Neschopenka ivf. Jak jste to měly?
Ahojky, je tu někdo, kdo podstoupil ivf i s PGT vyšetřením, a byl na neschopence od začátku stimulace? Jak jste to měli po tom? Šli jste do práce nebo byli na neschopence celý měsíc, než přišli výsledky pgt?
@andyskarsgard aha, to ja jsem od začátku stimulace, ale nevím, jak to bude dal.
Me řekli že není důvod,.. Ale měla jsem pak neschopenku az teď do mateřské, I kvůli rizikovému těhotenství, měla jsem hematom na placente ve 14 tt, a mam vysoký tlak😎 a i tehu cukrovku teď. 🤔 Ted už čekám jen na porod. ❤️
@andyskarsgard držím palce, a hodně štěstí 🍀🍀🍀 gratuluji ❤️
Ja jsem byla na neschopence od stimulace
@alik20 a měla jste pgt?
@kelerub takže myslíte, že mě nechají ten měsíc přes genetiku doma? Případně až do těhotenství, pokud to vyjde?
Ja genetiku nemela ale mela jsem et ten nedopadl a dalsi mesic jsem byla doma uplne bez problemu a pak jsem sla na ket. Zalezi asi na doktorovi
@alik20 to je fakt, myslím si, že měsíc jen tak mě doma asi nenechají.. Ale uvidím, co mi řeknou

Já byla na ivf, ale ne s pgt a nemocenskou mi nedali a bylo to v domě v dubnu s koronou. Dostala jsem neschopenku až mi potvrdili že jsem těhotná.