icon

Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?

petunie28
21. bře 2015

Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?

aveeva72
12. dub 2016

@katjus Ja sa do RG vzdy tesim🙂. Ako keby som chodila k znamym...s koordinatorkou sa oslovujeme krstnymi menami (ale vykame si)...je to tam fajn, aj partner sa tam vzdy tesi, o.i. aj na kavu z kavomatu v cakarni🙂)). Potom napis, ako sa Ti pacilo.

katjus
12. dub 2016

@aveeva72 určitě dam vědět, konzultaci mam 27.4, premyslim jestli jeste nezavolam kdyby meli dřívější termín 😉

aveeva72
12. dub 2016

@katjus Ja idem v ten isty den na "pipelle scratching" to RG🙂.

katjus
13. dub 2016

@aveeva72. A v kolik hodin?? Ja to mam na 14h. A co to je "pipelle scratching"

aveeva72
13. dub 2016

Jeej, no tak to sa tam mozno uvidime, ja idem na 13hod, cestujem z BA. Pipelle scratching je metoda napomahajuca uhniezdeniu embrya, "poskriabu"- narusia mi povrch endometria a nasledkom bude proces hojenia, ktory zvysuje sancu na uhniezdenie. Totiz nevedia pricinu, preco sa embrya nechcu uchytit, som zdrava, nemam ziadny nalez, embrya su v top kvalite a uz dvakrat nic...Tak skusime teraz pipelle, a este embryoglue- to je akoby "lepidlo" na embrya, aby sa lepsie uchytili, maju k tomu inak v cakarni take letaciky. A este mi budu davat aj kortikoidy, aby sa utlmila pripadna imunitna reakcia na embrya. Uff. Okrem toho som sa prihlasila na homeopaticke vysetrenie, no snad to pomoze.

aveeva72
13. dub 2016

@katjus Odpoved vid vyssie🙂

katjus
14. dub 2016

@aveeva72 dekuji tak jsem zase o něco chytřejší 🙂 tak to se třeba potkáme, budu se těšit 😉

sisul_ka
14. dub 2016

@misha83 Ahoj, tak ako sa vam dari? Dufam, ze ten hematom uz nerobi problemy. Daj o sebe vediet 🙂

belzik
14. dub 2016

Ahoj Holky tak dneska jsme byli RG a už máme embrijka ještě pět dní a bude transfer už se hrozně těším ale i bojím tak doužám že se nám všechno dobře dopadne 🙂 Má také některá s Vás ted někdy transfer ???

sisul_ka
14. dub 2016

@belzik drzim mooooc palceky nech sa hned zadari 🙂

belzik
14. dub 2016

@sisul_ka Děkuji snad se to povede moc jsi to přejeme s manželem.

aveeva72
15. dub 2016

@belzik Ahoj, neboj, to je normalny pocit, take to "tesimsa/bojimsa"...bude to fajn, uvidis. Drzim palce! Ja mam KET v maji v RG.

misha83
15. dub 2016

@sisul_ka ahojky, moc dekuji za optani. Hematom je uz skoro pryc. Az na nevolnosti se mi dari vyborne. Uz zacinam 10. tyden. Utika to 🙂.

sisul_ka
15. dub 2016

@misha83 supeeer, som rada za dobre spravy, ste v dobrych rukach 🙂 Ja sa chystam v strede maja, zalezi od menstruacie. Vysledky na stitnu su o malinko horsie, no vraj je to len tesne pod minimom, tak sa nemusim obavat. Zvisia mi davku medrolu a pre istotu mi daju aj intralipid infuziu. V utorok sa chystam k osteopatke a ta mi spravy aj akupunkturu, tak sa uz tesim, som cela dolamana a citim sa ako kus skaly, proste mam stuhnute svalstvo v celom tele 😠
Keby som mala viac embryjok, tak by som bola kludnejsia, no v zapati si hovorim, ze prave toto posledne zazracne zrniecko bude to prave 🙂

misha83
16. dub 2016

@sisul_ka hrozne moc budu drzet pesti. Prave to jedine bude to prave. Pevne tomu verim.

