Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?
Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?
@aveeva72 prosím jak to je finančně v Reprogenesis, nenabídli ti třeba nějakou záruku? Byla jsem v tam prosinci na Ketu daroveho embrya a bohužel se nezadařilo, dvě mi nedoporučují a jedno za 25 tis je tedy také pecka, jsme na tom stějně, věkově jsem o fous starší než ty, všechna vyšetření v pořádku, krom imunologie, přemnožené NK buňky a MTFR mutace, bohužel se nadaří již 4 rok
@agi ahoj moja! Ani neviem, pockaj, spytam sa ma ako sadari 😀 mmmm, neviem 😕 opat som par dni spinila, takze len cakam ci mi mrcha pride, ako ma, buduci tyzden. Pevne dufam, ze to nie je koli tomu, ze by som bola v prechode 😀 Len nechapem, ze lekarka videla folikul v pondelok a hned vo stvrtok rano som jednorazovo zaspinila a v piatok to iste. Potom az do vcerajska som spinila cely den 😨 Uvidim buduci tyzden ako bude a ty? Citis sa fajn? O Silvii si myslim, ze im vypli internet 😀 inac si to nedokazem predstavit, ze sa nehlasi... Skoda
@sisul_ka promiň, včera jsem se už nedostala k netu a vzpomněla jsem si v noci v posteli a fakt se mi už nechtělo vstávat :D. Hm, je to všechno divné, divné cykly, divné špinění, no, kéž by to hlavně vedlo k té květnové slávě! 🙂 Moc jsem na Tebe myslela, nebereš nějaké nové vitamíny nebo něco? Kolegyňka se dala taky na bylinky a pupalku a krém a taky je nějaká rozhozená, tak já věřím, že se jen to tělo srovnává. Já začala ty svoje vitamínové dryáky jíst v prosinci, a v dubnu přišly ty krátké cykly, to jsem začala panikařit, že přechod a ten další te´d se posunula ovulace na později, tak to vypadá, že cyklus bude možná i vzorných 28 😀 a pojistili jsme to 2 příjemnými akcemi 😀, kéž by se stal zázrak a příroda nám dopřála zdravá a spokojená děťátka <3 😉
@sisul_ka Jeee to je nadherna zprava, mam velikou radost. Ja jedu na IVF 21/07 zacne se s stimulaci, dost se bojim je to prvni IVF. Nemam zadne zkusenosti. Nejhorsi je, ze jak naschval mam ted infekci moce beru antibiotika, snad budu do 2 tydnu zdrava..chtela jsem na inseminaci, ale rekli, ze je lepsi jit hned do IVF.
Moc ti gratuluji, ze je test pozitivni. To je nadhera! pak dej vedet jak dopadnul ultrazvuk. 🙂
@agi ja jdu tento mesic na prvni pokus IVF, takze mam bobky. Jsem cela nervozni, porad se balim a odbaluji, beru antibiotika..ma imunita jaksi sla dolu..ale jsem nedockova..Nemuzu se vubec soustredit v praci. Je to dost financne narocne, protoze jsem samoplatce, + platit letenky, hotely zajistit..
Jo vyzkousej homeopatku..ja ted cetla, ze je velice dobra akupuntura..musim se kouknout kde je v Brne nejaka dobra akupuntura..
Sisulce se povedlo ted jsme na rade my. 😉
dobre ranko dievcata!
