icon

Měly jste pozitivní test po IVF?

hannak92
30. led 2020

Ahoj, chci se zeptat jestli se některé stalo, ze by po IVF neměla pozitivní test, ale byla těhotná. Jsem 11.den po IVF, zítra je termín pro těhotenský test, ale zkusila jsem testovat už dnes a nic. Nechci ztrácet naději, třeba se to některé z Vás stalo a přesto jste otěhotněly a poznalo se to až z krve. Mám docela strach ze se to nepovedlo. Děkuji za odpovědi.

Strana
z2
hannak92
autor
1. únor 2020

@katushenka řekli mi ze je to individuální, ze záleží na rozhodnutí lékaře

hlouskova44
5. pro 2020

Ahoj holky, potřebuji poradit, jsem po ivf , embriotransfer 3 denní embrio,dělala sem si test 13.den po Embriotransferu, test negativní.Mam šanci být těhotná? Na krev jdu za dva dny.

katule1990
5. pro 2020

@hlouskova44 Ahoj, mrzi me to, ale myslim si, ze 16. den po oplodneni s negativnim testem je uz sance hodne mala. Mate jeste nejaka embrya zamrazena?

hlouskova44
5. pro 2020

@katule1990 zmrazené nemáme, je to můj druhý pokus a teď jsme neměli prodlouženou kultivaci.

katule1990
5. pro 2020

@hlouskova44 Moc bych ti to prala, aby to dopadlo, sama jsem si tim prosla. Uvidis jeste na krvi. Nemusi to byt jeste ztracene, jsou pripady, kdy se to ukazalo pozde a taky zalezi, jak jsi mela citlivy test. Treba sance jeste je, jen uz nebude moc velka, no.

katushenka
7. pro 2020

@hlouskova44 tak hlavně citlivost testu, mně ty dvacítky ukazovaly až asi dvacátej den ale desítky jsem měla lehounce ( ale opravdu velmi málo) vybarvený už 11 den po ET pětidenní blastocysty.

hlouskova44
12. pro 2020

Tak embrio se nechytlo, v lednu máme jít na třetí pokus. Holky byl někdo v lázních ?

Strana
z2