icon

Nízké hCG po KET. Může to ještě dobře dopadnout?

22. říj 2025

Ahoj holky,
Je tu prosím některá, která měla HCG po KET nižší a dopadlo to dobře? 🙁

Jsem už vyřízena. Testy vypadají dobře. Ale HCG 12.den po KET jen 117 a 14.den po KET 312. Čeká me ještě jeden odběr, kde se už konečně rozhodne, jak to vypadá. Několik dni nárazově spinim, a mam bolení v podbřišku, jak na MS, někdy více, někdy méně.
Mam strach, ze to dopadne špatně 🙁.
Dekuji

reeeza
22. říj 2025

HCG se ti po dvou dnech více než zdvojnásobilo. Nemáš důvod být vyřízená, zatím to vypadá moc fajně 🥰 Znám ty stresy a obavy, ale zatím je to na dobré cestě, i bolesti a pobolívání k začátku těhotenství patří..Zkus relaxovat a uvolnit se, ať nemáš staženou dělohu a je hezky prokrvená. Moc držím palečky 🥰😚
Jinak bereš progesteron?

autor
22. říj 2025
@reeeza

HCG se ti po dvou dnech více než zdvojnásobilo. Nemáš důvod být vyřízená, zatím to vypadá moc fajně 🥰 Znám ty stresy a obavy, ale zatím je to na dobré cestě, i bolesti a pobolívání k začátku těhotenství patří..Zkus relaxovat a uvolnit se, ať nemáš staženou dělohu a je hezky prokrvená. Moc držím palečky 🥰😚
Jinak bereš progesteron?

@reeeza to ano, ale prave mi řekli, ze se sice zvýšilo ale porad je to nízké. Co jsem si kdekoliv četla, tak většina nízkých hcg nedopadla dobře a jelikož do toho jeste spinim, tak jsem z toho špatná. U prvního syna jsem mela 14.den hcg uz 1300. Tak mam celkem strach 🙈.

Ale moc dekuji za uklidnění 🙏🏽☺️. Beru estrofem 1-1-1 a amelgen 1-0-1.

misha31
23. říj 2025

Narust hcg je naprosto ukazkovy. Takze zatim to urcite vypada dobre 🍀

anonym_6a8d96
23. říj 2025

Mohlo dojít později k nidaci, proto je opravdu blbost takto porovnávat hcg...

autor
23. říj 2025
@misha31

Narust hcg je naprosto ukazkovy. Takze zatim to urcite vypada dobre 🍀

@misha31 dekuji 🙏🏽🍀. Modlím se, at je vše v pořádku

autor
23. říj 2025
@anonym_6a8d96

Mohlo dojít později k nidaci, proto je opravdu blbost takto porovnávat hcg...

@anonym_6a8d96 ano vím, ale v CAR mi právě řekli, že je to stále nízké, tak už jen to me znervózňuje 🙈.

reeeza
23. říj 2025

Máš dvě možnosti.
Buď se budeš focusovat na to, že je to tedy v pr*** hcg je nízké a budeš z toho ve stresu...

Nebo si srovnáš myšlenky a budeš se focusovat na to, že je vše v pořádku, že máš hcg nižší než u prvního těhu, ale nidace mohla být o několik dní později! Zaměříš se na to, že nejdůležitější je růst hcg a to ti roste krásně a vůbec ne pomalu nebo pomaleji.

To už je jen na tobě 🙏

autor
23. říj 2025
@reeeza

Máš dvě možnosti.
Buď se budeš focusovat na to, že je to tedy v pr*** hcg je nízké a budeš z toho ve stresu...

Nebo si srovnáš myšlenky a budeš se focusovat na to, že je vše v pořádku, že máš hcg nižší než u prvního těhu, ale nidace mohla být o několik dní později! Zaměříš se na to, že nejdůležitější je růst hcg a to ti roste krásně a vůbec ne pomalu nebo pomaleji.

To už je jen na tobě 🙏

@reeeza ja se modlím dal 🙏🏽🍀. Dekuji. Uvidime zítra ☺️.

reeeza
24. říj 2025
@anonym_autor

@reeeza ja se modlím dal 🙏🏽🍀. Dekuji. Uvidime zítra ☺️.

@anonym_autor ono i pokud se zadaří, tak ty strachy a obavy tu prostě budou, kor pokud máš za sebou ztráty :/ ( mluvím z vlastní zkušenosti). Vo mi fakt strašně pomohlo, tak cca od 10tt používat dopler. Stačí 5 sekund denně a člověk se uklidní 🙂

autor
24. říj 2025
@reeeza

@anonym_autor ono i pokud se zadaří, tak ty strachy a obavy tu prostě budou, kor pokud máš za sebou ztráty :/ ( mluvím z vlastní zkušenosti). Vo mi fakt strašně pomohlo, tak cca od 10tt používat dopler. Stačí 5 sekund denně a člověk se uklidní 🙂

@reeeza ten bych určitě používala.
Ja mam za sebou potrat v 6tt - prirozene početí
Ukončení těhotenství v 19 tt - prirozene početí
1IVF - nic
2.IVF - KET bicohemko, další KET syn, další KET nerozmrazené embryo
3.IVF - jedno zdrave embryo z osmi a biochemko
4.ivf - dvě zdravá embrya a jedna mozaika a první embryo mam v sobě. Tak doufám, ze to opravdu vyjde, protoze uz na dalsi nechci 😫.