Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?
Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?
Holky, nemáte některá zkušenost s minimální stimulací na pojišťovnu? Prý se to dát využít. díky
Ja idem k Mudr.Štelclovi 21.5. dohodnúť IVF s DV..je tu niekto, kto ide tiež ?
@modraopica Ahojky. Já jdu k němu dnes konzultaci na další IVF 🙂
@koudelka82 Držím palce, ja sa teším a aj bojím zároveň..
@modraopica dekuju. Ja taky tak 🙂 Jsem zvědavá.
@koudelka82 Nezabudni napísať, ako bolo a ako to prebiehalo, som stráááášne zvedavá 🙂
@modraopica Jojo, večer napisu 🙂
Dievčatá, chcem sa opýtať, tie, ktoré ste mali DV..koľko ste mali použiteľných embryí? Koľko garantuje Reprogenesis?
@modraopica ahoj zlato, pisnu ti zpravu ohledne včerejška 😉
@koudelka82 Ďakujem 🌹🌹🌹
@koudelka82 Ahoj zlato, držím palce, my máme po 4. IVF 3 mrazáčky, et nevyšel a v červnu dáme KET. Napiš pak, kdy budeš začínat 😘
@jeanne_g ahoj zlato 😘 mrzi mě, ze ET nevyšel, ale je super, ze mate mrazacky. Budu moc drzet palečky ❤️ Určitě dam vědět a dekuju 🙂
Holky, moc prosím, nemáte některá mail na MUDr. Koukala?
Holky, jake mate zkusenosti s informovani z embryologie po opu? Minule hned 1. den po opu psali, jaky je stav. Dnes se po vcerejsim opu vubec neozvali ☹ Neni to divne? Zkusim tam zavolat zitra rano, obcas v sobotu byvaji... ale jsem zklamana a napnuta...
Prosím, nemáte někdo e-mail na MUDr.Štelcla?Díky moc.
@eva_hattori Děkuji, ale řešila jsem to v červnu, teď už email na pana doktora nepotřebuji. 🙂
Po velmi dobré zkušenosti, kterou nyní mám bych ráda kliniku Reprogenesis doporučila. Třeba to někomu usnadní rozhodování, protože my jsme vybírali pečlivě, ale našeho rozhodnutí nelituju. Všichni byli od začátku moc milí, vstřícní a paní doktorka Datsiuk úplně úžasná. Jsem čerstvě po transferu, takže jsem toho ještě plná, takže moc doporučuju!

Ahoj holky, jsem objednaná na konzultaci do RG na 21.2. přecházím z Repromedy kde 1IVF nevyšlo. Jsem zvědavá jestli to konečně vyjde.