icon

Manželovi nejde ze sebe dostat vzorek pro spermiogram

tydlity
7. pro 2015

Ahoj holky mám ještě dotaz. Manželovi nejde ze sebe dostat vzorek pro spermiogram.O tom jsem již psala a asi nikdo nemá podobné zkušenosti.Chtěla bych ale vědět hlavně jestli já jsem v pořádku kompletně. Napadlo mě tedy zatím manžela dopovat vitamínama a kotvičníkem(ten má prý zázračný účinky na spermie) a zeptat se v centru kde máme vypsanou žádanku od mého gyn.,jestli by nevyšetřili pořádně mě a říct,že tam manžela prostě nedotáhnu.Poradili nám totiž ať si manžel vezme na spermio viagru.Ale ta podpoří jen erekci.Kamarád měl stejný problém a ejakulát ze sebe nedostal ani tak,ale měl štěstí,že se jim zadařilo dřív než to musel jít zkusit znovu.Ona ta mužská psychika taky není jednoduchá jak si každá z nás myslí. Dělali některé z vás kompletní vyšetření bez partnera? Nebo myslíte,že by to šlo? Všude totiž píší,že nejdřív spermiogram a pak zbytek u ženy. Prosím neraďte ať mu pomůžu atd.vše už jsme zkoušeli.Zajíma mě hlavně jestli vyšetří jen mě.Moc děkuji za případné odpovědi

Strana
z2
tydlity
autor
7. pro 2015

@keny123 To nejde to nám zakázali.Na to jsem se ptala.Ty sliny spermie poškoděj nebo uplně zabijou i když jich tam bude minimum.Prej se tam sliny nesmí dostat ani z ruky ☹

keny123
7. pro 2015

@tydlity ty jo tak to je fakt prekérka :( to me mrzi :( a v kondomu je donýst nemůžeš? 😅 😕

tydlity
autor
7. pro 2015

@keny123 😀 Taky ne.Kondom má v sobě nějaký látky co ty spermie taky zabije ☹ To je fakt šílený ☹

keny123
7. pro 2015

tak to jsem v pasti to uz fakt nevim :(

tydlity
autor
7. pro 2015

@keny123 Já taky.Proto bych chtěla,aby kompletně prohlídli aspoň mě,ale to oni bez spermiogramu moc dělat nechtějí ☹

zaludova
7. pro 2015

@tydlity hele a co mu to delat pusou a vyhnout se jen proste otvoru ven 😀 aby se spermie nekontaminovaly 😀

tydlity
autor
7. pro 2015

@zaludova To už je tak překombinovaný,že se nám to už ani po pravdě nechce zkoušet.Hlavní je u něj ta psychika.Ono by mu to nejspíš nešlo ani kdyby jsme mohli mít sex.Nebo vlastně spíš stoprocentně by to nešlo ☹

tydlity
autor
7. pro 2015

@zaludova Hlavně už ho do žádnýho centra nedostanu po tom všem

keny123
7. pro 2015

@tydlity tak proste hold na sál....když to jinak nejde..... držím palce

tydlity
autor
7. pro 2015

@keny123 No právě.. To by i manžel podstoupil,ale oni to nechtějí dělat.Zeptám se jich na to,ale moc šancí tomu nedávám.Asi kvůli tomu,že je to nákladný,ale když jim řeknu,že by jsme za to připlatili tak snad to bude proveditelný.. Děkuju a tobě moc gratuluju k miminku 🙂

keny123
7. pro 2015

@tydlity moc dekuji a vam preji at se brzo taky podari,doporuciji ti koupit nosifol forte,fertil care muzi fertilman a pak plodny gel conceive plus papa

kesi35
25. bře 2023

Dobry den,mam stejny problem a chteji taky porad vysetrit nejdrive partnera tak taky nevim co mam delat.Vyrobit vzorek na miste je pro partnera problem a i s moznosti doneseni vzorku je taky problem vzorek tam musi byt cca do hodiny a kdyz bydlim asi 40 minut od tam tud tak zbyva jen chvile na vyrobu vzorku.Kdyz je to na cas a do kelimku tak s tim ma partner problem.Vzorek taky nejde odnest kdy chcete ale na urcitou hodinu.nevim co mam delat.uz mi tikaji jak se rika biologicke hodiny.

uzivatelkapetra
25. bře 2023

@kesi35 my vozili z domu...chlap z toho byl taky nešťastný, ale překonal se

Strana
z2