Odběr vajíček
Ahoj holky, tak mi dnes odpumpovali 6 vajíček, všechny jsou zdravá. Trošku mě to zarazilo, ještě předevčírem se ukazovalo 1O oocytů. Dvě vajíčka mi tam musela doktorka nechat, prý byla hodně špatná u všech dostupnost a ty dvě poslední už si nelajzla, bála se, že mi poškodí střevo. No ale co, já se jim probrala ještě před koncem a věřte mi, nic pěkného to nebylo.. Takže si máme volat až v úterý, zda se nějaké chytly. To zase budou nervíky. Naše třetí IVF.
Já jsem taky měla OPU bez narkózy, domluvily jsme se tak s anesteziolozkou. Měla jsem jen 3 vajíčka, tak bylo zbytečné mě na 5.minut uspávat. Já na to tedy žádné špatné vzpomínky nemám. Kdyz je doktorka odebírala, tak to vždy jen maličko pichlo, skoro neznatelně.
@misula29 tak ja mela 27 foliku, takze celkova narkoza a probrala jsem se az pote na pokoji.
@simiksim taky jsem pri pohledu na jehlu malev zvracela, ale pro mimi vse i pichani do bricha dipherelin i merional.
@simiksim
@eofab to bych nedala,už jen ten pocit 🙂
@absintka19 týý jo,tos měla pěknou snůšku 🙂 Já měla 11 folíků. Kolik ti jich zbylo kvalitních až do konce z takovýho počtu?
@absintka19 Máš pravdu 🙂 když nebude jiná možnost, tak pro mimi všechno 🙂
@misula29 27 folik, v nich 24 vajicek, 21 zralych do 6.dne zustalo 7. Ted mi jedno zrovna kope v brisku.
@absintka19 to je super ,doufám,že za pár měsíců mě taky někdo bude nakopávat 🙂 nám zbylo z 9 oplodněných 6 a jedno se taky akorát zavrtává,tak doufám,že bude vše v pořádku 🙂 Co čekáte?
@misula29 cekame holcicku, nas prvni pokus a zitra 31tt. Dalsich 6 ceka v mrazacku 🙂
Budu drzet palecky, prosla jsem si stejnym procesem tak vim jake to je 🌷
@absintka19 to je paráda,že vám to klaplo na poprvé🙂 Taky je to náš první pokus 🙂 Snad to klapne

To se může stát, že se probereš před koncem? Tak ted mám trochu strach :(