icon

Koho čeká IUI na podzim 2024? Podělte se o zkušenosti.

spygy
13. srp 2024

Koho čeká na podzim IUI. U nás se jedná již o 4. Pokus

flying_stork
20. srp 2024

@spygy možná mě, teď jsem čerstvě po 1 IUI, tak čekám 🙂

salmina
Autor odpověď smazal
flying_stork
29. srp 2024

@spygy tak 6.9. jdu na UZ a pravděpodobně 9.9. druhý pokus IUI 🍀

flying_stork
5. zář 2024

@spygy a kdy jdeš ty?

spygy
autor
12. zář 2024

@flying_stork jak dopadla kontrola?

spygy
autor
12. zář 2024

@flying_stork Chtěla bych příští měsíc, budu volat orvnidrn MS, tak uvidím kdy to přijde, možná už ba konci tohoto měsíce

flying_stork
Autor odpověď smazal
flying_stork
12. zář 2024

@spygy folikul byl, ale na 2. IUI jsme zatím nešli, manžela nepustili z práce na odběr. Tak se to u nás odsouvá na říjen 🤷‍♀️

spygy
autor
14. zář 2024

@flying_stork aha, tak to mě mrzí, jen je divné, že ho nepustili, vždyť je to jako návštěva doktora a propustku by mu potvrdili. Takhle ho nemusí pustit ani příště.

flying_stork
16. zář 2024

@spygy ano máš pravdu propustku by mu potvrdili, ale manžel má prostě specifickou práci, tak snad příští měsíc to vyjde lépe

leila7
12. říj 2024

@spygy ahoj byla jsem na iui před 5 dny ale před 9 lety jsem byla na tom 3x bez úspěchu když tak napiš sz nebo tady rada odpovím na vše

spygy
autor
15. říj 2024

@leila7 já byla minulý rok 3x IUI neúspěch, z toho jedno mimoděložní, letos na jaře IVF, také neúspěch. Chcemeto zkusit vše ještě jednou

leila7
15. říj 2024

@spygy to mi mrzí já jsem dnes 8 den po iui a na testu už jen slabounka čárka takže myslím že z toho nic nebude.zkuste určitě a kolik jste platili prosím to ivf

spygy
autor
17. říj 2024

@leila7 už si nepamatuji přesně, ale bylizo okolo 30ti tisíc. Hodně jsme platili za léky, to byla půlka