Neplodnost N979 a asthenoterazoospermie. Máte zkušenost s touto diagnózou?

barca98
11. čer 2021

Ahoj
S manželem se snažíme o miminko už nějaký ten pátek byli jsme už i na klinice ivf clinic Olomouc ( horní lan ) i v FN ol na klinice . Všude nám bylo řečeno to samé ale i přes to jsme si vybrali fn . Na soukromé klinice jim de o peníze + pověst ve Fn pouze o pověst , zajímavé je že když sem se zeptala na soukromé klinice na úspěšnost bylo mi řečeno 15/25% což mě zaskočilo při cenně 25-45 tisíc by jsem čekala víc , ve Fn je pravděpodobnost 50% cca takže asi 2 x tolik za cca poloviční cenu .
Když pominu peníze a samozřejmě starou budovu pořad ocením profesionalitu lékařů . Když budu mluvit přímo o nás pan Dr . Se nás ptal na spoustu vyšetření které nám chybí na s.k ( soukromé klinice ) jediné co je zajímalo byl spermiogram + hormony během ms nikoli před po jako ve Fn nechtěli ani genetické vyšetření ani další krev ( ani nevím na jaký test ji ve Fn přesně chtěli )
Každopádně když to vezmu kolem a kolem vychází mi lépe Fn Ol ale zajímá mě velice Vaše zkušenost ( pouze prosím tyto 2 kliniky ) jaký byl průběh úspěch a jak to cele bylo ( nejlépe pokud mate stejnou nebo podobnou diagnózu )
Moc děkuji a snad si tu pomůžeme a podpoříme se vzájemně .
Barča

luuc5
11. čer 2021

@barca98 ahooj my taky chodime do Fn Olomouc ..v kvetnu to byl rok .Pritel mel priusnice takze taky spatny ..musel na mesa tese..v kvetnu jsme meli prvni ket ..ale ten bohuzel nevysel ..tento mesic se chystame na dalsi tak ten snad uz bude uspesny ..🙁Jinak jsme tam moc spokojeni ..Doktori ,sestricky uplne super .jinam by jsme urcite nesli .Tak ti preju aby vse dobre dopadloo.☘️

haskre
14. čer 2021

@barca98 označení neplodnosti N979 mají všechny které se snazi dele než rok nevím jaké mas další problémy….ivf je taky hodně o štěstí🍀my chodíme do IVF clinic a jsme moc spokojeni…otehotneli jsme 2x ale bohužel to nedopadlo…před tím jsme byla 2x na ivf ve Zlíně a nic…spis dej na své pocity kde ses cítila lepe…

marselina
15. čer 2021

@barca98 po dvou letem snažení s manželem jsme navštívili ivf clinic.
První odber vajicek se moc nezdařil, pouze jedno a nebylo zralé.
Druhé už odber tři vajicek, zavedeny dvě a ejhle povedlo se, čekáme miminko (a). Zítra mě čeká první utz. Hcg v krvi 9155 jednotek.
Drzim pesticky 🍀💗
Jinak na ivf klinice jsem maximálně spokojena, všichni mili, vstřícní , není co bych vytkla. Je mi 40 let, celou lecbu jsem si platila sama.

haskre
15. čer 2021

@marselina drzim zitra pesti 🍀

marselina
15. čer 2021

@haskre moc dekuji 💗🍀

anetttie
2. říj 2021

Holky prosím co znamenají hodnoty fsh- 5,70 a lh 5,30... Výsledky by mi vysvětlili za 3 týdny ve fertimedu ale jsem neklidná v tabulkách se nevyznám. Jsem plodina nebo jsem už v háji? Není mi ještě ani 30