Ovitrelle, máte zkušenost? Jak Vám bylo?
Ahojky holky jsem po stimulaci utrogestanem a clostylbegitem, vcera pichnuta injekce ovitrelle v caru a zatim se snazime *prirozene* , inseminaci bychom podstoupili pri neuspechu az priste, mam diagnostikovano PCO, mate nekdo zkusenost s touto injekci, jak Vam bylo, jaka byla uspesnost, kolikrat jste se snazili apod. Budu rada za vase zkusenosti 🙂 vubec nevim a modlim se aby vse dopadlo dobre, protoze dalsi pokus mame az v lednu, partner pracuje v zahranici 🙂 jinak vcera jsem mela po 9 mesicich konecne dominantni folikul 21mm , kezby se zadarilo
Ano ja utrogestan musela mit kvuli cyklu bez menstruace takze jsem ho vysadila 25 dc - pote od 3 -7 dc clostik a ted 12dc injekce, ted se mame snazit dva dny a od soboty zase utrogestan
@navrael Tak hlavně aby se to povedlo!!!
M ě po ovitelle bylo strašně zle. Zda bude úspěšnost ještě netuším .
Cauky holky..uz je to nejaky cas ale zadarilo se vam?
bohužel. ale včera jsem byla na ketu tak zase čekáme

Ovitrelle je injekce na časování ovulace-po ní nastává ovulace přibližně po 36 hod. Nezdá se mi ale stimulace utrogestanem-ten je na udržení těhotenství... ovitrelle jsem píchala 36 hodin před odběrem vajíček a utrogestan jsem začala brát hned po odběru vajíček..nevím jak vám tedy ten utrogestan dali ale brala bych ho až po pohlavním styku po té ovulaci...