Který den po ET jste se testovaly?
Ahoj, jsmem 6 den po ET, třídenní embryjka a test zatím negativní, ani duch... kdy jste začly mít duchy, holky? Díky moc a prima den🙂
Ahojky, já měla ducha 5. den po ET po prodloužené kultivaci. Trasnferovali mně hatchující blastocystu. Myslím, že v Tvém případě bych počkala ještě tak 3 dny 🙂
Děkuju za info, ale asi si vzpomínáte na ty nervy🙂... jde mě roztrhnout🙂... Jsem moc ráda, že vám to tak hezky vyšlo!!
U první jsem měla 3 denní embryjka a testovala jsem 9 den po ET, u druhé jsem měla 5 denní expandující bastocysty a testovala jsem 8 den po ET. Na testech vždy duch
Ahoj,v srpnu jsem byla na 1 IVF test pozitivní sedmej den,ale nedopadlo to. Biochemický těhu. Ted jsem 8 den po Ketu tak lovým duchy 😀 jedno se samo už klubalo ven druhy bylo ještě celý. 🙂
Ahoj holky, ještě nepanikařím, ale dnes 8 den a testy negativní.. Ikdyž mě jde chvilkama přes den roztrhnout, pořád si říkám, že ještě máme dva pokusy a že to prostě jednou vyjít musí🙂
Ahojte holky, já měla ET minulé pondělí ( 5-ti denní blastocysty) a dnes jsem to nevydržela a udělala testík, ale bohužel negativní😔. Tak to už asi nedopadne...
@m3780 Já byla minulý pondělí na Ketu a dnes dušík slabý 🙂
@tehulka1167 gratuluju 👍👏 😄.
Já opět testovala a opět nic. Řvu teď jak želva, vážně mne to semlelo...😔
@tehulka1167 júúú, tak to moc gratuluju, teď už bude jen sílit!!🙂.. držím palečky
U mne je problém nízké AMH, když jsem měla před ET , tak mi bylo řečeno, že pokud to nevyjde, že neví co se mnou, měla jsem Gonal 225 pak 300 UI ( krátký protokol), vaječníky špatně reagovaly, že prý mi snad větší dávky už ani dát nemohou. Kvalita blastocysty prý taky nic moc a prý snad se mne lepší kvalitu nevydolují.
Po těchto informacích je těžké pozitivně myslet 😳
a to byl tvůj první pokus? vím, že je to těžké, ale nesmíme to vzdávat. Do kterého Caru chodíš?
ještě máš pořád 4, ono to výjde!!🙂... taky teď optimismem nehýřím, změním kliniku a jede se dál.
Jsem taky po prvním pokusu, chodím zatím do Gennetu v Praze, ale jak se dozvídám od jiných lékařů, tak všechno špatně. Krátká stimulace atd, takže my měnit určitě budeme. Zatím se mi nejvíce zamlouvá Helios v Brně, tak bych pak chtěla tam.

@fonamor Ještě je brzo, slaboulilinkatýho dušíka jsem měla až sedmý den po transferu čtyřdenního embria 😉 V srpnu mu byly tři roky, držím pěsti ať to vyjde!