Máte zkušenosti s Reprofit Ostrava?

ellaaee1
1. srp 2017

Ahoj snažilky. Máte uz někdo osobni zkušenost s nově otevřenou pobočkou Reprofit v Ostravě?

rips
13. říj 2017

@ellaaee1 Ahoj. Oživuji diskuzi. Jedu tam poprvé v pondělí. Utíkám z FNOL.
Jsi tam tedy?

kejsina27
15. říj 2017

Taky by mě zajímala zkušenost s Reprofit.

kejsina27
16. říj 2017

@rips Napiš pak, prosím, jaké jsou dojmy a jaké to tam bylo. Můžu se zeptat, proč jdeš pryč z FNO? Já právě přemýšlím nad Reprofitem z důvodu, že se tam asi neplatí za zákroky a vyšetření jako u Dr. ke kterému teď chodím. Akorát mě demotivuje to, že asi zase bude třeba absolvovat všechna potřebná vyšetření. Držím palce a dej , prosím, vědět, jak jsi spokojená. ;)

ivis17
2. lis 2017

Ahoj, také jsem začala navštěvovat Reprofit v Ostravě, z pana doktora Orlíka mám zatím moc dobrý pocit. Už zbytečně víc než rok jsem se trápila u svého gynekologa, s tím, že v březnu mi udělal HP, který byl "v pořádku", nicméně mi v Reprofitu ihned z těch stejných výsledků diagnostikovali PCO..., což byl trošku šok. Takže nyní 3x Pregnyl + Ovitrelle a uvidíme... Do IVF mě tlačit zatím nechtějí, s tím, že věří, že za pomocí hormonů se to podaří "přirozeně". Věřím jím 🙂. A co vy holky?

alenkavrisidivu1
14. pro 2017

Mám za sebou IVF+icsi, prodlouženou kultivaci, z toho 5 krásných embryí. 2.12. ET, nevydržela jsem to a testovala, bohužel negativni. Naštěstí máme mrazacky. S přístupem jsem MAX spoko! Co vy ostatní?