Negativní krevní test po zavedení embrya. Co dál?
Ahoj, ráda bych se zeptala .Jsem cca 7 dní od zavedení 5 denního embrya do dělohy. Jsem strašně nervózní to čekání a včera už jsem to nevydržela a zašla si na krev jako samoplátce. Bohužel hodnoty ukázali 0-5 U/I . Na krev mám jít jinak až 16.5. Ale vím už to nemá cenu když teď krev nevyšla jsem z toho strašně špatná … a je mi to líto že to nevyšlo … Mám z toho hrozné nervy … tak mě to mrzí s těšila jsem se 😭 měl to někdo stejně nebo podobně? Dekuji moc za reakce …
@bozenalucka já měla 14ty den po ket 889 jednotek a kamosky i více 🤷♀️ když vezmu ze se ob den dvojnásobí🤷♀️
Tzn sedmý den by bylo něco pod 100
Za mě by už embryo hcg produkovalo kdyby se chytlo. Kéž bych se pletla. Ono ani IVF často nevyjde. U mě ze tří transférů jedno mimčo. Držím palce ať to vyjde …
@bozenalucka já měla 14ty den po ket 889 jednotek a kamosky i více 🤷♀️ když vezmu ze se ob den dvojnásobí🤷♀️
Tzn sedmý den by bylo něco pod 100
Za mě by už embryo hcg produkovalo kdyby se chytlo. Kéž bych se pletla. Ono ani IVF často nevyjde. U mě ze tří transférů jedno mimčo. Držím palce ať to vyjde …
@pajusz ja uz jsem se s tím smířila jeste mame 2 v mrazáku
@bozenalucka ještě nehazejte flintu do žita, klinika řekla na krev 16 tak jděte toho 16. Já měla 14 dní po KET hodnotu HCG 250...slaboulinkou čárku jsem měla až 10 den
@bozenalucka ještě nehazejte flintu do žita, klinika řekla na krev 16 tak jděte toho 16. Já měla 14 dní po KET hodnotu HCG 250...slaboulinkou čárku jsem měla až 10 den
@linducha90 Dekuji i tak jsem z toho nervózní 😥
@bozenalucka to chápu, vím jak se cítíte, ale naděje umírá poslední. Vydržte do toho 16 a uvidíte 😉
@bozenalucka z vlastní zkušenosti to nevyšlo bohužel je dobre že jsi se s tim smířila a stojíš nohama na zemi nesnáším ty sladké řeči neboj však se ještě ukáže ale v tuto dobu už musí byt embryo dávno zahnízděné
A co dal ?! No další transfer … zaměřit se na přípravu sliznice me třeba pomáhalo na lepsi kvalitu sliznice pit od 1dc deci červeného vína a provádět bylinné napařky tak hodne pomáhá odblokování kostrče pak zvolit třeba doplňkové metody jako asistovaný hatching nebo embryloglue
@bozenalucka z vlastní zkušenosti to nevyšlo bohužel je dobre že jsi se s tim smířila a stojíš nohama na zemi nesnáším ty sladké řeči neboj však se ještě ukáže ale v tuto dobu už musí byt embryo dávno zahnízděné
A co dal ?! No další transfer … zaměřit se na přípravu sliznice me třeba pomáhalo na lepsi kvalitu sliznice pit od 1dc deci červeného vína a provádět bylinné napařky tak hodne pomáhá odblokování kostrče pak zvolit třeba doplňkové metody jako asistovaný hatching nebo embryloglue
@wladimira já měla při úspěšném ketu akupunkturu.
Ivf cube ji mělo v nabídce. Napářka je super věc, nedala jsem na ni dopustit před porodem, před ivf nemam zkušenost. To jsem se cpala ananasem a chilli

@bozenalucka pokud řekli na krev 16.5 tak k tomu měli důvod ... teď zbytečně hned malujete černe myšlenky ..