Nevydařený ET a další pokus. Má to někdo podobně?
Ahojky zakladam diskuzi kde se můžou připojit všechny kterým ted ET nevyšel a jdou na další pokus. Mě bohužel nevyšel 14.8 jedem do Prahy a budeme jednat o dalším pokusu ma to někdo podobně přidejte se podpoříme se navzájem
Ano zbyla tři ještě ale vůbec to nechali vše bylo v pohodě dodržela sem klidový režim a neprepinala se je mi to hodné líto v pondělí jedu do prahy uvidim co mi reknou
@alexkisss ja jsem byla taky hodne nestastna. Taky jsem neudelala nic spatne a embryo bylo dle doktoru v poradku. Ja jsem se citila pomerne dobre, ale kdyz se na to divam zeptne, tak jsem zase tak uplne OK nebyla a v tom dalsim cyklu mi bylo mnohem lepe. Sla jsem potom na KET v prirozenem cyklu a vyslo to. Telo si odpocinulo od hormonu a bylo na tom lip.
Me bylo teda úplně špatně na začátku zvracela sem hrozné nic sem v sobě neudržela ani sem nic moc nesnedla vše mi smrdelo uvidim ted az začne novy ciklis snad to bude v pohodě
Ahoj tak sem zpět v patek mi zavedly další embryo dnes sem čtvrtý den a zatím vše jak ma byt druhy den od zavedení hnedy flek ale bolel me transfer takže to přisuzují tomu večer jednorázové troska krve a od te doby nic ted trocha slinění jen po utrpení růžové ale bylo mi carem řečeno ze to může byt hnízdění tak snad to tak bude