Zacala som spinit a dost ☹ O 6:00 som isla na wc a slipka bola uz pekne spinava. Hned som si vsunula progesteron a teraz cakam. Do teraz som bola velmi kludna, no hned ma premohol strach a bojim, bojim. No stale neprestavam verit a pevne verim, ze to nebude biochemko ako vo februari a uz sa dockam vytuzeneho miminka. Ach zeny, este ze je somnou moje steniatko Charlotte, inac by som revala bez prestavky, ono sa na mna zadiva a svojim pohladom anielskym ma ukludnuje 🙂 Som rada, ze sa sem mozem vypisat. Drzte mi palce! Dakujem a vy, ktore ste v ocakavani, nech vas ani vo sne nenapadne zaspinit 😵
Dievata, pre klud duse som si zasla na pohotovost, a nic vazneho nenasli. Bolo pekne vidiet gastacny vak a vytvarajuci sa zltkovy vacok, malinke este nebolo vobec vidiet, co je normalne, je este skoro, mozno buducu stredu 🙂 Lekarka mi predpisala lieky na bolest a jednu njekciu imunoglobulinom. uz len minimalne spinim, nestoji to za rec 😵 no to rano ma poriadne vylakalo. Uz sa len dockat tej stredy 😉
@sisul_ka Jejda chudaku to te muselo vystrasit. Spineni je zrejme caste, vsude se o tom pise. Jsem moc rada, ze se zastavilo, papkej ananas..ten pomaha pri uhnizdovani, sice tve je uz uhnizdene, ale at se tam uhnizdi na pevno..udelej si hermankovy caj je na uklidneni..at se nebojis..Ja ho ted porad piji, protoze jsem vylekana co me za necele dva tydny ceka. Moc drzim palecky at uz neni zadne spineni..Ty prvni tydny jsou nejdulezitejsi bud co nejvic v pohode. Uz se tesim jen na dobre zpravy. 🙂
@agi jo probiotika, tak jo uz si to pisu, za chvili jdeme na nakup..tak koupim, nasla jsem i dobreho akupunturistu v Brne.., ale ma se pry zacit par mesicu pred IVF tak nevim jestli me bude jeste k necemu dobry. Mozna si spise udelam nejakou relaxacni masaz na uvolneni..Jen, aby se povedlo.. 🙂
@sissy28 ja som mala akupunkturu tesne pred transferom a dalsich 30 min.hned po transfere a na zaver mi akupunkturicka napichala specialne papieriky s ostrimi hrotmi do ucha na tri urcene miesta, pre pohodu, kludny spanok a vitalitu 😵
V Reprogenesise sa da objednat akupunkturicka v den transferu a urcite to pomaha, no musis verit v cinsku medicinu. Plus mi dala bylinky v tabletach na 12dni na podporu uhniezdenia 😵 Platila som 2500 kc
Mozem ti povedat, ze sa pomocou tych naplasti, ci ako to nazvat, citim v pohode a nestresujem. To, ze ma to silne spinenie vylakalo, je prirodzene, a na mieste 😉 Materinsky cit 🙂
Drzim palce na uspesnu pripravu 🙂
@sisul_ka UF, tak to mám radost!! <3 opatrujte se a ať miminko krásně roste <3
@sissy28 no vidíš, hned máš tip a rovnou dobrou zkušenost 🙂, já bych to zkusila, i když chápu, že to jsou další finance .... jehličky do ucha mi dělaly taky moc dobře, pokud v prasátku ještě najdeš pár drobných, jdi do toho ;)) a přeji co nejvíc klidu :***
zabudla som dopisat, ze tie papierove nalepky akupnkturicke, mam na uchu stale, az kym sa nerozhodnem si ich odlepit 🙂
@sisul_ka Jee tak to je dobre, ze jsi me to napsala, to ma reprogenesis akupunturu v klinice, nebo je nekde mimo kliniky? Prosim te napis me jmeno akupunturistky, ja jeste najdu v prasatku nejakou korunku..i na akupunturu. Dekuji. To je sranda budu chodit s papierikami v uchu..no, ale pro pohodu a klid, budu klidne chodit i s toaletnim papirem v uchu. Ja jsem tak nedockava, ze nemuzu ani spat, porad se pozoruji jestli jsem doopravdy pripravena..jeste beru antibiotika, ale nejak se me zda, ze se me nic nelepsi, porad litam na zachod..asi ta infekce je tam porad, zkontrolovat to uz nemohu, protoze tu se ceka na termin tri tydny, snad me v klinice vse prekontroluji jestli jsem zdrava, bez infekce..chci, abych byla perfektne zdrava a embryjko se uhnizdilo ve zdravem tele.

@sisul_ka No to je super správa!