve zvláštní to byli tak jedině co mě napadli byli to ze to byl mrnousek vím že to nemůžu vědět ale to je asi strach
@belzik neeee, neboj to nebol mrnous. Pravdepodobne to bola zlaza alebo take nieco. Ja som to raz tiez mala. Embryjko take velke nie je. Mozno v drhom mesiaci, no urcite nie 4 dnove. Takze klud, stres posli na koniec sveta a mysli na pekne veci 🙂 Papaj ananas. Pocula som, ze aj chili je dobre a samozrejme poharik dobreho cerveneho vina 😵 to vsetko je dobre na uhniezdenie nasich zazrakov 🙂
Omlouvám se za chyby ale ten mobil jsi pise co chce ty karikatury to měli byt ze jsem spanikarila 😀

@katjus Ja sa do RG vzdy tesim🙂. Ako keby som chodila k znamym...s koordinatorkou sa oslovujeme krstnymi menami (ale vykame si)...je to tam fajn, aj partner sa tam vzdy tesi, o.i. aj na kavu z kavomatu v cakarni🙂)). Potom napis, ako sa Ti pacilo.