Může embryo po embryotransferu přežít virovou infekci?
Ahoj holky,
Den po embryotransferu se u me rozjela poradna viroza - bolest v krku,kasel, poradny nudle,ucpany nos, bolest cele hlavy,teplota max zvysena kolem 37.
Myslite,ze i pres toto se muze embryo uchytit nebo je spis minimalni sance? Mate nekdo zkusenost,ze byste otehotnel po et nebo i prirozene v dobe nemoci?
Diky
@worena Teeda zanet prudusek a dal ti na to neco?dekuji,tobe take hodne stesti,az se odhodlas 😉🍀🍀🍀 ofiko mam testovat v nedeli,tak to vidim,ze od patku me bude svrbet ruka 🙈
@miracleelcarim Ano, měla bych mít ATB ale ty já strašně špatně snáším..Tak ještě zkusím lehčí formu léčení,med, citrón, vitamíny😊..No já to nechám na to pondělí až... Děkuji moc🍀🙏 já jsem už taky celá divá 🤣🤣 Přitom co člověk zmůže,na jednu stranu se už nemůžu dočkat a na druhou stranu se bojím...A musím počítat se vším...A jak se máš ty ? Nějaké změny,pocity co ta proradná viróza...
@worena tak snad se ti brzy ulevi,jeste se dalaval nejaky vyvar z cibule s cukrem...me uz je dobre,jen jsem se stale nezbavila te rymy 🙄 ale to uz je ted nic oproti minulemu tydnu 😬 ja uz jsem jak na trni,zitra termin ms,bricho stale poboliva 🤔 dokud neni test,je stale nadej no... jsem zvedava jak to dopadne...pocity a okolnosti po transferu jsou uplne jine,nez minule,takze tezko odhadovat...
@miracleelcarim Jako mě je taky dobře od minulého týdne, už se cítím dobře..🙏🍀Taky cítím břicho i prsa..Ale beru utrogestan že...Tak těžko říct,jak říkáš test ukáže..🍀🍀🙏🙏 Bereš také něco? Já termín ms vždy od 23-24 den cyklu do 28.. Což od dnes do neděle... Nevím jak to bude, protože utrogestan mi jednou ms zbrzdí a jindy to i přes něho dostanu... Nechápu jak je to možné ale už mám zkušenost s obojím...Ale stále doufám 🙏🙏🍀🍀🍀🍀🐣🐣🐣😇😇
@worena ja beru utrogestan a clexane.bricho boli porad stejne,zacalo to par dni po transferu,chvili boli jako na ms,ze si rikam,ze uz to prijde a pak zase chvili klid,jako by se nic nedelo 🤔 cim vic se blizi termin testovani,tim vic bych chtela vedet vysledek 🙈 ale zaroven se bojim,ze budu zklamana,ted mam jeste stale nadej 😳 tak zvazuji,jestli teda zitra uz testnout nebo jeste pockat 🙈😂😬
@miracleelcarim No tak jsme na tom stejně akorát že já ještě citlivé ty prsa... Píchám si též a ještě beru estrofem... Já to už neřeším udělám ho toho 4.10 a uvidíme,to už je přece doba a mělo by to lecos ukázat.. Možná i pro jistotu zajdu i na krev aby opravdu bylo jasno..To víš ,taky se mi do toho nechce ale co naděláme .... Každopádně pokud do toho půjdeš dříve, myslím na tebe ✊✊🍀🍀🍀🙏🙏🙏to mi pak napiš,ono je to dlouhé no... Já nemám ani test koupený a úplně na to kašlu asi mi přeskočilo už 🤣🤣🤣a do rána zas ucpaný nos zas vzhůru v noci, jsem to zakřikla 🙈🙈
@worena k cemu je vlastne ten estrofem?dost casto na nej narazim,ale nikdy jsem ho nemela.ja na krev musim,bud do centra,ale mam ho celkem z ruky,takze pujdu v miste bydliste jako samoplatce a vysledek budu volat...kdyz se odhodlam,dam vedet....jednu chvili jsem presvedcena,ze testuji zitra a za chvili si to rozmyslim,ze radsi jeste ne 🙈 me k ranu zacalo strasne simrat v krku,takze jsem byla taky dlouho vzhuru a chrchlala 🙄
