Náhradní matka. Dělal nebo dělá někdo?
Ahoj dala nebo delal tu někdo nahradí mámu ?
Já. Po světě mi běhá asi 6 plodů.Po každým krásná dovolená v Karibiku a ještě zbylo. Co potřebuješ vědět?
@llluckaaa nechápu proč provokace ?
@te_reza trapný 🙄
@luckazmoravy trapný jsou nicky založený nejlíp v den, kdy se tu objevují stupidní diskuze
@luckazmoravy Protože tenhle stupidní dotaz může mít jen jediný smysl - aby se tu ženský pohádaly, jestli náhradní mateřství ano nebo ne 🙂
Případná náhradní matka samozřejmě paní napíše soukromou zprávu..
@te_reza podle mě si trapná ty ! :D chtěla sem se zeptat na pár otázek tak jestli k tomu nic nemáš tak pá 😘
@llluckaaa 😂 stupidní dotaz ? 😂 Podle mě je to úplně normální ! A já se vůbec neptala jestli je někdo pro nebo proti ! Ale jesli je tu některá co už to má za sebou 😉
@luckazmoravy Souhlasím, to je fakt, pro někoho je úplně normální pokládat stupidní dotazy 😀
Ahojte....sú tu žienka ktoré sa zaujímajú a onahradne rodičovstvo konkrétne vynesenie dieťatka? Čo sa právnej stránky týka mám to naštudované hľadám niekoho kto nad tým premysla...ak sa vás táto téma netýka prosím nereagujte...ďakujem
@summer2014 Ahoj, zkus spíš skupiny na FB, než tady.
Tak budu první "stupidní "veřejná ......samozřejmě, že udělám šťastného kohokoliv, ne jen gay pár. Vše záleží na tom, jak si " padneme" lidsky, energeticky, názorově atd. Situace vyžaduje hodně diskrétní přístup❤️.... názory hloupých individuií mě docela ale vůbec nezajímají💋je to spiš k jejich zamyšlení se sami nad sebou a svymi hodnotami👼

@luckazmoravy Další provokace? 😉 Hele, to si vážně myslíš, že pokud tu vůbec nějaká náhradní matka je, že se tu odtajní a nebude to jen fejk? No když myslíš...