Nízké hCG po KET. Může to ještě dobře dopadnout?
Ahoj holky,
Je tu prosím některá, která měla HCG po KET nižší a dopadlo to dobře? 🙁
Jsem už vyřízena. Testy vypadají dobře. Ale HCG 12.den po KET jen 117 a 14.den po KET 312. Čeká me ještě jeden odběr, kde se už konečně rozhodne, jak to vypadá. Několik dni nárazově spinim, a mam bolení v podbřišku, jak na MS, někdy více, někdy méně.
Mam strach, ze to dopadne špatně 🙁.
Dekuji
HCG se ti po dvou dnech více než zdvojnásobilo. Nemáš důvod být vyřízená, zatím to vypadá moc fajně 🥰 Znám ty stresy a obavy, ale zatím je to na dobré cestě, i bolesti a pobolívání k začátku těhotenství patří..Zkus relaxovat a uvolnit se, ať nemáš staženou dělohu a je hezky prokrvená. Moc držím palečky 🥰😚
Jinak bereš progesteron?
@reeeza to ano, ale prave mi řekli, ze se sice zvýšilo ale porad je to nízké. Co jsem si kdekoliv četla, tak většina nízkých hcg nedopadla dobře a jelikož do toho jeste spinim, tak jsem z toho špatná. U prvního syna jsem mela 14.den hcg uz 1300. Tak mam celkem strach 🙈.
Ale moc dekuji za uklidnění 🙏🏽☺️. Beru estrofem 1-1-1 a amelgen 1-0-1.
Mohlo dojít později k nidaci, proto je opravdu blbost takto porovnávat hcg...
Narust hcg je naprosto ukazkovy. Takze zatim to urcite vypada dobre 🍀
@misha31 dekuji 🙏🏽🍀. Modlím se, at je vše v pořádku
Mohlo dojít později k nidaci, proto je opravdu blbost takto porovnávat hcg...
@anonym_6a8d96 ano vím, ale v CAR mi právě řekli, že je to stále nízké, tak už jen to me znervózňuje 🙈.
Máš dvě možnosti.
Buď se budeš focusovat na to, že je to tedy v pr*** hcg je nízké a budeš z toho ve stresu...
Nebo si srovnáš myšlenky a budeš se focusovat na to, že je vše v pořádku, že máš hcg nižší než u prvního těhu, ale nidace mohla být o několik dní později! Zaměříš se na to, že nejdůležitější je růst hcg a to ti roste krásně a vůbec ne pomalu nebo pomaleji.
To už je jen na tobě 🙏
Máš dvě možnosti.
Buď se budeš focusovat na to, že je to tedy v pr*** hcg je nízké a budeš z toho ve stresu...
Nebo si srovnáš myšlenky a budeš se focusovat na to, že je vše v pořádku, že máš hcg nižší než u prvního těhu, ale nidace mohla být o několik dní později! Zaměříš se na to, že nejdůležitější je růst hcg a to ti roste krásně a vůbec ne pomalu nebo pomaleji.
To už je jen na tobě 🙏
@reeeza ja se modlím dal 🙏🏽🍀. Dekuji. Uvidime zítra ☺️.
@reeeza ja se modlím dal 🙏🏽🍀. Dekuji. Uvidime zítra ☺️.
@anonym_autor ono i pokud se zadaří, tak ty strachy a obavy tu prostě budou, kor pokud máš za sebou ztráty :/ ( mluvím z vlastní zkušenosti). Vo mi fakt strašně pomohlo, tak cca od 10tt používat dopler. Stačí 5 sekund denně a člověk se uklidní 🙂
@anonym_autor ono i pokud se zadaří, tak ty strachy a obavy tu prostě budou, kor pokud máš za sebou ztráty :/ ( mluvím z vlastní zkušenosti). Vo mi fakt strašně pomohlo, tak cca od 10tt používat dopler. Stačí 5 sekund denně a člověk se uklidní 🙂
@reeeza ten bych určitě používala.
Ja mam za sebou potrat v 6tt - prirozene početí
Ukončení těhotenství v 19 tt - prirozene početí
1IVF - nic
2.IVF - KET bicohemko, další KET syn, další KET nerozmrazené embryo
3.IVF - jedno zdrave embryo z osmi a biochemko
4.ivf - dvě zdravá embrya a jedna mozaika a první embryo mam v sobě. Tak doufám, ze to opravdu vyjde, protoze uz na dalsi nechci 😫.
@anonym_autor Ahoj, můžu se zeptat, jak to dopadlo? mám hcg 14. den 300 ...

HCG se ti po dvou dnech více než zdvojnásobilo. Nemáš důvod být vyřízená, zatím to vypadá moc fajně 🥰 Znám ty stresy a obavy, ale zatím je to na dobré cestě, i bolesti a pobolívání k začátku těhotenství patří..Zkus relaxovat a uvolnit se, ať nemáš staženou dělohu a je hezky prokrvená. Moc držím palečky 🥰😚
Jinak bereš progesteron?