@miracleelcarim Estrofem je v podstatě ženský hormon,beru to ve zkratce.. Ženám které ho moc nemají tolik, ženy ho berou i v menopauze odstranění spodku atd ...Jsou různé důvody..Ty ho zřejmě nepotřebuješ tak buď ráda 😉.A kde bydlíš? Já to mám také z ruky jezdím z Mladé Boleslavi do Prahy.Tak uvidíš jak s testem...😉🍀🍀🙏🙏✊✊
@worena ja bydlim za Kolinem,cesta mi trva pres 1,5h pouze tam a to nesmi mit vlak,autobus,tramvaj nebo metro zpozdeni 🙈😬 vy nemusite chodit na krev?u nas curaci test nestaci,takze musim na krev,to je tutovka...ji ak nad ranem jsem vymekla 🙈 chtelo se mi curat,tak si rikam,jestli tu krabicku vytahnu nebo ne a vzdala jsem to 😳 bricho dneska boli nejak jinak,v obchode se mi udelalo spatne,zatocila se mi hlava,pres ten respirator,ze jsem myslela,ze se tam slozim 😞
@miracleelcarim To je dobré znamení ne?😉✊🙏🍀U nás při pozitivnímu testu cca za 10 dní UTZ o krvi ani zmínka..🤔. Já si ale dojdu i tak... Holka já to mám divné taky.. Jednou cítím že to dopadlo a podruhé zas ne.. Před pár dny jsem měla furt něco v hubě, teď pro jistotu zas nic, stále mám v žaludku pocit plnosti jak kdyby jsem se přejedla.. Včera jsem měla jen polévku, trochu ovoce a sušenku 🙈🙈.. Břicho cítím tak furt stejně, když jsem více v pohybu je to horší sednu a klid... Prsa taky stejné..Ano, respirátor je hrůza, nosím roušku raději,jak se mění počasí a tlak je to strašný..A kdy chceš testovat necháš to na později? Já teda to pondělí jak mi řekli..Krev taky...A pak se uvidí 🍀🍀🍀🙏🍀🙏 Já teda naštěstí jezdím autem a ty Vysočany jsou v podstatě na začátku Prahy tak to cestování ujde,jen musím vždy brzo protože je to ucpaný všude 🙈🤪.Do Podolí je to horší no.
Holky pardon že vám do toho skáču, ale jsem hrozně zvědavá jak vam to dopadne 🤣. Držím palce oběma 🌷🌹
@novamamina Moc děkujeme...🍀🍀🙏🙏🙏Je to náročné.Nejdřív jsem se nemohla dočkat a teď "seru v síni"😅😅🤣🤣jako bych to mohla ovlivnit že...🍀🙏
@novamamina dekujeme,dame vedet 😉
@worena u nas je takyutz za 10dni... Jojo na krev zajdi,budes mit pak 100% jistotu,me to pred 4 roky stalo necele 300kc,ale porad lepsi,nez se trmacet do Prahy 🙈 cas je k nezaplaceni,ze 😂😄 a v tech castkach,tohle je uz nic 😅 jojo ucpana Praha,to bych mojla vypravet,malem jsem nestihla transfer,partner me vezl a uvazli jsme v kolone,takze jsem tam volala a prosila,at pockaji 🙈😄 ja si to proste uzivala od zacatku 😂😄 mam testovat v nedeli,to mi krev nikde nevezmou,takze krev urco pondeli...no a curaci test 🙈 nevim no,jestlizizra nebo nedele nebo se nechat prekvapit krvi 🤔 fakt nevim,to bude asi okamzite rozhodnuti,kazdopadne dam vedet 😉 ve me ted vzkveta taky trochu nadej,o to vic se bojim pripadneho zklamani,tak nevim no 😳
@worena presne,nejhorsi je,ze uz je ted stejne rozhodnutao,zda se chytlo nebo ne 😯 a my nad tim porad spekulujeme 😄😂 🍀🍀🍀🍀
@miracleelcarim No to je právě to zvláštní... Jednou jsem si jistá že to klaplo a podruhé zas že ne.. Náhle přijde ta naděje v nějaké podobě a pak šlus a jak kdyby se nikdy nic nestalo...Asi mi už hrabe 😅, kašlu na to a jdu dělat bramboráky 🤣🤣 Vždyť už jsou to sotva 3 dny a bude jasno.. Samozřejmě stále doufám 🙏🍀🍀🍀🍀🙏 Bože, kolikátý pokus už to je.. Myslím 7..🙈 Přece už musíme mít štěstí 🙏🍀🙏😇
