Medrol, měly jste negativní vedlejší účinky?
Ahoj holky, prosím o uklidnění od vás, které jste užívaly Medrol, že jste neměly nějaké velké negativní vedlejší účinky,nechytly každý bacil,co kolem vás proletěl, že jste to prostě přežily bez újmy a pomohlo vám to k miminku. Moc děkuji.
ja brala prednison a nemocna porad, nakonez az zapal plic, a dva tydny v nemocnici, nikdy sem nerpela na nejake zanety, nebo tak po prednisonu sem trpela a i dlouho potom imunodeficitem, a jeste to podle me neni uplne ok, no zalezi na davce a proc to uzivas, nekomu to pomuze u me spis naopak, ale kvuli mimcu sem byla ochotna udelat cokoliv budu drzet palce at ses bez vedlejsich ucinku a dockas se brzy mimca
@fiedlermonika A povedlo se alespon miminko? Mám to brát na zvýšené protilátky proti trofoblastu....
@evikos no otehotnela jsem ale pak samovolny potrat, a kdyz sem prednison nebrala tak se taky podarilo otehotnet, ale taky se neudrzelo takze, tezko soudit jestli to pomohlo,,,,,
@fiedlermonika To mně moc mrzí.....Tak zkoušíte ještě dál?
Mala se ma narodit do 3 týdnů a ze začátku sem mela 8 mg a pote 4mg pak už jen 2mg jediny co hold sem po něm dost pribrala
Brala jsem od února do září Prednison, pracovala na zubním a nebyla jsem nemocná ani jednou!😉
@japerinka7 Moc děkuji. Dodává mně odvahu, číst pozitivní zprávy.
@evikos jj uz 4IVF a ted cekam na druhy Ket z 4ivf
@fiedlermonika Držím moc pěsti...a už tedy Prednison neužíváš?
@evikos ne neberu mam ted opacny problem a to ten imunodeficit
Beru cca 6 týdnů 8mg, přibrala jsem pár kilo a nemůžu se zbavit kasle. Ale snad to k miminku pomůže, teď ještě řešíme manžela a pak hurá na 2. IVF
Holky, mela jste nektera vedlejší ucinek bolest prsou? Jsem 6dpo a od vcerejska šíleně boli.. Medrol beru asi tri týdny.

Mám od ledna sice prednison, ale každý bacil chytám solidně. Nikdy jsem nebyla tak nemocná, jako letos - začalo to zánětem moč. cest, chřipkou a nyní akutní bronchitidou. Doufám, že mám vyčerpáno. Začátkem dubna nám končí "tříměsíční" kůra kondostyku, tak doufám, že se zadaří přirozeně a 3,5leté trápení skončí a pak nastanou jenom samá pozitiva a radosti. Mám protilátky proti zona pellucida. Proč ty bereš medrol?