Může embryo po embryotransferu přežít virovou infekci?
Ahoj holky,
Den po embryotransferu se u me rozjela poradna viroza - bolest v krku,kasel, poradny nudle,ucpany nos, bolest cele hlavy,teplota max zvysena kolem 37.
Myslite,ze i pres toto se muze embryo uchytit nebo je spis minimalni sance? Mate nekdo zkusenost,ze byste otehotnel po et nebo i prirozene v dobe nemoci?
Diky
@miracleelcarim po 1,5 roce znovu zkusíme IVF, ale tentokrát si nebudeme platit nadstandart, jen zamražení. Minule téměř vše, abych zvýšila šanci, a stejně z toho nic nebylo. Žádná 5 denní kultivace, bez embroglue, asistovaného hatchingu. Jedině co musíme mít je magnetická selekce a isci.
@miracleelcarim Děkuji,jsi moc hodná.. Však mám žaludek jako na vodě,jednak jsem se přejedla a byla si teda pro ten test...No vůbec se mi do toho nechce 😅😅 jsem trdlo,fakt.Jak kdybych to mohla ovlivnit že...🤦😁 Každopádně nic se nemá vzdávat.Ještě stále máme šanci.A navíc,jsou bohužel mezi námi i děvčata co mají opravdu problémy a bez šance už.Navíc ani třeba žádné dítko nemají 😔My už každá máme a já jsem za dcerku velmi vděčná, díky Bohu za ní🙏🍀😇
@miracleelcarim Ahojky,tak nic...Test bílo jako sníh....😔😔 Žádné juchu se nekoná... Ani na tu krev nepůjdu, vysadím léky a zavolám na kliniku o další postup a holt se nedá nic dělat... Protože 16 den po Et test bílo...To už je blbost jít na krev...To je jasné"negativní"...
@novamamina Tak už jsi asi četla... Ani jedné to nevyšlo 😔🥴...No co dodat, všem vítězkám obrovská gratulace a čest nám poraženým...Je mi to moc líto... Dneska 16 den po ET ..To už na krev ani nejdu.. Odpověď už znám že...Tak se ještě dneska dozvím další postup, máme ještě v mrazáku 2 embrya...Tak se rozhoduji zda jít hned další měsíc teď nebo vyčkat...🤔 Nemám žádnou zkušenost v tomto směru.Vždy jsem si dala voraz...
@worena Ahoj, taky vás tady sleduju a moc jsem vám držela palce, mrzí mě, že to nedopadlo. Píšu proto, že nám ET nedopadl a na KET jsme šli hned v následujícím cyklu a máme syna 🙂! Oběma držím palce, ať se na vás příště usměje štěstí.
@katule1990 Děkuji moc 😊
@worena
@miracleelcarim holky zlatý, nevěšte hlavu. Není všem dnům konec!!!
@novamamina To sice není ale 7 pokus už nevyšel... No ještě ty zmrzlinky máme...A pokud ani to nedopadne, končím..
@worena tak to me moc mrzi 😭 verila jsem,ze tobe to klapne,kdy ms nedorazila...ja se ted vratila z krve,volala jsem do car a krev chteji,ze pry tam muze byt mala hodnota a pak zacit stoupat a muze byt velky problem...no a vzhledem k tomu,ze v ten patek sem ducha na testu mela,tak jsem tam skocila...odpo bude vysledek a zitra budu volat co dal
@aklin drzim moc palce,at to tentokrat vyjde...je potreba spousta stesti a to bohuzel nikdo neovlivni 😞
@katule1990 diky za podporu a pozitivni zpravy 😉 takze jsi sla hned v tom cyklu co zkoncila menstruaci po et?mame nastesti taky jeste nejakeho mrazacka,tak prave taky zvazuji,kdy jit 😏
@miracleelcarim Ano, přesně tak, hned v tom cyklu, co přišla menses po ET. To už jsme ani neměli tak ukázkový embryo, dávali embryo, co to dohnalo až 6. den, do toho jsem byla strašně nastydlá, nervy totálně v háji a po střevní chřipce. No a ono to vyšlo 🙂.
@katule1990 diky za zpravu,tak to je jak v pohadce 😃 tak uvidim,co mi reknou zitra v centru...ani nevim,jak ket probiha,asi se to musi casovat s ovulaci a tu mivam brzy,tak uvidime...
@miracleelcarim No bohužel je to tak... Neuděláš nic... Já bych tu krev měla úplně zbytečně...2 testy bílé 16 den po ET...To už mluví za vše...Ve středu uvidíme co dál no...Ozvy se jak jsi dopadla...Ta naděje pořád je... Já neměla ani ducha...