@worena mam novinku 🙈🤗😊🥳😱 sla jsem si vzit utrogestan a zdalo se mi,ze trosicku spinim,propadla jsem skepsi,ze se mi rozjizdi ms.tak jsem si rekla,ze udelam test,at je jasno a nezivim v sobe dalsi nadej...no a je to tam 🤗🥳🍀 je to teda hodne slaby dusik v limitu, ale je normalne videt,na druhou stranu je z odpoledni moci (hladinka stacila akorat na otestovani,ani kapka navic,protoze jsem pred tim byla akorat na wc) tak snad je to v poradku 🤗 drzim moc palce a cekam na tve dobre zpravy 🍀🍀🍀🍀
@miracleelcarim Jeee to je krásná zpráva,to ti ze srdce opravdu přeji, mám radost 😘✊✊🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀😍😍🐣 Díky Bohu za to 🙏🍀 takové štěstí.. Já hodně čtu,že utrogestan brzdí ms... Já teda musím říct že mě jak kdy.. Koukám máš i to stejné.Tak doufám že v té podobě zůstaneme 🙏🙏🍀🍀a i já se budu radovat.. kéž Bůh dá 🍀🐣🐣🙏. Kolik bereš utrogestanu? Nevím jestli jsem se už neptala...A kdy jsi měla termín ms? Mám s tebe upřímnou radost holka zlatá 😍😍✊✊🍀🙏
@worena ja tomu taky nemuzu uverit,ze i pres tu hnusnou virozu to snad vyslo 🤗 termin ms jsem mela cca str,ct...beru 2-2-2.moc moc drzim palce a doufam,ze se tu brzy budeme radovat spolu 🍀🍀🍀🍀🤗🤗🤗 bricho boli zase jako na ms,snad se to spineni nerozjede,zatim to bylo fakt malicko.asi bych si toho ani nevsimla,kdybych se nezkoumala 🙈
@miracleelcarim Bude to dobrý 🍀🙏🙏🍀Jo i ten utrogestan bereme stejně 🤣🤣 Teď máš důvodu k radosti,a moc jsi mě potěšila, mám vždycky obrovskou radost ze všech co se jim září😍❤️🍀🙏 Hlavně buď v klidu a dej si borůvky dají sílu,jedna hodná dobrá víla mi to poradila.
@worena tak nenesu dobre zpravy 😭 spinim cim dal vic a rano na testu sotva partny dusik...takze tohle mit happy end bohuzel mit nebude...snad budes mit vic stesti 🍀🍀🍀
@miracleelcarim Bereš stále utrogestan?
@miracleelcarim Ještě to přece nemusí nic znamenat, buď v klidu..🍀🙏Nebo to alespoň zkus.. Samozřejmě mě to moc mrzí..
@worena jojo utrogestan stale beru,jen kvuli testu z krve,ale neverim tomu...uz trochu i krvacim,takze to silou vule drzi ten utrogestan 😞 asi jsem nemohla cekat,ze by nam i duhe mimco vyslo na prvni pokus 🙈 tak snad priste....a jak jsi na tom ty?
@miracleelcarim Já nevím jak na tom jsem..Je to cca půl hodiny co mě bolí břicho,ale jako vaječníky ale cca podbřišek pod pupíkem..🙈Musela jsem jít sednout...Testuji v pondělí..🍀🍀🍀🙏🙏Ale co ta tupá bolest co mi teď začala, nevím... Uvidíme do rána no...
@miracleelcarim omlouvám se, že jsem se vmísila do diskuze, ale to stejné jsem zažila i já. Byla jsem na KET 14 den po Ovitrele jsem si udělala test a byl tam slabý dušík, na druhý den jsem začala špinit a konec. Neudrželo se.
@worena drzim moc palce 🍀🍀🍀 musis dokazat,ze i s virozou se da otehotnet 😉
@aklin dekuji za prispevek,uz jsem s tim tak nejak smirena,i kdyz to mrzi 😞 musim verit,ze vyjde ket
@miracleelcarim Děkuji...No uvidíme 🍀🙏🍀🙏

@miracleelcarim Já byla u doktora a mám s toho zánět průdušek 👍🤪 jeden den je hůř druhý dobrý.Ale pořád pokašlávání a rýma, drží se to potvora.. Taky jsem si to uměla vybrat.. Dcerka byla hodné miminko,mega řev kvůli hladu to teda uměla, bylo jí slyšet na celou porodnici a pak i všude jinde😅😅Tak moc držím pěsti ať máš štěstí ✊✊🍀🍀🍀🙏🙏🙏 zkusíš to o víkendu?