Manželovi nejde ze sebe dostat vzorek pro spermiogram
Ahoj holky mám ještě dotaz. Manželovi nejde ze sebe dostat vzorek pro spermiogram.O tom jsem již psala a asi nikdo nemá podobné zkušenosti.Chtěla bych ale vědět hlavně jestli já jsem v pořádku kompletně. Napadlo mě tedy zatím manžela dopovat vitamínama a kotvičníkem(ten má prý zázračný účinky na spermie) a zeptat se v centru kde máme vypsanou žádanku od mého gyn.,jestli by nevyšetřili pořádně mě a říct,že tam manžela prostě nedotáhnu.Poradili nám totiž ať si manžel vezme na spermio viagru.Ale ta podpoří jen erekci.Kamarád měl stejný problém a ejakulát ze sebe nedostal ani tak,ale měl štěstí,že se jim zadařilo dřív než to musel jít zkusit znovu.Ona ta mužská psychika taky není jednoduchá jak si každá z nás myslí. Dělali některé z vás kompletní vyšetření bez partnera? Nebo myslíte,že by to šlo? Všude totiž píší,že nejdřív spermiogram a pak zbytek u ženy. Prosím neraďte ať mu pomůžu atd.vše už jsme zkoušeli.Zajíma mě hlavně jestli vyšetří jen mě.Moc děkuji za případné odpovědi
tak to jsem v pasti to uz fakt nevim :(
Dobry den,mam stejny problem a chteji taky porad vysetrit nejdrive partnera tak taky nevim co mam delat.Vyrobit vzorek na miste je pro partnera problem a i s moznosti doneseni vzorku je taky problem vzorek tam musi byt cca do hodiny a kdyz bydlim asi 40 minut od tam tud tak zbyva jen chvile na vyrobu vzorku.Kdyz je to na cas a do kelimku tak s tim ma partner problem.Vzorek taky nejde odnest kdy chcete ale na urcitou hodinu.nevim co mam delat.uz mi tikaji jak se rika biologicke hodiny.
@kesi35 my vozili z domu...chlap z toho byl taky nešťastný, ale překonal se

@keny123 To nejde to nám zakázali.Na to jsem se ptala.Ty sliny spermie poškoděj nebo uplně zabijou i když jich tam bude minimum.Prej se tam sliny nesmí dostat ani z ruky ☹