@miracleelcarim Ano, určitě načasovat. Hlídá se růst folikulu, pak se většinou píchá Ovitrelle na načasování ovulace a pak se 5 dní po ovulaci vkládá embryo (pokud je 5denní).
@katule1990 Tak myslíš že je dobré to zkusit hned znova??To jsem totiž nikdy neudělala a dávala si pauzu... Nemám vůbec tušení jak to probíhá takto za sebou ,no ve středu se dozvím...
@worena To je samozřejmě na zvážení každého, no. Já jsem čekat nechtěla a šli jsme hned a dopadlo to i přesto, že jsem byla ve stavu, v jakém jsem byla. Záleží samozřejmě taky na ultrazvuku, jestli budou vaječníky po stimulaci ok a tak. Jinak myslím, že to probíhá úplně stejně jako kdyby tam pauza byla. Vždycky jsem věřila na pozitivní myšlení atd. a věřím na to trochu pořád, ale na tom našem případu je vidět, že když se to má podařit, tak se to podaří. Předtím jsem věřila tolikrát a nikdy nic.
@worena takze ve stredu mas konzultaci v car?no ja jsem taky uz jista,ze mimco z toho nebude...ted spis doufam,ze to byl falesny duch na testu a krev bude cista...aby nebyl jeste nejaky maler 🙈 a kolik u vas stoji ket?ja porad tapu,jaky je cenovy rozdil mezi statnimi a soukromim carem 🤔 to vis,uz se mi honi hlavou,kdybych musela jit na dalsi stimulaci,jestli zkusit stesti v jinem carem...
@miracleelcarim To mě mrzí...Ale nevzdávej to 🙏 abych pravdu řekla ani nevím kolik to u nás stojí..Pravda je že já před tím byla v Pronatalu a už nikdy více... Pak jsme přešli do Fertility a super...
@miracleelcarim Ano ve středu budem jednat co dál... Já bych v tom zas takový rozdíl neviděla.. Pokud máš k dispozici ještě pojišťovnu tak klidně zkus jinde...
@worena tak jedno dítě máš, je zdravé. To je nejdůležitější. Někdo nemá ani to
@worena tak krev 6,8 🤔 je to uz 3 dny po testu,co jsem zkousela doma,takze to uz asi jeste o neco klesklo...mam tam psanou hranici 5,3 jako negativni,tak jsem zvedava,co mi na tou reknu zitra v caru 😳
@worena v pronatalu teda nespokojenost...pritom je docela proflaknuty...jeste mam dva pokusy na pojistovnu,jen nevim,jestli bych tolikrat vubec chtela podstupovat tu stimulace 😏 preci jen chci byt pro svoji holcicku zdrava 🤔
@miracleelcarim Já vůbec nevím co je bráno jako dobře a co špatně ta krev... A jako teda dostala jsi to nebo??Já vysadila léky a čekám co bude... Nevěřím že bych měla krev pozitivní když 2 testy bílé...No Pronatal nás strašně zklamal.. Blbá doktorka která pochybyla a dodnes se nám nikdo ani neomluvil... Já jedu v nativu a vyhovuje mi... Já dobře reaguji, nestrpím na žádné šílenosti po stimulaci jako to některé děvčat mají..
@novamamina Ano , už jsem to tu psala...Je to tak... Ale ta touha je velká 😊 Víš jak...
@worena je mi to jasný. Držím vám oběma palce aby to jednou dopadlo 🌷
@worena co jsem nasla,tak od tech 5 je to prave pozitivni...takze se mozna chytlo a prestalo vyvijet nebo by asi jeste hrozilo mimodelozni 🤔 kdyby ta hodnota rostla...ale podle curaciho testu klesa,tak snad to bude dobry,jen se bojim,ze me budou hnat jeste jednou na krev,no uvidime...jojo uz v nedeli se to i pres utrogestan rozjelo na plne care a duch z testu zmizel 😞 a kdyz mas nativ,tak taky beres taky nejake hormony vid?a kolik teda pak mas folikulu? Ja uz nad nim taky uvazovala...ale kdyz nam po prvni stimulce zbylo z 12 embryi jen jedno,tak jsem si rikala,ze z nativu by pak asi nezbylo nic,kdyz by jich bylo min...
@worena tak jsem volala vysledky krve a sestricka na to ajajaj 😭 ze to musime ohlidat,ze musim byt na 0...takze jeste horsi varianta,nez kdyby se nechytlo vubec 😞
@worena dnes preji hodne stesti,at na klinice neco vymysli 🍀 dej vedet

@worena na zitra tfuj tfuj,moc drzim palce 🍀🍀🍀 ja budu volat do centra,jestli mam vubec chodit na tu krev,uz neni pochyb,ze to neklaplo 😏