icon

Krvácení 15. den po IUI, zkušenosti?

mkazdova
9. říj 2018

Dobrý den, spíš bych se chtěla zeptat, zda někdo měl podobný průběh / podobnou zkušenost a jak to dopadlo. Před 18ti dny jsme byli na první inseminaci. 15. den jsem začala krvácet. Nikdy jsem neměla extra silnou menstruaci, tudíž jsem myslela, že se nepovedlo a vysadila jsem Utrogestan. Bylo to slabé, po výměně tampónu nic, dva dny nic nepřicházelo, včera se situace opakovala a teď zase nic. Nechci v sobě vzbuzovat moc planých nadějí. Zažil někdo něco podobného? Co to znamenalo?

weewisek
9. říj 2018

@mkazdova a zkoušela si test? 14 den po iui si máš dělat test a pokud je negativní vysadit pokud pozitivní pokračovat a volat do car aby si šla na krev. Nebo zavolej a objednej se pro jistotu i na krev tak i tak prostě zavolat a říct co se děje oni tě objednají na kontrolu na krev a ultrazvuk

mkazdova
autor
9. říj 2018

K dr. jsem již objednaná na příští úterý. Test jsem si dle doktora měla udělat právě 18. den po IUI, což mezitím začalo tohle napínavé krvácení/nekrvácení. Do testu se mi právě moc nechce, kdyby náhodou byl pozitivní a pokračovalo by to, tak bych z toho byla asi zbytečně nervózní. S mentstruací tedy bojuji od vysazení HA, ale tohle je tedy novinka.