icon

Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?

petunie28
21. bře 2015

Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?

misha83
11. bře 2016

@sissy28 AMH ukazuje ovarialni rezervu. Proto nam to s mymi vajicky neslo. S DV jsem otehotnela vzdy ihned.

sisul_ka
11. bře 2016

@misha83 aku mas krvnu skupinu a tvoj manzel?

misha83
11. bře 2016

@sisul_ka ja mam A+ a manzel AB-. Proc?

sisul_ka
11. bře 2016

@misha83 no, ze nemas problem s imuno, nastastie 🙂 ja mam 0 neg a myslim si, ze prave preto sa u mna embryjko neudrzi, no ako som uz pisala, opat si dam spravit vysetrenie na reprodukcnu imunologiu. Myslela som uz aj na to, ze darkyna nemala az take kvalitne vajka. U manzela boli vysledky dobre 🙂 Urcite je to aj o stasti 🙂 , najma musime byt v pohode a nestresovat aj ked to nie je lahke 😉

misha83
11. bře 2016

@sisul_ka a co na to rikali na klinice? Urcite si nechte vysetreni udelat, uz i treba jen pro klid. My toto vysetreni nemame, takze nemohu posoudit.

agi
12. bře 2016

@sisul_ka Silvi, přeji Ti krásné narozeniny a hlavně brzy splněné přání! :-* <3
co je za problém s 0neg?

sisul_ka
12. bře 2016

@misha83 dobre ranko 🙂 ja to vysetrenie musim mat, uz som dva krat potratila a teraz biochemicke tehu. Dr. Stelcl chce aby som si dala spravit vysetrenie na reprodukcnu imunologiu a potom mi nasadi aj Intralid infuzie. Moze byt, ze moje telo vytvara protilatky proti ebryjku, predsa je to cudzie teleso, no po poslednom potrate ma lekarka hned poslala na vysetrenie, a vysledky boli negativne. Je pravda, ze to bolo rychle vysetrenie krvy a nie hlbkove na tu repro. imunologiu. Hadam budeme mudrejsi z vysledkov, no mame uz len jeden zazrak v mrazaciku a pevne dufam a verim, ze je embryjko silne a kvalitne ako to tvoje 😉

agi
12. bře 2016

@sisul_ka a co se týká pejska, tak si myslím, že když se mu věnuješ, tak se má někdy i lépe než pes na zahradě 🙂. My měli psy v bytě a teď i na domečku a fakt myslím, že to je jen o člověku, co mu dá. Naši psi v bytě měli určitě víc aktivního pohybu venku než spousta psů, co vidím na vesnici. Hlavně je pes smečkové zvíře, nechce být samo na zahradě, radši v garsonce s lidmi 😉, to je můj názor. Ale musíš počítat s tím, že z práce běžíš domů, abys ho vyvenčila, a o víkendu velké výlety, aby pak celý pracovní týden prospal 😀.

misha83
12. bře 2016

@sisul_ka urcite je to moc dobry postup. Treba to vysetreni odhali duvod a muze to byt je malicky problem. Hrozne moc drzim pesti.

Krasne narozeniny 🙂

sisul_ka
12. bře 2016

dakujem za prianie dievcence 🙂

sisul_ka
12. bře 2016

@agi to, ze mam rh neg. a manzel pozitivny rh faktor a
U Rh negatívnej matky, v prípade, že otec dieťaťa je Rh pozitívny, môže teoreticky dôjsť k tvorbe protilátok a neskôr k poškodeniu plodu, k procesu, ktorý má označenie:
Hemolytická choroba novorodenca.
Podstatou tohto patologického deja je, že imunologický systém matky, u ktorej červené krvinky nemajú na svojom povrchu určitý antigén – Rh faktor, tvorí proti Rh pozitívnym krvinkám plodu protilátky.

sissy28
12. bře 2016

Holky ja nestiham googlovat ty vase zkratky a zdravotnicke vyrazy jako Rh, hemolyticky, antigeny..ja ani nevim moji natoz manzelovu krevni skupinu 😨 Vy to teda mate nastudovane. 😖

sisul_ka
12. bře 2016

@sissy28 tak to si teda zisti, je dolezite vediet svoju aj partnerovu krvnu skupinu 🙂

agi
12. bře 2016

@sisul_ka jj, tak to vím, vidíš, já si teď nemůžu vzpomenout, jakou máme skupinu, ale myslím, že mám 0 neg. , sakra já mám děravou hlavu 🙂

