icon

Náhradní matka. Dělal nebo dělá někdo?

luckazmoravy
28. led 2020

Ahoj dala nebo delal tu někdo nahradí mámu ?

llluckaaa
28. led 2020

@luckazmoravy Další provokace? 😉 Hele, to si vážně myslíš, že pokud tu vůbec nějaká náhradní matka je, že se tu odtajní a nebude to jen fejk? No když myslíš...

te_reza
28. led 2020

Já. Po světě mi běhá asi 6 plodů.Po každým krásná dovolená v Karibiku a ještě zbylo. Co potřebuješ vědět?

llluckaaa
28. led 2020

@te_reza 😀

luckazmoravy
autor
28. led 2020

@llluckaaa nechápu proč provokace ?

luckazmoravy
autor
28. led 2020

@te_reza trapný 🙄

te_reza
28. led 2020

@luckazmoravy trapný jsou nicky založený nejlíp v den, kdy se tu objevují stupidní diskuze

llluckaaa
28. led 2020

@luckazmoravy Protože tenhle stupidní dotaz může mít jen jediný smysl - aby se tu ženský pohádaly, jestli náhradní mateřství ano nebo ne 🙂

asinehri
28. led 2020

Případná náhradní matka samozřejmě paní napíše soukromou zprávu..

luckazmoravy
autor
28. led 2020

@te_reza podle mě si trapná ty ! :D chtěla sem se zeptat na pár otázek tak jestli k tomu nic nemáš tak pá 😘

luckazmoravy
autor
28. led 2020

@llluckaaa 😂 stupidní dotaz ? 😂 Podle mě je to úplně normální ! A já se vůbec neptala jestli je někdo pro nebo proti ! Ale jesli je tu některá co už to má za sebou 😉

llluckaaa
28. led 2020

@asinehri Případná náhradní matka by byla padlá na hlavu, kdyby o sobě napsala něco soukromého někomu anonymnímu, koho vůbec nezná 🙂

llluckaaa
28. led 2020

@luckazmoravy Souhlasím, to je fakt, pro někoho je úplně normální pokládat stupidní dotazy 😀

te_reza
28. led 2020

@llluckaaa hele já bych se dál nevzrušovala😀

llluckaaa
28. led 2020

@te_reza No doufejme, že se nad touto diskuzí (a nejen nad ní) nevzrušuje nikdo 😀

summer2014
2. únor 2020

Ahojte....sú tu žienka ktoré sa zaujímajú a onahradne rodičovstvo konkrétne vynesenie dieťatka? Čo sa právnej stránky týka mám to naštudované hľadám niekoho kto nad tým premysla...ak sa vás táto téma netýka prosím nereagujte...ďakujem

maqggienka
5. bře 2020

@summer2014 Ahoj, zkus spíš skupiny na FB, než tady.

androsa
7. črc 2020

Tak budu první "stupidní "veřejná ......samozřejmě, že udělám šťastného kohokoliv, ne jen gay pár. Vše záleží na tom, jak si " padneme" lidsky, energeticky, názorově atd. Situace vyžaduje hodně diskrétní přístup❤️.... názory hloupých individuií mě docela ale vůbec nezajímají💋je to spiš k jejich zamyšlení se sami nad sebou a svymi hodnotami👼

winicek
15. črc 2020

@te_reza mužů mít dotaz ohledne nahradni matky? Dekuji