Měly jste pozitivní test po IVF?
Ahoj, chci se zeptat jestli se některé stalo, ze by po IVF neměla pozitivní test, ale byla těhotná. Jsem 11.den po IVF, zítra je termín pro těhotenský test, ale zkusila jsem testovat už dnes a nic. Nechci ztrácet naději, třeba se to některé z Vás stalo a přesto jste otěhotněly a poznalo se to až z krve. Mám docela strach ze se to nepovedlo. Děkuji za odpovědi.
Ahoj holky, potřebuji poradit, jsem po ivf , embriotransfer 3 denní embrio,dělala sem si test 13.den po Embriotransferu, test negativní.Mam šanci být těhotná? Na krev jdu za dva dny.
@hlouskova44 Ahoj, mrzi me to, ale myslim si, ze 16. den po oplodneni s negativnim testem je uz sance hodne mala. Mate jeste nejaka embrya zamrazena?
@katule1990 zmrazené nemáme, je to můj druhý pokus a teď jsme neměli prodlouženou kultivaci.
@hlouskova44 Moc bych ti to prala, aby to dopadlo, sama jsem si tim prosla. Uvidis jeste na krvi. Nemusi to byt jeste ztracene, jsou pripady, kdy se to ukazalo pozde a taky zalezi, jak jsi mela citlivy test. Treba sance jeste je, jen uz nebude moc velka, no.
@hlouskova44 tak hlavně citlivost testu, mně ty dvacítky ukazovaly až asi dvacátej den ale desítky jsem měla lehounce ( ale opravdu velmi málo) vybarvený už 11 den po ET pětidenní blastocysty.
Tak embrio se nechytlo, v lednu máme jít na třetí pokus. Holky byl někdo v lázních ?

@katushenka řekli mi ze je to individuální, ze záleží na rozhodnutí lékaře