@sissy28 klid, já myslím, že čím míň toho víš, tím lépe se Ti žije ;), já to taky neznám všechno 😉

sissy28
12. bře 2016

@sisul_ka jo asi mela ty, ale prozrad na sebe, ze po vecer studujes nejakou zdravotni encyklopedii, nebo mozna pracujes ve zdravotnictvi...at se citim lepe. 😀

sissy28
12. bře 2016

@agi ano souhlasim 😉

sisul_ka
12. bře 2016

@sissy28 neboj, kludne sa mozes citit dobre 😵 ani ja neovladam vsetko, len to, co potrebujem vediet pre svoj klud. aspon viem ako a co sa mam lekarov spytat ked je to potrbne 😉 a tym, ze som si uz presla dvoma potratmi, tak trosku surfujem na internete aby som co to vedela 😀 a netrap sa skratkami, ani ja ich neovladam vsetky a tiez mi pri tom pomaha nas kamarat google 😀 . Ja som mierila len na to, ze je dobre vediet svoju aj priatelovu KS alebo ju mat aspon napisanu niekde po ruke, nikdy nevies, kedy ju budes surne potrebovat. Mne tiez trvalo kym som si ich zapametala 😎

sissy28
12. bře 2016

@sisul_ka jo tak uz se citim lepe. Dik 😉

misha83
12. bře 2016

@sissy28 strasne moc zkusenosti ziska clovek postupem casu s rustem poctu pokusu. My na zacatku nevedeli nic a taky to byla v prvni klinice katastrofa. Hrozne toho vyuzili, ze nic nevime. Pak diky zkusenostem uz jsem vedela co hledat a na co se ptat.

sissy28
12. bře 2016

@misha83 To je vlastne pravda, ze ja nemam zadne IVF za sebou, nebyla jsem ani na zadne konzultaci, jedine co mam je ten hormonalni profil, kteremu taky moc nerozumim a musim cekat mesic co me k tomu obvodak rekne. Za par mesicu budu zkusena jako vy. Pak budu mozna radit takovym jako jsem ted ja.. 😀

sissy28
12. bře 2016

Holky ja nekde cetla pro lepsi uhnizdeni vajicka je dobry ananas, hlavne pet dni po embryo transfer(pro Misha) a take granatove jablko, ktere zvyšuje průtok krve do dělohy a zlepsuje děložní sliznice. Urcite mate i to prectene, ale kdyby jste nahodou nemely. Ja pred ovulaci pojidam grepy a po ovulaci ananas. Poradila me to kamaradka, ktera ma uz mimi doma.

agi
13. bře 2016

@sissy28 můžeš si k tomu přidat i semínkový cyklus 🙂, od MS do ovulace denně lžíci pomletých lněných a lžíci pomletých dýňových semínek a po ovulaci zase lžíci a lžíci pomletých slunečnicových a sezamových semínek 🙂

sissy28
13. bře 2016

@agi ja to tusila, ze budete znat ten grep a ananas 😒 diky za ten seminkovy cyklus urcite ho vyzkousim. 🙂

misha83
13. bře 2016

@sissy28 a na sliznici je dobre cervene vino😉

sisul_ka
13. bře 2016

@sissy28 ja ho nepoznam a dakujem za typ 🙂 ten napad ma od koho ta tvoja znama?

misha83
13. bře 2016

Take je dobre chilli, podobne jako grep a cervene vino ma za nasledek prokrveni sliznice a nachystani pekneho pelisku pro embryo.

sissy28
13. bře 2016

@sisul_ka jee tak to je fajn, ze jsi neznala, hned se citim prospesneji 🙂 , to nevim odkud to vi ona jestli ji to nekdo poradil nebo jestli to vycetla, ale ja jsem to pak taky hledala na netu a nasla jsem to. Sice anglicke clanky. Ona mela problem otehotnet tak jako my cetla, vyhledavala informace na netu nebo od kamaradek. Poradila me taky koupit pree seed lubricant, ze kdyz zacala s grepem, ananasem a pree seed lubricantem za 2 mesice byla tehotna, ale mohla to byt jen nahoda. Jo nasla jsem i nejakej clanek v cestine - http://zena.centrum.cz/deti/tehotenstvi-a-mimin...

sissy28
13. bře 2016

@misha83 jo ja mela pred rokem na zahradce chilli a nikdy jsem ho nepouzila, jaka skoda. Cervene vino budu teda pit, mame doma. Ja mam rada kavu, kazde rano si davam expresso s nejakym mufinem. Bojim se, ze to neni zdrave pro otehotneni. Takova nezdrava snidane, ale neumim se toho spatneho zvyku zbavit. Vzdy pred praci rano skocim do kavarny, uz se me ani neptaji co si dam a kavu s mufinem me pripravi. ☹ Expreso je dosti silne, ale me tak moc chuti..jen se me zda, ze cim jsem starsi, srdce to nejak hure snasi., ale ja si nedam rici a piji ho. Skoda, ze expresso nema stejne ucinky jako treba ten ananas ci vino. ☹

misha83
13. bře 2016

@sissy28 ja miluji kvalitni silnou kavu a piji ji hodne. U syna jsem prestala pred transferem a nyni take.

sissy28
13. bře 2016

@sisul_ka jeste jeden clanek..http://www.mrnous.com/tehotenstvi-neprichazi/ja... tady pise i o vinu a chilli paprickach

Strana