belzik
16. dub 2016

@aveeva72 tak mi potom napiš budu na tebe myslet a držet palecky ale urcite ti to dobře dopadne.My mame zatím 4 emryjka tak snad se udrží do utery a budou kvalitní a pak ten transfer ať dobře dopadne a emryoglue se uchytí

aveeva72
18. dub 2016

@belzik Nebooooj, bude to fajn, chodte potom za odmenu na dobru veceru a dajte si poharik cerveneho, napomaha to vraj uhniezdeniu...vazne, povedia vam to v centre. Napis, ako si dopadla. Budem na Teba mysliet.

belzik
19. dub 2016

Ahoj holky tak transfer mam za sebou nakonec nám zůstali jen dvě embya tak jsme se s manželem dohodli ze jsi je necháme zavést obě tak a ted musíme čekat jak to dopadne a jak jsem měla strach ze zavádění tak to me vůbec nebolelo ☺

sisul_ka
19. dub 2016

@belzik cakam len dobre spravy 🙂 a nezabudni si dopriat poharik cerveneho vina a papat ananas 😵

aveeva72
21. dub 2016

@belzik No vidis, nic to nebolo🙂. Teraz to cakanie, uff. Drzim palce a daj nam vediet, ako si dopadla!!!!

belzik
22. dub 2016

@aveeva72 Děkuji to je to teprve 4 den a to čekání je nekonecne ano určíte napíšu jak jsem dopadla ☺

belzik
22. dub 2016

Ahoj holky dneska jsem den po transferu a myslím že Mé asi jedno embryjko opustilo poznali jste to nějak vy nebo Já nevím jsem s toho hrozne smutna možná je to předčasne ale mám strach

belzik
22. dub 2016

Teda 4 den

sisul_ka
22. dub 2016

@belzik preco si myslis, ze ta jeden mrnus opustil? Podla coho sudis? To sa v prvych dnoch neda zistit, ci vnutorny hlas ti nasepkava :( ? ja som nikdy nic necitila, len ked mrcha mala prist, tak ma pobolievalo podbrusko, inac nic.

belzik
22. dub 2016

Protoze jsem na spodním prádle měla tuhou jakoby hlenitou malou kulicku (těžko se to popisuje )uvnitř jako by byli něco trosku tmavšího a nevím jako ve zvláštní to byli tak jedině co mě napadli byli to ze to byl mrnousek vím že to nemůžu vědět ale to je asi strach

sisul_ka
22. dub 2016

@belzik neeee, neboj to nebol mrnous. Pravdepodobne to bola zlaza alebo take nieco. Ja som to raz tiez mala. Embryjko take velke nie je. Mozno v drhom mesiaci, no urcite nie 4 dnove. Takze klud, stres posli na koniec sveta a mysli na pekne veci 🙂 Papaj ananas. Pocula som, ze aj chili je dobre a samozrejme poharik dobreho cerveneho vina 😵 to vsetko je dobre na uhniezdenie nasich zazrakov 🙂

belzik
22. dub 2016

@sisul_ka ja psala i na nějakou online poradnu taky mi paní doktorka řekla že to z největší pravděpodobností embryjko nebylo ja úplne spaní karikatury hrozne jsem se vyděsila mam strach o mrnousky moc pi nich Toužim vzít vis ☺😙

belzik
22. dub 2016

Omlouvám se za chyby ale ten mobil jsi pise co chce ty karikatury to měli byt ze jsem spanikarila 😀

sisul_ka
22. dub 2016

@belzik ja ti velmi dobre rozumiem a je normalne, ze sa strachujes. Prajem vela sil a trpezlivosti 🙂 Ty to das 😵

belzik
22. dub 2016

@sisul_ka Děkuji za podporu moc mu to pomáhá Už jsem trošku klidnější to čekání je hrozny navíc mám dovolenou tak to utíká hrozne pomalu

Strana